comandante
Council
oynak bi dalış yapmışsın ortama. şimdimi öpsem sabahamı bıraksam kararsızım ???? kaşınma otur yerine zayfunAgam senide avlamış gibi bir his dogdu icime
oynak bi dalış yapmışsın ortama. şimdimi öpsem sabahamı bıraksam kararsızım ???? kaşınma otur yerine zayfunAgam senide avlamış gibi bir his dogdu icime
oynak bi dalış yapmışsın ortama. şimdimi öpsem sabahamı bıraksam kararsızım ???? kaşınma otur yerine zayfun
buluşmadan beri haber alamadık
Yav benim durumlar yazin hep boyle oluyor. Rahat birakmiyorlar beni. Kayfuncuklarimi bile sevemiyorum , dusunun halim harap bitap bi sekilÇok teşekkür ederim @Epek
Bir gittin pir gittin, buluşmadan beri haber alamadık senden ????
bulusmada da haber aldigimiz soylenemez
gerci biz sahilde romantik bir bulusma yaptik, kahve ismarladi sagolsun
Eh kış geldi, kahveleride ben ısmarlarım ???? @murcix ile yaptığınız gibi romantik veya ormantik olur mu onu bilemem ????Yav benim durumlar yazin hep boyle oluyor. Rahat birakmiyorlar beni. Kayfuncuklarimi bile sevemiyorum , dusunun halim harap bitap bi sekil
Nankööörrrr diyimmm önce, sonra afiyet bal olsun diyim
Eh kış geldi, kahveleride ben ısmarlarım ???? @murcix ile yaptığınız gibi romantik veya ormantik olur mu onu bilemem ????
Ne demek ya, benden kahveler. Her zaman bulusuruz tabi. Hatta yaşlilari bir ziyarette bulunmak lazim, sevaptir arada iyi gider
@murcix de bakma beni kirmamak icin icti, yoksa onun tafafi tuborgdu Adama getirden ozel olarak getirttim, yine yaranamadim ???? gitti tuborg icti.
Simdi @murcix romantik demis ama arkada romantik bir film vardi, ondan etkilenmis zannimca, o tiple hic romantik degildi yani, ormantik ve otesi gibi bisiydi bence keske foto alaydim, daha net anlatabilirdim.
Yok be ne agirlamasi, caktirma kisakananlar olmasin, bir sonrakine kebaba giderikhemen icip isime gucume bakayim diye espresso istedim ya zati ????
bak romantizm konusunda haksizlik ediyorsun, birbirimizin atolari emcuklerken pek
hemen icip isime gucume bakayim diye espresso istedim ya zati ????
bak romantizm konusunda haksizlik ediyorsun, birbirimizin atolari emcukledik, dalga sesleri dinledik, dedigin gibi tas perdede 70 yillik film de oynadi. daha ne istiyon yaw
harbiden niye foto cekmedik, anin buyusunden aklimiza gelmedi zaar ????
cok tesekkurler tekrar, guzel agirlandim ????
Evet ziyaret eyidir, biraz uzak amma o yüzden bu aralar biraz zor şeederiz???? sen bana yakınsın her zaman olur bana ????Ne demek ya, benden kahveler. Her zaman bulusuruz tabi. Hatta yaşlilari bir ziyarette bulunmak lazim, sevaptir arada iyi gider
tam ben bişi yazıcaktım @murcix zaten yabıştırmış ????Sonra millet bana yukleniyo ????????
biz rimantik takiliyoruz senin gibi ????lama yok????
ayrica g-string bilmeyiz biz
Anaaammm hayırlı olsunnnnn üstad ????????????????
???????????????? gozun aydin
calsin sazlar, oynasin g-stringliler ????
Gelsinde görelim inmi cinmiAnaaammm hayırlı olsunnnnn üstad ????????????????