Ayrılıyor üstad ama yaptırmış iken komple yaptırırım diye o şekilde dedimSS kısımları Siyah gövdeden ayrılmıyormu..
Cidden bilmediğim için soruyorum..
Ayrılıyor üstad ama yaptırmış iken komple yaptırırım diye o şekilde dedim
Gap gara sevmediğimden uzak duruyorum.????????
Luca’nın yeni tankı,
4C fikrimce daha yakışıklı,ultemli haliyle. Böyle yarım tankları bir türlü sevemiyorum. Tam dolu olup olmadığını gösteremiyor era pro gibi ????Luca’nın yeni tankı,
Ekli dosyayı görüntüle 61065
Ekli dosyayı görüntüle 61066
Ekli dosyayı görüntüle 61067
Ekli dosyayı görüntüle 61068
22mm
1mm, 1.2mm, 1.7mm afc
Devam! ???? 8C bu. ????Beta'ya geçtiler mi yoksa Alpha dan devam mı????
Ultem bence de biraz daha iyi. Bu PMMA’miş bu arada. Ucuz işmiş gibi gösteriyor tankı nedense. ????4C fikrimce daha yakışıklı,ultemli haliyle. Böyle yarım tankları bir türlü sevemiyorum. Tam dolu olup olmadığını gösteremiyor era pro gibi ????
Bu mahşerin iki atlısı vardır, cam ve ultem. Kalanı ancak cehenneme odun olur????Devam! ???? 8C bu. ????
Ultem bence de biraz daha iyi. Bu PMMA’miş bu arada. Ucuz işmiş gibi gösteriyor tankı nedense. ????
Cam bariz en iyisi. Pc, pmma, ultem, pctg gibi tanklar için en azından metal tank seçeneği sunsalar keşke. Hepsi bir şekilde yıpranıyor çünkü.Bu mahşerin iki atlısı vardır, cam ve ultem. Kalanı ancak cehenneme odun olur????
Hop, era pro her daim güzeldir ????Yooo, gayet güzel görünüyor
Ultem en azından hakan plastik gibi durmuyor, bir ağırlığı bir duruşu var????Cam bariz en iyisi. Pc, pmma, ultem, pctg gibi tanklar için en azından metal tank seçeneği sunsalar keşke. Hepsi bir şekilde yıpranıyor çünkü.
@Kanthal
4c fena değildi ama fazlaca da bir hüneri yoktu. ????????
Hakan plastik! ???? Hem öyle biraz hem de, bazen, neyin nerede yapıldığı belli olmayabiliyor. Luca’yı bilmiyorum, ama bazı ekiplerin bu işleri Çin üzerinden hallettikleri zamanında konuşulan bir şeydi.Ultem en azından hakan plastik gibi durmuyor, bir ağırlığı bir duruşu var????
Yav hakan plastiği turuncuya boyasınlar ona da razıyım????Hakan plastik! ???? Hem öyle biraz hem de, bazen, neyin nerede yapıldığı belli olmayabiliyor. Luca’yı bilmiyorum, ama bazı ekiplerin bu işleri Çin üzerinden hallettikleri zamanında konuşulan bir şeydi.
Ben de onu dedim zati ????Hop, era pro her daim güzeldir
Kloncuyum la ben ????€150 fiyat etiketi de ayrı bir soru işareti.
plastik olmasın ya. ben likitleri bile plastikte demlemeye/bekletmeye karşıyım. ya cam olsun ya da metal. plastik yapılıyorsa da en azından kutuda bir cam gönderilmeliYav hakan plastiği turuncuya boyasınlar ona da razıyım????
Sana kalsa karantina kıyafetiyle demleyeceğiz likitleri ama sonumuz hayır olsun bakalım hocam????plastik olmasın ya. ben likitleri bile plastikte demlemeye/bekletmeye karşıyım. ya cam olsun ya da metal. plastik yapılıyorsa da en azından kutuda bir cam gönderilmeli
Cam elbet ki güzel ve sağlıklı. Hem de şık. Lakin çoğu tasarım artık cama uygun yapılmıyor. Güzel tasarım, farklılık ve özgür çalışma alanı isteniyorsa cam dışına çıkılıyor maalesef.plastik yapılıyorsa da en azından kutuda bir cam gönderilmel