• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gule gule kullan @MoNoT10 cok sevimli gorunuyor, ne ki bu?

ben de gecen hafta verdim bi siparis ama hala gelmedi, cuma zaten grev vardi posta dagitimda. bugun de gelmezse bir durteyim, unutmustum ben de gorunce hatirladim ????
Teşekkür ederim Lostvape ursa baby pod kendisi
0.8 ohm coil var kartuş ta
İlaveten yanlış değilse 1.2 de tercih
Coil değişimi yok
Kartuş kullan at
Nefes sensörlü
Aroma iyi vurum kullandığın likite bağlı yeterli diyebilirim
Çok küçük ve pratik
Bende ki bilgi bu kadar(kullanıcı kafası yani ????) diğer detaylarla ilgili bilgilere sitelerden erişilebilir ????
Edit: Normal likit kullanıyorum,salt degil

baktim simdi ozellikleri guzel gorunuyor, 800mah olmasi da super. mtl icin 1.00 ohm kartus varmis.
gecen hafta biraz arastirdim bunlari da hic gozume carpmamisti.

ben de wenax M1 ve AK2 aldim (hazar tavsiye etti)
geldiler az once.

Ekli dosyayı görüntüle 60877
Ak2 iyi bir pod lostvape ile hemen hemen birbirine yakınlar edindiğim bilgilere göre/hatta düşünüp tercihimi ursa dan yana kullandım/
Ursa seninde dediğin gibi pil, ergonomi ve çip yönünden bı tık önde bence
Ursanin en güzel yanı ise
Kesinlikle ama kesinlikle sızdırma ve terleme yok
Uzun süredir kullanıyorum diyebilirim tek bir damlaciga dahi rastlamadim

Ak2 iyi bir pod lostvape ile hemen hemen birbirine yakınlar edindiğim bilgilere göre/hatta düşünüp tercihimi ursa dan yana kullandım/
Ursa seninde dediğin gibi pil, ergonomi ve çip yönünden bı tık önde bence
Ursanin en güzel yanı ise
Kesinlikle ama kesinlikle sızdırma ve terleme yok
Uzun süredir kullanıyorum diyebilirim tek bir damlaciga dahi rastlamadim
pod arastirma seruvenimi Hazar ile yuruttum. ne bulsam ???? atti. tecrubesi oldugu icin de AK2 aldim (sussun diye????)
aslinda benim begendigim pod wenax H1 oldu. buralarda 1.4 kartus bulamayinca M1 aldim :)

üstat vurumu söylesen yeter ????

güzel günlerde kullanın
Vurum şuan için bir nduro değil olmasıda mümkün değil :D
2.5 ml tank ile çok kısa denedim, 5 ml tank ile ka1 28ga 5 tur 1ohm değerde coil yukarda konumlu bir şekilde çok tatminkar bir vurumu var.
Buhar fev kadar soğuk değil, ama çok yakın. Aroma 2ml'de çok çok iyiydi. ADV olamayacak kadar iyiydi bence, 5 ml tankta ise adv olabilecek kadar düşüyor.
Ben 5 ml tankı daha çok sevdim.
Ancak şuana kadar cdd saure limette ve cdd 8 dışında bir aroma deneyemedim henüz. biraz kullanınca daha rahat yorum yapabilirim bunlar ilk izlenim diyelim :D

Ekleme:
Birde yazmayı unuttum bir önceki arise ve nduroya göre işleyişi çok çok kolay atonun. Grip,tank inanılmaz rahat çalışıyor.
Bütün denemelerimi 1.0 pin ile yaptım, 0.8 ve 1.2 pin ilede deneyeceğim fırsat olunca.

gorecez bakalim ne menem bir seymis :LOL:

sagolasin ????
Ben setup taşımayı bıraktım artık evde ve izinli olduğum zamanlarda kullanıyorum
Kolaylığı ve minimal yönü sana da aratmazsa iyi olabilir diye düşünüyorum

Belki hatirlarsin uzun zaman önce yine bir pod deneyimim olmuştu ancak o tamamen salt kullanıma uygundu ve ne yazık ki keyifli olmadı benim için bu süreç
Uzunca bir müddet te uzak durdum lakin edindiğim kullanıcı deneyimi derlemeleri karar alma da işimi kolaylaştırdı
Özellikle normal likit kullanılabilirlik olayı da görüntüyü netlestirdi ????
Şimdi 6 mg normal likiti dolu üç kartusla çıkıp akşam eve dönüyorum
Edit: ohm ve hava akışı senin için önemli olduğunu bildigimden bunları bu cihaz özelinde öneri olarak yazmadım
Deneyim olarak dusunmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben setup taşımayı bıraktım artık evde ve izinli olduğum zamanlarda kullanıyorum
Kolaylığı ve minimal yönü sana da aratmazsa iyi olabilir diye düşünüyorum

Belki hatirlarsin uzun zaman önce yine bir pod deneyimim olmuştu ancak o tamamen salt kullanıma uygundu ve ne yazık ki keyifli olmadı benim için bu süreç
Uzunca bir müddet te uzak durdum lakin edindiğim kullanıcı deneyimi derlemeleri karar alma da işimi kolaylaştırdı
Özellikle normal likit kullanılabilirlik olayı da görüntüyü netlestirdi ????
Şimdi 6 mg normal likiti dolu üç kartusla çıkıp akşam eve dönüyorum
podda ben 0,9 salt ile iyiydim. en gıcık tarafı pil. günde 3 kere pod mu şarj edecem diye salmıştım. sonra hatun sardı poda.

yine de bir ato-mod yeri tutmaz ????

Geri