Kanthal
Council
Ataman geldi aklıma şimdi. ????Merak ve yeni seyler deneme durtusu gercekten kontrol edilmesi cok zor olan bir duygu.
Ataman geldi aklıma şimdi. ????Merak ve yeni seyler deneme durtusu gercekten kontrol edilmesi cok zor olan bir duygu.
Affetmemiş! ???????? Bu ters köşeydi işte. ????Izlemedigimi mi dusundun![]()
bende hep isterdim achilles rdayıAlacak getirecek birisi olsa orijinal Ataman v2 çok merak ettiğim bir atomizer aslında ama asıl Titanium Mods'un Achilles RDA'sını denemek kısmet olmadı... Halen uktemdir birkaç tane alabilmek.
bende hep isterdim achilles rdayı
Bu iki seçenek arasından yihi sebebi ile SLclass derim ancak fev ile hemen hemen küçük bir minare boyutunda olacağını hatırlatmak lazım, alternatif olarak kanguru mod düşünebilirsiniz benceWatt modunda genelde Flash 23 le kullanmak için mod arıyorum. Bulmak zor olsa da foxy one ya da sl class arasında kaldım. Arada tadımlık DL de kullanırım onun dışında sek Nbase mtl devam. Öneri alabilir miyim bu iki moddan hangisini seçmeliyim acaba
Sabah sabah geldiyse vardır bir hikmeti ????????İda rba yı brunhilde mtl rta ile aldatsam mi diye bir dusunce geldi sabahtandir bana ????????
Hevesim kacti fiyat arastirmasi yaptimda sifiri 450 ikinci eli 350-400 ???? ben en iyisimi modu satip solo ya da q mini alip ida rba ile mutlu mesut gecinmek ???????? lanet olsun boyle brujuvazi duzeneSabah sabah geldiyse vardır bir hikmeti ????????
Foruma son uye olanlardan @Afacan buhardaş sl classi agir diye satip foxy almisti ve memnundu. Sanirim atesleme hizi yihi chipin normal moduna denk demisti. Flash ve major v2 ile kullaniyor.Watt modunda genelde Flash 23 le kullanmak için mod arıyorum. Bulmak zor olsa da foxy one ya da sl class arasında kaldım. Arada tadımlık DL de kullanırım onun dışında sek Nbase mtl devam. Öneri alabilir miyim bu iki moddan hangisini seçmeliyim acaba
Watt modunda genelde Flash 23 le kullanmak için mod arıyorum. Bulmak zor olsa da foxy one ya da sl class arasında kaldım. Arada tadımlık DL de kullanırım onun dışında sek Nbase mtl devam. Öneri alabilir miyim bu iki moddan hangisini seçmeliyim acaba