• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ion v2 2ml kullanıyorum ya ben bir süre sonra çekim yaparken dişim sızlıyor hafif ön dişlerim ama auguse de bu olmuyor; neden olabilir?

bitişlik sarıyorum, hafif aralıklı sarıyorum, aralıklı sarıyorum yine de öğlen gibi başlıyor hafiften sızlama... :unsure::unsure::unsure:

nasil bir sarim yaptigini bilmiyorum ama telli incelterek buhari sogutmaya baslamalisin bence. bir de cekim yaparken buharin direkt olarak dislerine carpmasina izin verme.
2,5 mm klavuza 27 ga kanthal sanırım 7 tur içindeki 1,15 ohm da 10,3 wattta içiyorum şu an aynı...

teli inceltmek derken 2,0 mm klavuz mu yoksa 28ga mı yoksa ikisi de mi?

4ml yapmayı düşünüyoırum ultem takımla

yaptigin sarimla verdigin guc cok orantisiz. ilk birkac saniye buhar bile cikmiyordur ondan :) sen atesledikce de gitgide isiniyordur zira bobinin isi kapasitesi yuksek.

bence 4ml tank oncesi bulabiliyorsan 29 ga tel alip dene yada eldeki 27den 5 tur sar. 11-12 watt arasi deneme yap. olmadi 4 tur sar 10-11 watt dene. aralikli sar bir de.
fokurtu sorunun oldugunu da hatirliyorum, bobin ici pamuk miktarini arttir biraz.

Rica ederim. ???? Sepeti görür mü? ????
Dün akşam hızlıca baktım.
Tüm pratikliği gitmiş. Deck Vida sistemi nedir öyle arkadaş. Üst kapak V2 den alınmış iyi olmuş derken o da vidalı çıktı, hem de ne vidalama ????

Gerçi deck açmak için İtalyan adamın yaptığı gibi değil de o bölümü çevirmek yada o parçayı tutup tankı çevirmek çalışabilir. Üst kısım Era ile aynı görünüyor, kıyaslama yaptı mı farketmedim o bölümü ama belki Era bellcap işe yarayabilir..

Geri