comandante
Council
oda bişimi
geçen gün konuşurken kendine bile ???? attı. ????
geçen gün konuşurken kendine bile ???? attı. ????
ben 1 kere geldim millet kaçıncı turunu dönüyor ???????????? onun için dedim. Dadı damaamda galdı ????????sende geldin len, ne çabık unuttun. ????
çek buharı gör beylikdüzünü
uysada didim, uymasada didim işte ???? ????
Gel gel her zaman bekleriz ???? sezon bitti sayılır hatta atla gel ????ben 1 kere geldim millet kaçıncı turunu dönüyor ???????????? onun için dedim. Dadı damaamda galdı ????????
Kısmet ????Gel gel her zaman bekleriz ???? sezon bitti sayılır hatta atla gel ????
Gelirsen arise denetcem bak ????Kısmet ????
zayfuncularin genel ozeti bu galiba, bak huzunlendim simdi ????
Kendi ayağına sıktı bence ????
bizde öyle değil işte
önce akıllansın diye kafaya sıkıyoz sonra ayağa ????
aganın pohunun üstüne pohmu atçen len. yolla gelsin didik. hatta sen getir
@ehy görev sende yeğenim. atının terkisine al gel
Gelirsem zaten denerim ????Gelirsen arise denetcem bak ????
imac de ayrı bir güzel duruyor. Olmuş mu o atoya o mod ???????????? şöyle bi dani micro bi stab bf60lı sbs vs lazım
Amazier RTA çıkmış, kim hayrına getirip denetecek bize????
????imac de ayrı bir güzel duruyor. Olmuş mu o atoya o mod ???????????? şöyle bi dani micro bi stab bf60lı sbs vs lazım
Bana çok standart geldi amazier, eskilerden farklı bir özellik göremedim.Amazier için pakette en düşük hava kanalı 1mm diye geçiyordu. Gate ile uyumluymuş bu pin’ler; ve Gate’de 0.8mm vardı yanlış hatırlamıyorsam. İlginç olmuş tercihleri… ????
Cmz hocam sizdekinin hediye olduğunu biliyorum fakat belki fikriniz vardır diye size de sormak isterim. Klon millennium edinebileceğimiz, TR dışından sipariş verip gözümüzü yumacağımız bi site vs. var mı acabaEkli dosyayı görüntüle 60995Ekli dosyayı görüntüle 60996Ekli dosyayı görüntüle 60997Ekli dosyayı görüntüle 60998
Ulton Clon Milenium v1.1
Ürün genel itibari ile gayet iyi işçiliğe sahip.
Metal kalitesi güzel.
Çapak vs hiç yok.
Yivleri tank geçme yerleri sorunsuz problemsiz.
Sıkışma yok.
Oringleri tatmin edici kalitede iyi diyemem ama fena degil demek yanlış olmaz.
Sessiz hırıltı hışırtı foşurtu yok ????
Sonunda doğru yere yazdım ????????
@Namca üstadda soruyordu umarım yazdıklarım sorularına cevap olmuştur.
Yanlış yerdeki uyarı için teşekkür ederim @murcix
Olmuşmu komutanım ama yalan yok bir perseus degil onu diyeyim @comandante
Yani. ???? AFC kısmının detayına bakamadım bu arada. Havanın izlediği yolu görmek lazım. Bir de, eğer sadece pin’le direnç sağlanıyorsa, 1mm nasılmış yorumlarını beklerim büyük ihtimalle. ????Bana çok standart geldi amazier, eskilerden farklı bir özellik göremedim.
eğer sadece pin’le direnç sağlanıyorsa