ehy
Community
Füme camdan sonra ulteme bakmaz oldum ????
Füme camdan sonra ulteme bakmaz oldum ????
Çok yakışıklı ato yaw
Dostlar Spica pro driptip nereden bulabilirim? Sadece üst kısmı.
Teşekkür ederim Lostvape ursa baby pod kendisigule gule kullan @MoNoT10 cok sevimli gorunuyor, ne ki bu?
ben de gecen hafta verdim bi siparis ama hala gelmedi, cuma zaten grev vardi posta dagitimda. bugun de gelmezse bir durteyim, unutmustum ben de gorunce hatirladim ????
Ak2 iyi bir pod lostvape ile hemen hemen birbirine yakınlar edindiğim bilgilere göre/hatta düşünüp tercihimi ursa dan yana kullandım/baktim simdi ozellikleri guzel gorunuyor, 800mah olmasi da super. mtl icin 1.00 ohm kartus varmis.
gecen hafta biraz arastirdim bunlari da hic gozume carpmamisti.
ben de wenax M1 ve AK2 aldim (hazar tavsiye etti)
geldiler az once.
Ekli dosyayı görüntüle 60877
üstat vurumu söylesen yeter ????Kucuk kardes test asamasinda ????Ekli dosyayı görüntüle 60879
hadi bakalım pod zehirleri de gelsin ????baktim simdi ozellikleri guzel gorunuyor, 800mah olmasi da super. mtl icin 1.00 ohm kartus varmis.
gecen hafta biraz arastirdim bunlari da hic gozume carpmamisti.
ben de wenax M1 ve AK2 aldim (hazar tavsiye etti)
geldiler az once.
Ekli dosyayı görüntüle 60877
pod arastirma seruvenimi Hazar ile yuruttum. ne bulsam ???? atti. tecrubesi oldugu icin de AK2 aldim (sussun diye????)Ak2 iyi bir pod lostvape ile hemen hemen birbirine yakınlar edindiğim bilgilere göre/hatta düşünüp tercihimi ursa dan yana kullandım/
Ursa seninde dediğin gibi pil, ergonomi ve çip yönünden bı tık önde bence
Ursanin en güzel yanı ise
Kesinlikle ama kesinlikle sızdırma ve terleme yok
Uzun süredir kullanıyorum diyebilirim tek bir damlaciga dahi rastlamadim
Vurum şuan için bir nduro değil olmasıda mümkün değilüstat vurumu söylesen yeter ????
güzel günlerde kullanın
Geniş bir aralık olmasa da hava ayarı da mevcut aklıma gelmişken ekleyeyimpod arastirma seruvenimi Hazar ile yuruttum. ne bulsam ???? atti. tecrubesi oldugu icin de AK2 aldim (sussun diye????)
aslinda benim begendigim pod wenax H1 oldu. buralarda 1.4 kartus bulamayinca M1 aldim
Ben setup taşımayı bıraktım artık evde ve izinli olduğum zamanlarda kullanıyorumgorecez bakalim ne menem bir seymis
sagolasin ????
o kadar olsun istemem zaten üstat fev kadar olsa yeter. soğukluk da iyi o zaman. alınır bu atomizer. kısmetVurum şuan için bir nduro değil olmasıda mümkün değil
podda ben 0,9 salt ile iyiydim. en gıcık tarafı pil. günde 3 kere pod mu şarj edecem diye salmıştım. sonra hatun sardı poda.Ben setup taşımayı bıraktım artık evde ve izinli olduğum zamanlarda kullanıyorum
Kolaylığı ve minimal yönü sana da aratmazsa iyi olabilir diye düşünüyorum
Belki hatirlarsin uzun zaman önce yine bir pod deneyimim olmuştu ancak o tamamen salt kullanıma uygundu ve ne yazık ki keyifli olmadı benim için bu süreç
Uzunca bir müddet te uzak durdum lakin edindiğim kullanıcı deneyimi derlemeleri karar alma da işimi kolaylaştırdı
Özellikle normal likit kullanılabilirlik olayı da görüntüyü netlestirdi ????
Şimdi 6 mg normal likiti dolu üç kartusla çıkıp akşam eve dönüyorum