• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günde 2ml'ye kadar düştüm ya, emzik olmuyor artık yani ????
vuuuu harika bise bu. umarim finali de olur biter gider.

öyle bir ürün çıkmalı ki vape camiası çağ atlasın
agzimizin icine bobin takacagiz, nefes aldikca buharlicaz. genele yayilmadan once zayfuncular deneyecek ama :ROFLMAO:

Yok ya tipsiz ve ortalama bir şey.
ciddiye almis bak ????‍♂️

agzimizin icine bobin takacagiz, nefes aldikca buharlicaz. genele yayilmadan once zayfuncular deneyecek ama :ROFLMAO:
Zamanında oldu lafına takılmışsınız da sırf tek ürün yada bir rta olsun gibi söylemedim, daha geniş alın. Mesela Ego Bcc'ler kullandığımız zamanları hatırlayın, Regüle modlar, yeni çipler, Rta'ler Rda'ler vb. nerelere geldi olay. Yeni bir dönüm noktası olabilir mesela. Mesela, bir kaç sene önce adamlar bobinle pambık ile uğraşmadan tam nasıl tarif edilir bilmiyorum ama seramik taban üzerine titreşimler ile likiti buharlaştırma yoluyla cihaz yaptılar ve vape sektörüne yön vermeye çalıştılar, piyasada görmedim hiç tutmadı galiba. Adamlar deniyor yani, sektöre jump start yaptırıp uçuracak bir şey çıkar belki ????‍♂️ Düşünsenize likiti pişirmeden maksimum aroma performansı, sıfır yoğuşma, değiştirilebilir boğaz vurumu ve buhar ısısını da ciddi oranda air slot değiştirir gibi değiştirebileceğimiz bir ürün olsa, herkese hitap edebilecek bir ürün, piyasayı darmaduman eder.

Son düzenleme:
Geri