• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arada kaynamış, benim de sonradan gördüğüm bir yorum var,
Atomizer: Kayfun X
Mod: Provape Radius
Sarım: 27g 2,5mm 6tur
Değer: 0.88ohm 13.4w
İlk yorumum; 6mg meyveli likit ile deniyorum aroma gayet başarılı vurum orta sertlikte. Aroma itibariyle Prime ve Lite’dan katbekat iyi. Bilindiği üzere hava pini yeni bir sistem olan Aerokon pin var. Hava akışını gayet güzel, kadifemsi bir içim sağlıyor. Vurumu tam benlik ne sert ne yumuşak hava akışını fazla kapatmamama rağmen güzel bir throat hit aldım. Lakin vurum itibariyle fazla bir beklentiye girilmemesi gerekiyor. Kadifemsi içim sevenler için “top notch” bir atomizer. Genel puanım 8.5/10 Şimdilik yorumum bu kadar. Umarım aklınızda bir fikir oluşmuştur. Sürçi lisan ettiysem affola. Hepinize iyi buharlar ????Ekli dosyayı görüntüle 60857Ekli dosyayı görüntüle 60858

93E4D010-F0D7-403A-ABF2-C7FD850E54E7.jpegCD257334-3C3C-4B63-A2C2-5D9D81D5C4E8.jpeg6D228E2E-DB93-458D-8A1A-9A53BE934861.jpeg75AEB01E-D39E-431F-863E-7CE71146AD68.jpeg
Ulton Clon Milenium v1.1
Ürün genel itibari ile gayet iyi işçiliğe sahip.
Metal kalitesi güzel.
Çapak vs hiç yok.
Yivleri tank geçme yerleri sorunsuz problemsiz.
Sıkışma yok.
Oringleri tatmin edici kalitede iyi diyemem ama fena degil demek yanlış olmaz.
Sessiz hırıltı hışırtı foşurtu yok ????
Sonunda doğru yere yazdım ????????
@Namca üstadda soruyordu umarım yazdıklarım sorularına cevap olmuştur.
Yanlış yerdeki uyarı için teşekkür ederim @murcix
Olmuşmu komutanım :) ama yalan yok bir perseus degil onu diyeyim @comandante

Son düzenleme:
Merhaba. Kayfunx, bu markanın fanlarından olan arkadaşlar kullanmışlar ise yorumlarını merak ediyorum . Sızdıran diyen var , on numara beş yıldız diyen, gömen eden ... Objektif bir yorum bakıyorum ????
Gerçekten on numara beş yıldız bir atomizer. Bir kaç sayfa önce ufak bir info vermiştim kendimce. Arzu ederseniz inceleyebilirsiniz. Aklınızda bir fikir oluşturabilirsem ne alâ. ????
Akıtma yapıyor diyenlerin yapabileceği bir-iki hata/sıkıntı var;
1. (%5) En basit sarımı bile yapamıyor olabilirler kanaatimce. (umuyorum ki öyle değildir ????) Çünkü X gerçekten basit bir sarımı ve pamuklamayı kaldırabilen bir deck’e sahip.
2. (%95) Atomizer kapalı konumda iken hava deliklerinin olduğu kısımdan tutup üste doğru çektiğimiz vakit en altta likit beslemeyi kontrol edebildiğimiz bir bölüm/parça meydana çıkıyor. Şayet sarım yapıldıktan sonra likit doldurulurken o bölge/parça açılmazsa yani likit besleme kapatılmazsa akıtma kaçınılmazdır.
Haricinde akarı kokarı olmayan, parçalarının söküp çıkartılması ve kurulumu kolay olan günlük bazda gayet kullanışlı ve şık bir atomizer olduğunu düşünüyorum. Ben tamı tamına 8 gündür aralıksız olarak kullanıyorum bu sekiz günlük serüvenimde ufakta olsa hiç bir problem yaşamadım.

@Epek bak, hype kokusu sadece bana gelmemiş????

