Namca
Community
????tabikide üstat. hazır vede nazır beklerim. gerisini özelden görüşürüz
????tabikide üstat. hazır vede nazır beklerim. gerisini özelden görüşürüz
salı günü kendin karar ver onadaBishp'cular - Anti Bishopcular maçının sonucu ne oldu,merak ettim.????
Ben öyle hemen karar veremem ,verirsem de kesin yalan söylerim.. ???? ???? ????salı günü kendin karar ver onada
Hani müşteri abi yaaa, bedava yauw ne parası. Maksat eldekini değerlendirmek ????ayde başka kapıya aydeeeee
ben müşterimi kaptırmam leeeeeeennnnn ????
yaşlı adam avcısımısın nesin anlamadımki.Hani müşteri abi yaaa, bedava yauw ne parası. Maksat eldekini değerlendirmek ????
Yok yok ne avcısı, benden olsa olsa sevgi yumağı oluryaşlı adam avcısımısın nesin anlamadımki.
kendin yemişin dryhiti ihtıyarları rahat bırak bari
Unutmuşum o da var ????paramour
kaçağı gördüm millettt ????Attık sepete forum çok girmek yaramıyor bana sanırım
Hadi hayırlı olsun üstad, çok hızlısın bu ara maşallah????Attık sepete forum çok girmek yaramıyor bana sanırım
Bizim zehirlerimiz faydalıdır, şifa bulursun ????Attık sepete forum çok girmek yaramıyor bana sanırım
Aha işte bak, zehrimizi yiyen daha yok mu der ????????????
anammm anammmm anammmmm
Didim ama didim abi bak begenirim tadı damağımda kalır didimanammm anammmm anammmmm
gidiyo gül gibi kızancıkkkkk ????????????
Daha öncede didiğim gibi bulunmaz hint kumaşı olmasa çökmüştüm abi Bunun kutusuna başka ato koyar yollardım bana bu geldi derdim de işte EMANET GÖZÜM gibi bakıom Seviyorum allıyorum pulluyorum@CmZ gel ben sana bishop verim abim. boşver sen onu.
o ???? sevme sen onu. inanmazsan @GaziHazara sor
Bizim zehirlerimiz faydalıdır, şifa bulursun ????
Aha işte bak, zehrimizi yiyen daha yok mu der ????????????
Telegram’dan bir mesaj ilettim ???? ilan aktifse bir bak istersen.Daha öncede didiğim gibi bulunmaz hint kumaşı olmasa çökmüştüm abi Bunun kutusuna başka ato koyar yollardım bana bu geldi derdim de işte EMANET GÖZÜM gibi bakıom Seviyorum allıyorum pulluyorum