Namca
Community
Teşekkürler kardeşim.evet o pil.değil.aslında pillerin testlerini yapan bir site vardı onu kaybettim.ordadetaylı değerlendirmeler vardı.zaten yurt dışından almayı düşünüyorum.Abi deşarj akımı çok düşük, biraz riskli olabilir.
Teşekkürler kardeşim.evet o pil.değil.aslında pillerin testlerini yapan bir site vardı onu kaybettim.ordadetaylı değerlendirmeler vardı.zaten yurt dışından almayı düşünüyorum.Abi deşarj akımı çok düşük, biraz riskli olabilir.
Tauren sipariş verdim umarım dedikleri gibi çıkar
Elinize geçince kısa notlar rica edelim. ???? Deck tasarımında Era ve (fotoğraflara bakarak) hava akışı tasarımında Tauren güzel yenilik getirdiler bence.Tauren sipariş verdim umarım dedikleri gibi çıkar
Hayırlı olsun,ben elitesinden çok memnundum,bir farkları yok umarım memnun kalrsın.Tauren sipariş verdim umarım dedikleri gibi çıkar
Perseustan bir fark göremedim,
Herseyi buluruz derde devadan gayri ????????????Molicel bulabilen var mı?
Hava pin’i 1mm’den başlıyormuş. Bu ilginç geldi bana da. ????Perseustan bir fark göremedim,
soru işareti baca ve dec toleransları kötüyse akma kokma yapabilir perseus alt üst çift oring ile işi çözmüş. kabaca görüş
Driptipi vasatın altında
araya kacan g-string
Abi dur yaw vallahi böyle gülersem böbrek fena ağrıyor ????acaba sen bu hissiyatı nerden biliyosun diye aklıma takıldı bak şimdi ????
dök içini rahatla kardişim, biz bizeyiz şurda
Hepimizin ogrendigi yerden abi merak etme ????????????acaba sen bu hissiyatı nerden biliyosun diye aklıma takıldı bak şimdi ????
Biraktim abi sakin ol sen. Dil altini al da nabiz biraz yerine gelsin ????????????lannn bırakkkkk
O kadar anlattım ona. Bak dedim Svoemesto kullanan yanıltmaz. Niye diye soruyor bi’ de! E daha iyisi yok da ondan. Video bile çekip gönderdim. Bak biz yenilikleri böyle kayda alıyoruz seyret dedim,
????????
yaşlı adam avcısımısın nesin anlamadımki.
kendin yemişin dryhiti ihtıyarları rahat bırak bari
Bizim zehirlerimiz faydalıdır, şifa bulursun ????
acaba sen bu hissiyatı nerden biliyosun diye aklıma takıldı bak şimdi ????