Ben simdiye kadar hype yapilmayan ato gormedim desem yeridir. En basit olarak en cok nefret edilen, ama en cok satama zamanon atosu Siren 2 ye bile hypr yapildi. ( kendisi yine tarafimca en sorunsuz, guzel ve sevdigim atolardan biridir ) :)

Kaldi ki konu Kayfun, yani ulkemizde sıkı Fakir fanlari oldugu gibi Svoemesto fanlarida vardir ve illa ki gonul bagi olan bu firmayi yere göğe sığdiramayacaklardir :)

Benim anlatmak istedigim, bizim bu forumda yaptigimizi hype olarak algilama, demek istemistim tamamen ;) burada biz bunun geyigini yapiyoruz. Svoemesto Sergey babamin oglu degil, ama urunlerini severim, icimi bana uyar ve her cikardigini maddiyatim yettiğince alirim.

Bir kişiye dahi git kayfun al, bu atodan daha üstündür diye ciddi ciddi dememisimdir, demem, çünkü herkesin içim keyfi ayrdir. Düsunsene forumda @GaziHazar gibi bir potansiyel var, ona bile yapmamışim :D

Üstad konu koku yada başka bir şey ile alakalı değil. Mevcut olarak lite plus kullanıyorum ve memnunum. Kayfun koleksiyonu da yapmıyorum. Almaya değer mi sorusuna cevap aradım .

Hava akışı farkindan dolayi, pururzsuzluk artmis derler, aromadada farkliliklar var derler, her ne kadar yapi ayni gozuksede farklilillar var. Kullanan arkadaşlar yorum yapmış. Sahsi gorusum. Plus 21 varken denemeden almayin derim ;) az para degil sonucta :)

Düsunsene forumda @
GaziHazar
GaziHazar gibi bir potansiyel var, ona bile yapmamışim :D

Zamaninda ince bi calisma olmustu ???????? ama o aramizdaki bir muhabbetti genele yorumlanmasi yanlis olabilir.

eger ion v2 2ml versiyonda yasadigim sicaklik sorununu yasamasaydim belki ben de bir kayfunman olabilirdim. Hele ki v4 biraz daha basit kullanimli ve nazli olmasaydi kesin olurdum.

İlk ato için bence Pioneer uygun bir seçim olmaz. Pek çok deneyimli kullanıcı bile Pamuklama tarafında zorluk çekti. Bu ikili arasından Lite 19 derim @Hüseyinnn
Pod mod kullanıyorum Xros2 gibi podmodlara göre atomizerler daha iyi aroma ve vurum verir mi?
Ve birde eğer sarım zorluğunu göz ardı edersek lite 19 yinede iyi bir aromaya sahip midir?

@Hüseyinnn KFL19’u da ilk atomizer olarak pek önermezdim. Kuruluma bağlı bir atomizer olmasının yanında kurulum alanı (deck) rahat gelmeyebilir.

Kfl19 ayrica biraz fazla pamuk istiyor. Likit besleme olmadigindan dolayi, viskozte dusukse bide, aşiri beslemeden dolayi sorun yapabilir. Bide uzerine sıkı icen birisi olursa, fokurdama kacinilmaz oluyor :)

@Epek Galiba başka yerlerde farklı muhabbetler dönüyor ve buraya taşınıyor. Burasının duruşu çok net çünkü. İnsanların özgürce, rahatça ve biraz da gırgırla karışık yorum yapabildiği bir yer SBTV. Bir de, sevilen parçalar artı ve eksisi anlatılarak aktarılıyor burada.

O dosya benim kozmik odamda, inceden calısma ve projeler yapiliyor. Senide tam olmasada melez bir KayfunMan yapabiliriz :D

Sicak buhar ve Kayfun, yan yanada gelmez :D

Bir nozzle, bir extension kite bakar, birde 30 ga tel, tamamdir, sicak micak kalmaz ????

Not : Nozzle kitin sicakliga pek faydasi yok, laf başkalarina bir göndermedir :D
Five pawns a 30 ga ile girismistim ????????

Geri