@MoNoT10
sen True bulamadin ama ihtiyar Elite buldu
aslinda direkt hedef ben degilim. ben sadece kullanim pratigi edinip ablama ulastiracagim. ki o da yillardir inatla keyif aldigini iddia ettigi dumani kullaniyor. maksat onu buhara ikna etmek. bunun yolu da kolay kullanim ve sorunsuzluk tarafi.
simdi;
sen normal setup ile de 6mg tuketiyordun sanirim. pod ile bu seviye tatmin ediyor mu?
benim aklimdan 9mg freebase kullanmak geciyordu pod ile. ki baba atolarda 6mg kullaniyorum. eger ki tatmin oldugum noktadan uzaksa nic ilave ederek seviyemi belirleyecegim.
sonrasinda da tatmin oldugum noktanin uzerine +6mg ekleyip ablama vermeyi dusunuyordum. gecis donemi oldugu icin oylesi uygundur diye dusunduk aslinda. olmadi salt 20mg gibi.
Sen ne dersin?
İlk kısım
Adamın cenahi geniş usta ???? ulaşabiliyor.
Ben çok içli dışlı olamadim,forumdan birçok kişi bizim sahillere geliyor/ da haberimiz bile olmuyor ne diyeyim coğrafya kaderdir deyip kimseye ???? atmayayim ???? hem kim neapsin Balıkesir merkezde,üstelik çok kez davetkar olduğum halde.Ayrica abim zaten yaşça büyük olarak birçok toplantılara ya davet edildi ya evsahipliği yaptı,yakın kullanıcı sayısının çokluğu,dışarıdan birçok kişinin iş güç dolayisiyla da belki uğrak noktası olması bir diğer etken
E o taureni bulmasın da ben mi bulayım...
İkinci kısım
İşin epey zor kolay gelsin gerçekten umarım dileğin gerçekleşir....
Üçüncü kısım
Kendi podum üzerinden doğruyu söylemek gerekirse 9mg daha iyi olacak ve yeterli olacağına eminim ki 6mg ile tuketimim- biraz fala haliyle -yetiyor/kesmiyor bu net..
Aksi senaryo belki iki kartuşla mevzu kapanır günlük..
İlave -yogunluk bir etken olmasa 4-5 kartuşa çıkarım mevcut verilerle
Diğer konu elimde 6 mg var/uğraşmamak/ve süreci yaşarken değerlendiririm alımı düşüncesiyle/kâfi gormemden 6 da kaldim...
9 ihtiyaç...
Senin ve elinde ki cihazlar özelinde degerlendiremem durumu fakat
Ursa mesh coil olduğundan ve coilin fiziki yapisindan(hava kanalları coil genişliği gibi) zannımca salta uygun olsa bile yüksek mg ben olsam tercih etmezdim bunun yerine
Free de mg yukseltirdim
Bu sebeple de kendi hikayemi öne aldım
Yine free icin dikkat edilmesi gereken şey volum bence 70/30 altinda kullanılmasa iyi olur
Herşeyi bir kenara bırakırsak olayı zaten kendin özetlemiş ve sonuca yönelik olan yapmışsın dostum dene ve değerlendirmeyi yap ????
Ha bir tavsiye olacaksa free 9 ile başla
6 yi unut ,imkan varsa onu da dene ????????
Umarım yeterli olur tümü ????