GaziHazar
Admin
zamanında oldu bu
zamanında oldu bu
Aşk olsun, başka bişey demiyorum????Fev Vs'yi alt edemez diye hiç bulaşmadım.
Bu çok doğru, afc pinlerini yontup yeni ato diye veriyorlar????aşağı yukarı hep aynı şeyler kabak tadı vermeye başladı artık.
Era Pro lansmanından bahsediyor hocam????
vuuuu harika bise bu. umarim finali de olur biter gider.Günde 2ml'ye kadar düştüm ya, emzik olmuyor artık yani ????
agzimizin icine bobin takacagiz, nefes aldikca buharlicaz. genele yayilmadan once zayfuncular deneyecek amaöyle bir ürün çıkmalı ki vape camiası çağ atlasın
ciddiye almis bak ????Yok ya tipsiz ve ortalama bir şey.
Zamanında oldu lafına takılmışsınız da sırf tek ürün yada bir rta olsun gibi söylemedim, daha geniş alın. Mesela Ego Bcc'ler kullandığımız zamanları hatırlayın, Regüle modlar, yeni çipler, Rta'ler Rda'ler vb. nerelere geldi olay. Yeni bir dönüm noktası olabilir mesela. Mesela, bir kaç sene önce adamlar bobinle pambık ile uğraşmadan tam nasıl tarif edilir bilmiyorum ama seramik taban üzerine titreşimler ile likiti buharlaştırma yoluyla cihaz yaptılar ve vape sektörüne yön vermeye çalıştılar, piyasada görmedim hiç tutmadı galiba. Adamlar deniyor yani, sektöre jump start yaptırıp uçuracak bir şey çıkar belki ???? Düşünsenize likiti pişirmeden maksimum aroma performansı, sıfır yoğuşma, değiştirilebilir boğaz vurumu ve buhar ısısını da ciddi oranda air slot değiştirir gibi değiştirebileceğimiz bir ürün olsa, herkese hitap edebilecek bir ürün, piyasayı darmaduman eder.agzimizin icine bobin takacagiz, nefes aldikca buharlicaz. genele yayilmadan once zayfuncular deneyecek ama
Uwell de buharli saat yapti, hangimiz aldik ???? ???? ????Innokin bir ara hertz ayarı yapılabilen bir mod çıkarmıştı sanırım ama üzerine standard rta saplayıp sürmüştü piyasaya (coolfire idi sanırım)
nedense bu firmadan güzel bir atılım bekliyorum ben
o poddu sayılmaz ????Uwell de buharli saat yapti, hangimiz aldik ???? ???? ????
2 civarına düşmene sevindim kaç kurtar kendiniAha gomutanım geldi, yargı dağıtacak şimdi ????
ben kaça düşeyim?2 civarına düşmene sevindim kaç kurtar kendini
Taze ????'lanmış yftk fev verelim.???? 'lamalık her türlü ürün kabul edilir. İtinayla ???? 'lanır
@Epek prime yolluycak sana gereğini yap işte???? 'lamalık her türlü ürün kabul edilir. İtinayla ???? 'lanır
onu çok ???? 'ladım şimdi elimden düşmüyor ????Taze ????'lanmış yftk fev verelim.
Not:Era pro almak için harbiden satılıktır...
Yalnız hissetme kendini, ben de sendenim artık, ama ben her şeye ???? atar oldum.???? 'lamalık her türlü ürün kabul edilir. İtinayla ???? 'lanır