Onun çalacağı ıslığın yanına bir büyük rakı açar, Neşet Baba yerine dinleriz.Yalnız adamların v1.5 da çok iyiydi. Sessiz olaydı halen kullanıyor olurdum ben onu. Virginia master resmen ????
Amazier de gider senin kulvara, single clear.Yalnız adamların v1.5 da çok iyiydi. Sessiz olaydı halen kullanıyor olurdum ben onu. Virginia master resmen ????
Pro sonrası çıkmaz V2 ????
Yeni bir fanatik yetişiyor ????Manyak laf.
Bana bir evladiyelik set era pro yollayın, ikinci haftasına svoemesto hisseleri acil iniş yapar.Yeni bir fanatik yetişiyor ????
Ayağınızı denk alın zayfungiller????????
Sadece pin alacağın bir atonun adını bile telaffuz etmezdim ????
adam 2 haftadır rüyasında görüyor, "era pro bul" diye giriyor her mesaja.Bana bir evladiyelik set era pro yollayın, ikinci haftasına svoemesto hisseleri acil iniş yapar.
pin problemi dışında ilk versiyon era prodan daha fazla kullanıcı dostu.
benim gibi 2 sinide alıp pinleri mixleyenler gayet rahat ve mutlu işte ????
En sevdiğimiz kıvam ????????adam 2 haftadır rüyasında görüyor, "era pro bul" diye giriyor her mesaja.
Deck ulaşımını pratiklik kısmından azad ederiz ama kullanıcıya hatta payı bırakmayan Era pro daha kullanıcı dostu bence.
Ne yiğitler hüsrana uğradı Era ile, ne çabuk unuttun ????
bul diyorum bulmuyor ben napayım hocam ????En sevdiğimiz kıvam ????????
Yok ben 5 ay sonraya arıyorum, şimdiden yatırım diyelim????Ilan aç, belki biri denk gelir
Yok yav, neyine bağlanayım. Olmayan hava pinlerine mi? Tel için kılavuz duvarı olmayan çıplak vidalarına mı? Tipsiz ultemsiz tankına mı? Hareket eden besleme fitillerine mi?Ha doğru, sen fevleniyordun.
Ama 6 ay fev bağımlılık yapar ????
Yok yav, neyine bağlanayım. Olmayan hava pinlerine mi? Tel için kılavuz duvarı olmayan çıplak vidalarına mı? Tipsiz ultemsiz tankına mı? Hareket eden besleme fitillerine mi?
O ne ya savaş gazisi mi aldın ????????????Yok yav, neyine bağlanayım. Olmayan hava pinlerine mi? Tel için kılavuz duvarı olmayan çıplak vidalarına mı? Tipsiz ultemsiz tankına mı? Hareket eden besleme fitillerine mi?