• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@GaziHazar Üstad sen bu ato ya nededin de yükleniyorlar sana, ben bayadır yokum buralarda her bişeye fransız kalıyorum :)
Aslinda hic gommedim. Ben orjinal dripleri seviyorum bunda atoyu opucukledim hep. Bir de ucuncu sarimda akittim. Kolay, aromatik bir ato.

Cloud 2 gibi guzel bir ato aslinda. cloud 2 ile perseus baya yakinlar. Vurum ve aroma cok yakin diyebilirim. Ancak onun basinc sorununu cozememistim.

Aslinda hic gommedim. Ben orjinal dripleri seviyorum bunda atoyu opucukledim hep. Bir de ucuncu sarimda akittim. Kolay, aromatik bir ato.

Cloud 2 gibi guzel bir ato aslinda. cloud 2 ile perseus baya yakinlar. Vurum ve aroma cok yakin diyebilirim. Ancak onun basinc sorununu cozememistim.
Evt kendi driptipi çok kısa ve içime çok büyük etkisi var BENCE
Kendi driptipi ile içimini hiç begenmedim. (Tütünde)
Boğaz vurumu serinlik istediğim kıvamda değildi.
Standart driptipime geçtiğimde daha keyifli bir hal aldı ato.
Kendi driptipi ile meyve ve türevinde daha keyif aldım ama atoyu emcüklüyor pozisyonu oluşuyor ;)
Biraz önce şunuda fark etmedim degil. Tütün ve türevi için 30ga civarı bir tele geçmem gerektiğini fark ettim.
Üzerindeki sarımım 28 ga k1 6 tur 2.4mm idi sanırım uzinin aparatı ilk 4-5 puff taki aroma okadar güzel geliyor ki buram buram tütün tadı olsun (black note - burley) buharın serinliği olsun çok güzel geliyor tek korkum 30ga telde buhar miktarı azalırmı acaba oldu

Ekleme: Artık ısı kontrole okadar uzağım ki k1 yeterli geliyor. Dani minimi çok sevmesem onu dahi elden çıkarırdım sanırım
Denemediğim bir mesh bir aio kaldı.
mesh çok merak ediyorum ama yanaşamıyorum. Çok problemli geliyor

Son düzenleme:
İçim konforun ne seviyede bilmem ama ben 31 ga 6 tur 2.5 çap ile çok kullandım. Gayet keyif alıyorum. Kaldı ki SE ile aynı sarım yapıyorum. Çekinmeden dene. Bir de vurum istiyorsan kanthal dan şaşma. Ni80 çok soft ve tatlımsı içim veriyor. Daha çok kısa aromatik tanklara yakışıyor.

Bir de şu scale i dene artık yaw ????

Scale de çok nitelikli bir ato. Hazır fırsat bulmuşken dene bolca. Benim rotasyonda onun da yeri sağlam sayılır. Kullanıcı dostu pratik bir ato zaten. Performansı da yabana atılacak gibi değil. Özellikle nüanslı aromatik tütün tarafında çok beğeniyorum

Ahahahhaha kutusunu açıp bu neymiş in mi cin mi dahi demedim desem taşlanırmıyım acep :)

31ga belki ilk etapta olmaz ama 30 alıcam sanırım. Pil satan bir tedarikcide bulur isem 2 de pil alayım ben 2-3 yıllık pillermi geri dönüşüme yollama vakti geldi de geçiyor bence
Beni 30 ga ile zehirledi ondan devamediyorum????????????

pil konusunda birikimpillerinde falan bulamazsan ben buradaki dukkandan kargolattiririm

Geri