• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullan @Namca
Perseus un performansı beğenilmeyecek gibi değil gerçekten.
Ayrıca kullanımını da pratik ve kullanıcı dostu. Çoğu ato illaki yoğuşma ve sıçrama kaynaklı sızıntı yapar deck içine, yüzükten çıkar. Perseus tan aylardır bir damla bile çıkmadı.

Yanlış gönderilen diğer GG ato nasıl Perseus a göre?

Güle güle kullan @Namca
Perseus un performansı beğenilmeyecek gibi değil gerçekten.
Ayrıca kullanımını da pratik ve kullanıcı dostu. Çoğu ato illaki yoğuşma ve sıçrama kaynaklı sızıntı yapar deck içine, yüzükten çıkar. Perseus tan aylardır bir damla bile çıkmadı.

Yanlış gönderilen diğer GG ato nasıl Perseus a göre?
Onu detaylı olarak deneyimleyemeden mekan değiştirdi maalesef .????

Daha V2 cikali ne kadar oldu, adamlar hayrini gormeden bunu saldilar :LOL:

genel olarak guzel gorunuyor ama yanma odasini vidali sisteme gecirmeleri hos olmamis gibi. pratiklik gitmis olabilir.
likit dolum V2den gelmis. iyi olmus.
bobin alti 1x3 iyi olmus (alternatif tupler olacaktir muhtemelen) ve yukseltilmis, sizma olmaz gibi gorunuyor ama yine de hava deliklerinin kapali alanda kalmasi temizligi zorlastirir.

guzel gorunuyor genel olarak, sen ne dusnuyorsun @Kanthal

@murcix Aynı fikirdeyim. V2’den çok kısa bir süre sonra çıkmasına epey şaşırdım sadece.

Benim dikkatimi çeken bir şeyse, bunda hit olayının biraz abartılı çıkma ihtimali.???? V2 için kırmızı ışık yanmıştı, buna artık bir yeşil ışık gelir gibi.

Era halen en sevdigim atolardan biri. O yuzden yeni versiyonu da alirim.
V2 herseyiyle guzel ama icim keyfi benlik degil. Buna ragmen hala rotasyonda :) ama uzun surmez gibi bir his var icimde.
bobin konumu icim keyfine yansiyor adeta. 1 mm one/arkaya - asagi/yukari bile farkediyor.

Era halen en sevdigim atolardan biri. O yuzden yeni versiyonu da alirim.
V2 herseyiyle guzel ama icim keyfi benlik degil. Buna ragmen hala rotasyonda :) ama uzun surmez gibi bir his var icimde.
bobin konumu icim keyfine yansiyor adeta. 1 mm one/arkaya - asagi/yukari bile farkediyor.

Benlik degil; ato dedigin karakterli olur… coile gore oynamiycak. Yok yan geldi; camura batti onla mi ugrascam ben. Dayanamam hic… bir tutmaz, iki tutmaz; ucte copu tutar…

Steam Tuners Edge RTA

Ekli dosyayı görüntüle 53266Ekli dosyayı görüntüle 53268

Gövde malzemesi: paslanmaz çelik Atomizer
tipi: RTA
Kapasite: 2ml
Çap: 22mm
Yükseklik: 30.5mm damlama tipi olmadan
Konektör: 510, pim altın kaplama
Ağırlık: bilinmiyor
Renk: sadece çelik .
Ekli dosyayı görüntüle 53269Ekli dosyayı görüntüle 53270

Ekli dosyayı görüntüle 53271Ekli dosyayı görüntüle 53272

Ekli dosyayı görüntüle 53273Ekli dosyayı görüntüle 53274

Ekli dosyayı görüntüle 53275Ekli dosyayı görüntüle 53276

Resmi site steamtuners.com/

Fiyat 155 €

Mtl arayışına son verecek atomizer..Ama fiyat bana göre değil,,,

Bu yılan olmadı piton oldu .Ortalık karışır ben kaçar...
çok güzelmiş hocam çok begendim elinize sağlık paylaşım için
aklıma takıldı acaba hangi ruh hastası o atomizeri bıçağın keskin kısmının üzerine koyarak çekmeyi akıl etti.
Atomizeri çok begenince baştaki biri görmemiş 55le güncel kuru çarptım.
Pahalı ama alırım dedim ki , sonra bu çoğrafya bana çarptı 155 miş.Yazması kolayda TLmiz TLcik :)

Geri