CmZ
Community
@GaziHazar Üstad sen bu ato ya nededin de yükleniyorlar sana, ben bayadır yokum buralarda her bişeye fransız kalıyorum
piyasada hiç yok. düşmüyo bile artık.Daha öncede didiğim gibi bulunmaz hint kumaşı olmasa çökmüştüm abi Bunun kutusuna başka ato koyar yollardım bana bu geldi derdim de işte EMANET GÖZÜM gibi bakıom Seviyorum allıyorum pulluyorum
????????????piyasada hiç yok. düşmüyo bile artık.
bulunsa itin ossun diycem de diyemiyom yaww
bu arada başka ato yollayıp hazarıda gömdürtecektin bana ????
At sahibine göre kişner demişler, dar alanda at sürülmez ki ????çuların da ufku açılsın ????@GaziHazar Üstad sen bu ato ya nededin de yükleniyorlar sana, ben bayadır yokum buralarda her bişeye fransız kalıyorum
Aslinda hic gommedim. Ben orjinal dripleri seviyorum bunda atoyu opucukledim hep. Bir de ucuncu sarimda akittim. Kolay, aromatik bir ato.@GaziHazar Üstad sen bu ato ya nededin de yükleniyorlar sana, ben bayadır yokum buralarda her bişeye fransız kalıyorum
Evt kendi driptipi çok kısa ve içime çok büyük etkisi var BENCEAslinda hic gommedim. Ben orjinal dripleri seviyorum bunda atoyu opucukledim hep. Bir de ucuncu sarimda akittim. Kolay, aromatik bir ato.
Cloud 2 gibi guzel bir ato aslinda. cloud 2 ile perseus baya yakinlar. Vurum ve aroma cok yakin diyebilirim. Ancak onun basinc sorununu cozememistim.
Ahahahhaha kutusunu açıp bu neymiş in mi cin mi dahi demedim desem taşlanırmıyım acepBir de şu scale i dene artık yaw
31ga belki ilk etapta olmaz ama 30 alıcam sanırım. Pil satan bir tedarikcide bulur isem 2 de pil alayım ben 2-3 yıllık pillermi geri dönüşüme yollama vakti geldi de geçiyor bence31 ga 6 tur 2.5 çap
Perseustan sıra gelir ise neden olması ????????Scale de çok nitelikli bir ato. Hazır fırsat bulmuşken dene bolca. Benim rotasyonda onun da yeri sağlam sayılır. Kullanıcı dostu pratik bir ato zaten. Performansı da yabana atılacak gibi değil. Özellikle nüanslı aromatik tütün tarafında çok beğeniyorum
Beni 30 ga ile zehirledi ondan devamediyorum????????????Ahahahhaha kutusunu açıp bu neymiş in mi cin mi dahi demedim desem taşlanırmıyım acep
31ga belki ilk etapta olmaz ama 30 alıcam sanırım. Pil satan bir tedarikcide bulur isem 2 de pil alayım ben 2-3 yıllık pillermi geri dönüşüme yollama vakti geldi de geçiyor bence
Molicel bulabilen var mı?Beni 30 ga ile zehirledi ondan devamediyorum????????????
pil konusunda birikimpillerinde falan bulamazsan ben buradaki dukkandan kargolattiririm
Çalışıyor mu diye bakıyordum komutanım. ???? Esas, nick değişikliği yapma şansımız gitmiş. ????senin yeşil tık ta gitmiş. ne gizledin kendini beeee ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 60831
hayırdır üstat neye lazım 18350Hangi 18350 Pil .?
Abi deşarj akımı çok düşük, biraz riskli olabilir.hayırdır üstat neye lazım 18350