hayırlı olsunSelamlar arkadaşlar. Ağır bi dl kullanıcısı iken( g class v2 ve Violator setup var)
Bir anda mtl ye düştüm
Ehpro 101 ve Kayfun Prime mevcut.
Erman kılıç ak 47 mtl fused clapton tel kullanıyorum 0.80 ohm civarı.
Bi hayırlı olsun alırım
Geleyim soruma.
Kayfun Prime gerçekten çok sevdiğim bir ato oldu. Ben buna air nozzle ve uzatma kiti vs belcaplar nereden alabilirim?
Araştırdım bulamadım.
Bu arada elimde Skyline klon spica ve Kayfun mini v3 te mevcut.
Selamlar arkadaşlar. Ağır bi dl kullanıcısı iken( g class v2 ve Violator setup var)
Bir anda mtl ye düştüm
Ehpro 101 ve Kayfun Prime mevcut.
Erman kılıç ak 47 mtl fused clapton tel kullanıyorum 0.80 ohm civarı.
Bi hayırlı olsun alırım
Geleyim soruma.
Kayfun Prime gerçekten çok sevdiğim bir ato oldu. Ben buna air nozzle ve uzatma kiti vs belcaplar nereden alabilirim?
Araştırdım bulamadım.
Bu arada elimde Skyline klon spica ve Kayfun mini v3 te mevcut.
@murcix Biraz seyrettim ben de. Ses olayını değiştirmemiş. Tuhaf geliyor kulağa! Bir önceki SQ24’te kaplama olayına soru işareti koymuştu. Yine aynı soru işaretini koyması hoşuma gitti açıkçası.
Ceza meza korkusu hep! Bi’ şey olursa Siri takılırsa şaşırmam. ????ben de azicik baktim simdi. yaptigi yorumu okudum. ticari markam demis ses icin
Nduro’daki yıpranma olayını SQ24’e taşımıştı. Dayanıklılık konusunu sağlık konusuna getirmişti. SQ ekibinin pek hoşuna gitmemişti: Youtube yorum kısmı biraz hareketliydi! ???? SQ22’de de bu çizgide soru işaretini koymuş. ????hasarli deck olayi mi var ?
SXK'dan ders alsinlar ????Nduro’daki yıpranma olayını SQ24’e taşımıştı. Dayanıklılık konusunu sağlık konusuna getirmişti
e bir suru alman inceleme yapiyor, cekindigi nokta ne ola?Ceza meza korkusu hep! Bi’ şey olursa Siri takılırsa şaşırmam. ????
Bir dönem, Alman YouTuber’lar arasında kazanç (reklam, ürün promosyonu, vergi (beyan), vs.) üzerinden muhabbet dönmüştü. Sanırım gelir elde edenler korkuyla kanallarını kapattılar. Alman forumunda detayları vardı ama takip etmemiştim. Jedelsky de bu dalgayla biraz savruldu.e bir suru alman inceleme yapiyor, cekindigi nokta ne ola?
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle değerli yorumunuz içinÖncelikle hayirli olsun, elinizdeki setup ve dönüşümünuz benim dönüşüme cok benziyor.
Arkadaşlar beni etiketlemişler ama onlarinda benden aşaği kalir yanlari yoktur şahsi düşüncem
Dl den donuste Kayfun Prime sizi aroma olarak uzmeyecegi icin bana göre doğru bir seçim olmuşki, yaninda skyline ve v3 mini de guzel olmuş.
Uzatma ve air nozzle TR de bulmaniz çok zor, açikcasi bir ara yan komşuda uzatma ilani düşmüstü , onuda ben almıştim nozzle kit ondanda zor, çunku satam genelde setup olarak satiyor ve ben son 3 4 senede en fazla 2 bilemediniz 3 ilan gördüm. Tavsiyem yurt disindan gelen bir tanidiginiz varsa , oralardan getirtmeniz. Almaya icin svoemesto dan direk siparis verebilirsiniz. Alabileceginiz diger ulkeler varsa , yazarsaniz yönlendirme yapmaya çalışiriz
Bu arada clapton teller biraz sicak olabilir, zamanla telinizi 26 27 28 ga kalinliklarda sarmanizi tavsiye ederim. Zamanla DL den dolayi yukselmis olan aroma eşiğiniz düsecektir, kaldiki piyasanin en aromatik atomizerlerinden birine sahipsiniz. Skyline ve V3 minide buna dahildir
Çok teşekkür ederim hocam
Ben saldım artık ya. Ecig ile ilgili youtuberları takipten çıkardım, aranmayı bıraktım, buraya da tek tük girer oldum, arada siz özel insanların hatırına girip yazdıklarınıza gülücük atıp kaçıyorum.Duyar gelir mi bilmem ama dürteyim yine de ????
@CnrSngl adamın sahalara dönmüş
Teşekkür ederim ????
Peno2 çok iyi diyollaaaa, anketleri süpürüyor gibi görünüyeeah ????olağanüstü bir şey
Tüketim azaldığı zaman ancak olur. Halen eskisi gibi akıyorsa zor o iş.Elimde daha 1lt nbase falan var, bitince eldeki ürünleri de satıp tümden bırakacağım,
Era Pro.olağanüstü bir şey
Rica ederim. Sevinirim işe yararsa. ????Teşekkür ederim ????
Günde 2ml'ye kadar düştüm ya, emzik olmuyor artık yani ????Tüketim azaldığı zaman ancak olur. Halen eskisi gibi akıyorsa zor o iş.
Yok ya tipsiz ve ortalama bir şey.Peno2 çok iyi diyollaaaa, anketleri süpürüyor gibi görünüyeeah ????
İyi güzel ama olağanüstü değil. İlk çıktığında radarımdaydı ama Fev Vs'yi alt edemez diye hiç bulaşmadım.Era Pro.