ByMERZİFONLU
Community
Hocam üretimi yok herhalde sitesinde satılmıyor neden gösterdiniz şimdi ????Bıızzzzt ????
Ekli dosyayı görüntüle 61250
klonu piyasada bulunabilir ????Hocam üretimi yok herhalde sitesinde satılmıyor neden gösterdiniz şimdi ????
Eskiye rağbet olsaydı,bitpazarına nur yağardı.????klonu piyasada bulunabilir ????
Bulamadım hocam AE.ve Fasttech ten baktım sadece birkaç vape shop sitesinde orijinalini buldum güvenmediğim için vazgeçtimklonu piyasada bulunabilir ????
Arise için kendiniz parça parça set oluşturabilirsiniz. 2ml set almak zorunda değilsiniz.Bulamadım hocam AE.ve Fasttech ten baktım sadece birkaç vape shop sitesinde orijinalini buldum güvenmediğim için vazgeçtim
Aslında çok merak ettim Nduro yu
Arise 22 mm karar kıldım ama sadece 5ml. olarak satış yok 2 ml.yi kullanmayacağım almak zorunda kalıyorum
Bulamadım hocam AE.ve Fasttech ten baktım sadece birkaç vape shop sitesinde orijinalini buldum güvenmediğim için vazgeçtim
Arise 22 mm karar kıldım ama sadece 5ml. olarak satış yok 2 ml.yi kullanmayacağım almak zorunda kalıyorum
Driptipe nasıl çökebileremAylardır favorim ????
Ekli dosyayı görüntüle 61249
Üstad keyf in mix aroması vişne ve tütünChery cigar fe mi?
Bulamadım hocam AE.ve Fasttech ten baktım sadece birkaç vape shop sitesinde orijinalini buldum güvenmediğim için vazgeçtim
Keşke önceden deseydin. Neyse ilk fırsatta yollarım bir tane ????Driptipe nasıl çökebilerem
TR gönderim yok diye biliyorum.konuşmanızla alakasız ama fasttech'ten alışveriş yapabiliyor musunuz?
Üstad o zaman, bir ara 1-2 ml rica edebilirmiyim????Üstad keyf in mix aroması vişne ve tütün
Yurtdışında yaşıyorum Yapabilirim ama AE ve FT de yok yada ben yanlış arıyorumkonuşmanızla alakasız ama fasttech'ten alışveriş yapabiliyor musunuz?
cokmek icin aramizda 4070km var ????Driptipe nasıl çökebilerem
Hazır konu gelmişken Almanya, Çin sitelerinden gelen e sigara ürünlerine yasak,vergi vb. gümrükte uyguladığı prosedür nedir arkadaşlar .
Güncel bir bilgi edineyim istedim ????????Kendi konuna davet edeyim seni ????
Kargo ile 5ml aroma mevcut salarım onuda ????Üstad o zaman, bir ara 1-2 ml rica edebilirmiyim????