MoNoT10
Council
Abim ayran severim de içimde yasatmiyorum ????????????????
En çok bir gün sonraki WC ziyaretimde ayriliyoruz
Hah durumun aciklamasini da önceki mesaja seeettiriverdim ????????????
Abim ayran severim de içimde yasatmiyorum ????????????????
Şunu anladım ki,en iyi aroma en güzel vurum olsa bile bir atoda
Pratiklik velinimet yahu ????????
Çok kaliteli,aroması içim keyfi güzel... lakin malum sebep te benim kriterlerimden biriymiş öğrendim sayesinde ????
Atoya ve keyfine zerre lafım yok bu arada???????? çok sevdim ilk sarimda da kendini kanıtladı aslinda
Katlanmak zorunda olduğun akraba ilişkisi gibiydi kısacık serüveni
Akrabam olmadığı için ayrılmak çok hızlı ve kolay oldu ????????????????????
Yaa inan sevdim herşeyiyle"Biraz alışma dönemi ister belki ama senin tecrüben onu kapatır. "
boyle demisim bana sordugunda. demek ki pod seni tembellestirdi
bakalim @CmZ de kac gun tutunacak. o da sevmiyor ugras isteyen atolari.
Malesef kendisi ile buluşmak nasip olmadı ????????"Biraz alışma dönemi ister belki ama senin tecrüben onu kapatır. "
boyle demisim bana sordugunda. demek ki pod seni tembellestirdi
bakalim @CmZ de kac gun tutunacak. o da sevmiyor ugras isteyen atolari.
Nazım geçenlere takılıyom kardeşim.bizimkisi gurbet ellerde biraz latife.????????????Abim ayran severim de içimde yasatmiyorum ????????????????
En çok bir gün sonraki WC ziyaretimde ayriliyoruz
Hah durumun aciklamasini da önceki mesaja seeettiriverdim ????????????
Abim cansın farkındayım elbet bende goygoy kayığına bı dalga vuruverdim işte ????Nazım geçenlere takılıyom kardeşim.bizimkisi gurbet ellerde biraz latife.????????????
Major v2Selamlar, fev harici pratik ve min 4 ml atomizer tavsiyelerinizi alabilir miyim
Major ???? arkadaşlar bulaşmayın.
???? Ortalığı karıştırmak istemiyorum ama, expro 1.4 ile uzatma kitli kayfun prime arasında kalsanız tercih ne olurduMajor v2
Byka se
????????
???? Ortalığı karıştırmak istemiyorum ama, expro 1.4 ile uzatma kitli kayfun prime arasında kalsanız tercih ne olurdu
Selamlar, fev harici pratik ve min 4 ml atomizer tavsiyelerinizi alabilir miyim
ion v2 4ml vs major v2
acil yorum, karşılaştırma ne varsa yollayin cok ihtiyacim var????
yav bana kalsa ben de major dicem ama hem major piyasada yok hem feve ilan açtım ion takası isteyen oldu ne yapicam bilemedimben taraf oluyorum, yorum yapmam ????
yav bana kalsa ben de major dicem ama hem major piyasada yok hem feve ilan açtım ion takası isteyen oldu ne yapicam bilemedim
Kayfun x klon ???????????? Ortalığı karıştırmak istemiyorum ama, expro 1.4 ile uzatma kitli kayfun prime arasında kalsanız tercih ne olurdu