• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oncelikle @
ehy
ehy cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, zor durum, insallah tez zamanda sagligina kavusursun.
Çok teşekkür ederim @Epek
Bir gittin pir gittin, buluşmadan beri haber alamadık senden ????

Çok teşekkür ederim @Epek
Bir gittin pir gittin, buluşmadan beri haber alamadık senden ????
Yav benim durumlar yazin hep boyle oluyor. Rahat birakmiyorlar beni. Kayfuncuklarimi bile sevemiyorum , dusunun halim harap bitap bi sekil :D

bulusmada da haber aldigimiz soylenemez :LOL:
gerci biz sahilde romantik bir bulusma yaptik, kahve ismarladi sagolsun ;)

Nankööörrrr diyimmm önce, sonra afiyet bal olsun diyim :D

Eh kış geldi, kahveleride ben ısmarlarım ???? @murcix ile yaptığınız gibi romantik veya ormantik olur mu onu bilemem ????

Ne demek ya, benden kahveler. Her zaman bulusuruz tabi. Hatta yaşlilari bir ziyarette bulunmak lazim, sevaptir arada iyi gider :D

@murcix de bakma beni kirmamak icin icti, yoksa onun tafafi tuborgdu :D Adama getirden ozel olarak getirttim, yine yaranamadim ???? gitti tuborg icti.

Simdi @murcix romantik demis ama arkada romantik bir film vardi, ondan etkilenmis zannimca, o tiple hic romantik degildi yani, ormantik ve otesi gibi bisiydi bence :D keske foto alaydim, daha net anlatabilirdim.

Atomizer: Kayfun X
Mod: Provape Radius
Sarım: 27g 2,5mm 6tur
Değer: 0.88ohm 13.4w
İlk yorumum; 6mg meyveli likit ile deniyorum aroma gayet başarılı vurum orta sertlikte. Aroma itibariyle Prime ve Lite’dan katbekat iyi. Bilindiği üzere hava pini yeni bir sistem olan Aerokon pin var. Hava akışını gayet güzel, kadifemsi bir içim sağlıyor. Vurumu tam benlik ne sert ne yumuşak hava akışını fazla kapatmamama rağmen güzel bir throat hit aldım. Lakin vurum itibariyle fazla bir beklentiye girilmemesi gerekiyor. Kadifemsi içim sevenler için “top notch” bir atomizer. Genel puanım 8.5/10 Şimdilik yorumum bu kadar. Umarım aklınızda bir fikir oluşmuştur. Sürçi lisan ettiysem affola. Hepinize iyi buharlar ????78126402-ADF0-485D-B2CA-293CDB17DBC0.jpegDFDBA8DF-82E5-4403-A621-022645853D7C.jpeg

Ne demek ya, benden kahveler. Her zaman bulusuruz tabi. Hatta yaşlilari bir ziyarette bulunmak lazim, sevaptir arada iyi gider :D

@murcix de bakma beni kirmamak icin icti, yoksa onun tafafi tuborgdu :D Adama getirden ozel olarak getirttim, yine yaranamadim ???? gitti tuborg icti.

Simdi @murcix romantik demis ama arkada romantik bir film vardi, ondan etkilenmis zannimca, o tiple hic romantik degildi yani, ormantik ve otesi gibi bisiydi bence :D keske foto alaydim, daha net anlatabilirdim.

hemen icip isime gucume bakayim diye espresso istedim ya zati ????

bak romantizm konusunda haksizlik ediyorsun, birbirimizin atolari emcukledik, dalga sesleri dinledik, dedigin gibi tas perdede 70 yillik film de oynadi. daha ne istiyon yaw :ROFLMAO:

harbiden niye foto cekmedik, anin buyusunden aklimiza gelmedi zaar ????

cok tesekkurler tekrar, guzel agirlandim ????

Son düzenleme:

bak romantizm konusunda haksizlik ediyorsun, birbirimizin atolari emcuklerken pek

bak romantizm konusunda haksizlik ediyorsun, birbirimizin atolari emcukledik, dalga sesleri dinledik, dedigin gibi tas perdede 70 yillik film de oynadi. daha ne istiyon yaw :ROFLMAO:

harbiden niye foto cekmedik, anin buyusunden aklimiza gelmedi zaar ????

cok tesekkurler tekrar, guzel agirlandim ????
Yok be ne agirlamasi, caktirma kisakananlar olmasin, bir sonrakine kebaba giderik :D

He ya, emcukleme isini unutmusum, çok romantikdi şahsen. 6 mg lik likitlerinizde vurum arayip durduk :D

Geri