GaziHazar
Admin
Yok milleniumun ????unda boncuk buldum ????????Sonunda sinekli ???? ‘u buldumu ????
Yok milleniumun ????unda boncuk buldum ????????Sonunda sinekli ???? ‘u buldumu ????
Ben Fev i Clapton tel olmadığı zaman vasat altı buluyorum. Fakat Clapton ile evrim geçiriyor ve performansı harika oluyor. Fevin yada bishopun pürüzsüz hava akışı yok millennium da fakat millennium da epey sessiz sayılabilecek ve minimal türbülansa sahip bir ato. Buhar yoğunluğu ve doyuruculuk harika. Kullanım ve kurulum da kullanıcı dostu.
Fev ile puantaja sokayım
Düz tel aynı sarım kullanırsak;
Serinlik Fev 10, millennium 8
Aroma Fev 6, millennium 10
Vurum Fev 10, millennium 9
Ekli dosyayı görüntüle 56425
Millenium v1.1 (Coppervape Clon)
Ekli dosyayı görüntüle 59402Ekli dosyayı görüntüle 59405
Malzemeler : 29 GA Khantal tel – BP Mods Vape Cotton
Ekli dosyayı görüntüle 59403
Sarım : 2,5 mm 6/7 tur 1,54 Ohm
Chimney : Klasik - Spiral -Gus tipi
Ekli dosyayı görüntüle 59404
Airflow Pin : 2*0.8 - 1.2 - 1.8
Ekli dosyayı görüntüle 59407Ekli dosyayı görüntüle 59406
Aromalar : Parliament – Silahlı Kuvvetler - Tribeca – Candybeca – Moby Apricot – Evyap tütün-kahve-fındık
Kurulum-Dolum : Gördüğüm en basit atomizeler sınıfında. Malzeme kalitesi çok iyi. Çok basit, az parçalı, yedekleri bol.
Sıcaklık : Her 3 bacada da buhar ısısı gayet soğuk
Doygunluk ve Vurum: Özellikle klasik bacada çok yüksek bir vurum aldım, majörden bir seviye yukarıda hissettim vurumu. Diğer bacalarda bi tık daha alt seviyede ama o bile majör seviyesinde geldi bana. Buharı da çok doyurucu.
Sıkılık : Alt hava yüzüğü ile ayarlanabilmesine rağmen 2*0.8 ve 1.2 pinlerde 5 nci delikte içirtecek kadar sıkı. 1.8 pinde ise 2-3 ncü deliklerde uygun içim yakaladım.
Ses : Çok sessiz bir atomizer. Yalnız hava akışı artınca 1.8 pin ve alt son 2 delikte hafif bir ses yaptı bende.
Aroma hissiyatı : Tütünde klasik baca ve 2*0.8 pinde çok güzel bir his yakaladım. Majörden yüksek geldi bana. Spiral ve gus tipi bacalarda bi tık daha fazla aroma aldım. Pastane türevi likitlerde ne varsa onu gayet net verdi. Aroma hissiyatını bayağı yüksek hissettim. Meyve türevi tek likit denedim. Ondada özellikle spiral baca bayağı başarılıydı. Tütünü klasik bacada diğer çeşit likitleri spiral ve gus tipinde içerim bundan sonra.
Genel notlar : Deck çok rahat 3 mm kadar sarıma gayet izin verir. Pamuklaması basit, dry hit ve akıtma hiç yaşamadım. Besleme sıkıntısı olmadı. Driptipi bana biraz kalın geldiği için kullanmadım pek, ama çok güzel onuda belirteyim. Kendi driptipi dışında drip yuvasında likit birikmesi sorunu oldu. Ama kendi driptipinde olmuyor. Spiral bacada yoğuşma oluyor biraz. Likit doldurması gayet pratik, dolum esnasında akıtma basınç sıkıntısı yaşamadım.
Tek bir atomizer ile 3 farklı baca ve airflow pin ile farklı farklı içim şekli yakalaması çok hoşuma gitti. İlk 3 arasında kesinlikle.
Hatta psikolojik olarak bağlı olmasam majörün tahtını bile alır. ????????
By Ka SE vs Millenium mukayesesini @murcix yapar ama kolaylık olarak Mileniumun bi adım önde olacağını düşünüyorum. ????????
Hadi millenium yorumu bekliyom, sonra bir tur binebilirmiyimMilenium gelirse buna takacam ????
Ekli dosyayı görüntüle 60819
Hafta arası şık bir boncuk bulurum bende inşallah ????Yok milleniumun ????unda boncuk buldum ????????
sen bi haltlar karıştırmışsın anlaşılan ????Hafta arası şık bir boncuk bulurum bende inşallah ????
Gelir gelmez yolluyayım üstad emrinde ben v1 ini dememiştim şarıl şarıl olunca kullanamamıştımHadi millenium yorumu bekliyom, sonra bir tur binebilirmiyim ☺
Hayırlı olsun pico, nerden esti ????
Çok teşekkür ederim bu arada üstad????Yittiim yittim ???????? 5 sayfa geriden geliyorum.
Öncelikle @ehy çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Gelir gelmez yolluyayım üstad emrinde ben v1 ini dememiştim şarıl şarıl olunca kullanamamıştım
???? Açık etme abi. Hazar’a misilleme yapacağım ????sen bi haltlar karıştırmışsın anlaşılan ????
Nasıl istersen üstadÇok teşekkür ederim bu arada üstad????
önce sen bir test sürüşüne çık üstad, sonra müsait olduğunda gönderirsen daha hoş olur☺
Ne gibi ???????????? Açık etme abi. Hazar’a misilleme yapacağım ????
Hafta arası inşallah ????Ne gibi ????????
Üstad 21700 pilli SBS var mı orada. Var ise nasıl ????
hocam bunu hangi pamuğa söylemiştiniz. mesajı aradım ancak göremedim.Kullanımı çok kolay , 8m uzunluğunda, emiciligi iyi hiç dry hit yemedim arkadaşa aldırdım daha güzel oldu dedi ben Bayadır bacon kullanmıyorum
21700 olarak sadece adapt mod var, orta halli bir çipi var. Watt modunda bazen tutarsızlık yaptığı için volt ile kullanıyorum. Fena değil diyeyim. Bu arada fotoda yokmuş ????Üstad 21700 pilli SBS var mı orada. Var ise nasıl ????
@murcix sen söylemiştin galiba bp mods pro vape cotton. Prime ile nasıl bir fark var? Biraz bahsedebilir misin rica etsem.