asknakkaya
Community
Aklımı çelmiyor değilKayfun x klon ????????
Aklımı çelmiyor değilKayfun x klon ????????
@GaziHazar gibi kolay beğenmeyenden geldiyse öneri dikkate al derimAklımı çelmiyor değil
Bakınıyorum öyleyse teşekkürler@GaziHazar gibi kolay beğenmeyenden geldiyse öneri dikkate al derim
Bildiğim kadarıyla ion v2 majore oranla çok daha havadar ???? benden bu kadarion v2 4ml vs major v2
acil yorum, karşılaştırma ne varsa yollayin cok ihtiyacim var????
Bence Ion daha sıkı. Majör opsiyonları daha havadar içime olanak sağlıyorBildiğim kadarıyla ion v2 majore oranla çok daha havadar ???? benden bu kadar
Yerinde olsam bu kadar gözden çıkarttığım bir atoyu karşıma çıkan ilk ato ile aldatırdım ????yav bana kalsa ben de major dicem ama hem major piyasada yok hem feve ilan açtım ion takası isteyen oldu ne yapicam bilemedim
yeni atomizerimi hemen satmak istemiyorumkarşıma çıkan ilk ato ile aldatırdım
Abi emeğine sağlık ????Aspilsan 18650 A28
Abi emeğine sağlık ????
Fiyat bilgisi var mı acaba,çok mu yenidir, satış bilgisi vs
Ben tüm detayları merak ettim açıkçası ????
Test verileri ile alakalı değerler bildiğim konular olmasa da tutarlılık ve bizim kullandığımız cihazlarda mtl için uygun olduğunu videodaki bizi bağlayan bilgilerden anlayabildim....
Eğer bizim pillerin piyasaya göre makul fiyatlarda ise elimdeki pillerin bir kismini yerli ürünümuzle yenilemek isterim ????
Eh molicell e bakarak nispeten makulmüş ????sabah kabaca araştırdığımda 7.5$ (139,65 TL) fiyata rastladım sadece
GTR hadi neyse de, GT One çok karanlıkta kaldı: Pek fazla yoruma rastlamadım. Deneyince yorum bekleriz! ????bir de taifun gt one ile gtr denedim mi geriye gus serisi kalır ????
kayfun konusunda da bahsettiğim gibi sıcaklık korkutuyor cidden. o yüzden o atomizerlerden uzak durdum hep.GTR hadi neyse de, GT One çok karanlıkta kaldı: Pek fazla yoruma rastlamadım. Deneyince yorum bekleriz! ????
yerli olmasının fiyata etkisi olmamış galiba.sabah kabaca araştırdığımda 7.5$ (139,65 TL) fiyata rastladım sadece
Alıntıladım ama fotoğraf gözükmüyor. ???? Amazier mi bu?Sihiriniz bol olsun. Beyler
Doğrudur hocam amaizer rta 4 ml pin var içinde 1 m takılı vurum aroma kanthal tel ile güzel geliyor pamuklamaya özen gerektiren bir ato likit tikarsa ses yapıyor onun haricinde bana çok hitap etmedigini belirteyim aroma ve boğaz vurumu dengeli bir ato arayanlara iyi gidebilir ha birde sıkı içim istiyorsanız 0.9 -0.8 pin gerekebilir ben spica ile devam ediyorum ama yinede bulunsunAlıntıladım ama fotoğraf gözükmüyor. ???? Amazier mi bu?