murcix
Council
BP mods pro vape cottonhocam bunu hangi pamuğa söylemiştiniz. mesajı aradım ancak göremedim.
BP mods pro vape cottonhocam bunu hangi pamuğa söylemiştiniz. mesajı aradım ancak göremedim.
teşekkürler.BP mods pro vape cotton
Sende beğendiğine göre(sana beğendirmek zorda o yüzden şeettim), ulaşmayı deneyeceğimUstalarin yaninda bana ???? yemek duser ama yedekledim o pamugu… cb prime dlye kaldi sadece ????
21700 olarak sadece adapt mod var, orta halli bir çipi var. Watt modunda bazen tutarsızlık yaptığı için volt ile kullanıyorum. Fena değil diyeyim. Bu arada fotoda yokmuş ????
Bpmods pro cotton di sanirim tam ismihocam bunu hangi pamuğa söylemiştiniz. mesajı aradım ancak göremedim.
Herkes bu ay misilleme mi yapacak???? Açık etme abi. Hazar’a misilleme yapacağım ????
teşekkürlerBpmods pro cotton di sanirim tam ismi
'2.5 mm sarımda standart bir kalınlık veriyormu.ince ya da kalın geldiği oluyor mu21700 olarak sadece adapt mod var, orta halli bir çipi var. Watt modunda bazen tutarsızlık yaptığı için volt ile kullanıyorum. Fena değil diyeyim. Bu arada fotoda yokmuş ????
2.5 ve 3mm olanı var. 2.5 ID ile sorunsuz kullanıyorum. Elvis de bahsetmiş her alan memnun. Çok pratik ve bereketli. Prime gibi şişme yapmıyor ve formunu koruyor. Pamuk soran herkese tavsiye ediyorum.
sıkıntısız üstat. geldiğinde kendin bakarsın'2.5 mm sarımda standart bir kalınlık veriyormu.ince ya da kalın geldiği oluyor mu
???? .FIBER N'COTTON son paketi açtımda yedeklesem mi diyorum.sıkıntısız üstat. geldiğinde kendin bakarsın
gereksiz bence. geldiğinde konışuruz.???? .FIBER N'COTTON son paketi açtımda yedeklesem mi diyorum.
Abi eğer beğeniyorsan fiber’n cotton, ben sadece 1-2 şerit kullandım. Sana göndereyim bendekini. Ben hiç sevmedim, dry hit yemekten bıktım???????? .FIBER N'COTTON son paketi açtımda yedeklesem mi diyorum.
ayde başka kapıya aydeeeeeAbi eğer beğeniyorsan fiber’n cotton, ben sadece 1-2 şerit kullandım. Sana göndereyim bendekini. Ben hiç sevmedim, dry hit yemekten bıktım????
Salı üstadım 11.00 - 12.00 saatleri gibi olabilirmi .size uyar mı.gereksiz bence. geldiğinde konışuruz.
stoklarsın bundan 3-4 kutu sana bırakana kadar yeter
çok kolay ve iyi bir pamuk.
pazartesimi salımı görüşüyoz üstat
tabikide üstat. hazır vede nazır beklerim. gerisini özelden görüşürüzSalı üstadım 11.00 - 12.00 saatleri gibi olabilirmi .size uyar mı.
Teşekkürler kardeşim .Elimdeki en az 6-7 ay idare eder . benimki biraz keyfe keder bir durumAbi eğer beğeniyorsan fiber’n cotton, ben sadece 1-2 şerit kullandım. Sana göndereyim bendekini. Ben hiç sevmedim, dry hit yemekten bıktım????