Kanthal
Council
Rica ederim. ???? Sepeti görür mü? ????tesekkur edeyim dedim
bu adam da nerden buluyorsa bazi urunleri herkesten once deniyor![]()
Rica ederim. ???? Sepeti görür mü? ????tesekkur edeyim dedim
bu adam da nerden buluyorsa bazi urunleri herkesten once deniyor![]()
arada Türkçe karakterler olduğu için mail tam olarak çalışmıyor malesefArızalı.clon.kayfun.fivepawsveliteplus.atıldurumdaki.cenazelereihtiyacı[email protected]
her hangi mtl ile ilgili bir sorununuz olursa mail adresimi ekleyebilirsiniz![]()
Buhar sıcaklığından olabilir.ion v2 2ml kullanıyorum ya ben bir süre sonra çekim yaparken dişim sızlıyor hafif ön dişlerim ama auguse de bu olmuyor; neden olabilir?
bitişlik sarıyorum, hafif aralıklı sarıyorum, aralıklı sarıyorum yine de öğlen gibi başlıyor hafiften sızlama...![]()
dişim sızlıyor
2,5 mm klavuza 27 ga kanthal sanırım 7 tur içindeki 1,15 ohm da 10,3 wattta içiyorum şu an aynı...nasil bir sarim yaptigini bilmiyorum ama telli incelterek buhari sogutmaya baslamalisin bence. bir de cekim yaparken buharin direkt olarak dislerine carpmasina izin verme.
28 var elimde onunla deniyeyim akşambulabiliyorsan 29 ga tel
Dün akşam hızlıca baktım.Rica ederim. ???? Sepeti görür mü? ????
Ustad dedigini uyguladim 1,2 ohm 10,8 watt guzel oldu. Ama esas sonuc yarin ????????????6 tur aralikli sar, 11 watt gibi basla. keyif hissiyatina gore yukseltirsin.
Phvanda A2 RDL RTA
Ekli dosyayı görüntüle 53657Ekli dosyayı görüntüle 53658
Ekli dosyayı görüntüle 53659Ekli dosyayı görüntüle 53660
Ekli dosyayı görüntüle 53663
Fiyatı bilinmiyor birileri alsa denese.
www.phevanda.com/
Ekli dosyayı görüntüle 53664Beni görmediniz.....Ben kaçar..........................