CmZ
Community
Ben beklerim4070km
Ben beklerim4070km
Teşekkür ederim üstad bizim ki şakası sen linkleri vermişin bir sonraki siparişte sepete atarım onları bentamamdir
Çok o ziyan olmasın, bana 1 ml aroma ise yeterde artar????Kargo ile 5ml aroma mevcut salarım onuda ????
Teşekkür ederim üstad bizim ki şakası sen linkleri vermişin bir sonraki siparişte sepete atarım onları ben
Hahahhaha tühh bak o aklıma gelmedi iditüh yaww.
ne güzel alıcı ödemeli motokurye ile gönderecekti inglanddan
çok şey kaybettin çokkkkk ????
Hee yaw sen 1 damla aromalı likit ile 1 tank içiyordun ????????Çok o ziyan olmasın, bana 1 ml aroma ise yeterde artar????
TR gönderim yok diye biliyorum.
???? 10ml likit bana 1 yıl yeter üstad????????????Hee yaw sen 1 damla aromalı likit ile 1 tank içiyordun ????????
Ben sana 10ml likit yollasam 3-5 ay sürer bitmesi
guncel durumlar nedir bilmiyorum ama pamuk bile takilmisti gumrukte. bazen koca setup geciyor bazen de kucucuk parca kaliyor. sansbir ara uyanıkça bi taktikle alabiliyorduk ft'den. ben de o taktikle birşeyler almıştım ve gelmişti ama aslında sormak istediğim şey gümrük durumları vs. idi.
çok kurcalıyorlar mı? yalnızca bellcap, driptip, pil kılıfı vb. alsam geçer mi acaba
Hit mi shit mi cidden merak ettim. Geçen LPV %30 indirim yaptı ve kaçırdım! ???? Kayfun X alsam mesela €85’e geliyordu. Fazla rta yok envanterlerinde ama çok sık indirimler gelmeye başladı.bunu bizim sormamız lazım değil mi ????
hayat çok mu güzel orda? ????Hit mi shit mi cidden merak ettim. Geçen LPV %30 indirim yaptı ve kaçırdım! ???? Kayfun X alsam mesela €85’e geliyordu. Fazla rta yok envanterlerinde ama çok sık indirimler gelmeye başladı.
Varış noktasını ruh halimize göre seçiyoruz sanırım ????E-5 devamı bu hat üzerinde kısa süreli çalışarak acayip para yaparsın. ???? benden dimesi
Ekli dosyayı görüntüle 61324
Varış noktasını ruh halimize göre seçiyoruz sanırım ????
Ohoo, iş kadere kaldıysa beni ters yöne sokar Kuzey Kore'ye savurur????sen seçmiyon. kader nereye savurursa modeli