• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Epek Galiba başka yerlerde farklı muhabbetler dönüyor ve buraya taşınıyor. Burasının duruşu çok net çünkü. İnsanların özgürce, rahatça ve biraz da gırgırla karışık yorum yapabildiği bir yer SBTV. Bir de, sevilen parçalar artı ve eksisi anlatılarak aktarılıyor burada.

Muhtemelen öyle, SBTV yi anlamak lazim bence. Buranin en buyuk avantaji, her ne kadar sınırli bir sayimiz olsada, her konu uzerine yogun makara ile konusuluyor. O yuzden burasi cok farkli :)

en iyi kayfun ölü/kayıp kayfundur ???? :devilish: nozzle yuvan varmıydı senin ????

Agam her turlu bilimum yedek parca aksesuar bulunur, bir tek silver kayfun primecigimin pei kiti yok, onu aliodum @murcix kiskançligindan daş koydu :D

Nedense yazdigindan sonra bunu ekleyesim geldi ???? :p

Five pawns a 30 ga ile girismistim ????????

Sen iyi girisememişsin :D ama five pawns bildigim bir sey degil, yineee yorumlamayim. Ben Primeciyim :D

Pod mod kullanıyorum Xros2 gibi podmodlara göre atomizerler daha iyi aroma ve vurum verir mi?
Ve birde eğer sarım zorluğunu göz ardı edersek lite 19 yinede iyi bir aromaya sahip midir?
pod tecrubem 3 cesitle sinirli fakat podlar genelde mesh bobin kullaniyor ve buharlari sicaga yakin. dolayisiyla aroma hissiyati daha iyi geliyordur size.
lite 19 da pioneer de benim icin sicak buharli atolar. aslinda bu noktada dogru atolar uzerinde duruyorsunuz bence.

Bir yerden bu maceraya başlamak gerekiyor diyip Kayfun lite 19 deneyeceğim

iki kayfunsever zorlugundan bahsetti ama bu mesajina istinaden alip deneyin bence de

Not : Nozzle kitin sicakliga pek faydasi yok, laf başkalarina bir göndermedir :D
:cool:

Kendi ayağına sıktı bence ????

bizde öyle değil işte
önce akıllansın diye kafaya sıkıyoz sonra ayağa ????

Tamam agam sen ne dersen o , ne diyek simdi kaldirsak olmaz :D

Sevecegini bilsem, hani yerlerde ziplatmayacagini, hemen yollarim da, korkuom :p teminat mektumu alsam acep ????
aganın pohunun üstüne pohmu atçen len. yolla gelsin didik. hatta sen getir :devilish:
@ehy görev sende yeğenim. ;) atının terkisine al gel :D

Geri