Doyulur muuu doyuuulur mudoymadın hala ????
???????? Uymayabilir ama, uyarayım. ???? Erlkönigin biraz daha yakın olur, klasikler arasından.taam taam ???? alindi.
Problem cocuk perseus napiii?
???? Olmadı! Sepeti aktifleştireyim en kısa sürede. ????Fev icin deck almadim, cok ilgimi cekmedi.
“Belki” ???? Bir-iki hafta sonraki kahve planım hazır. ????Ayrica bendeki Fev siyah, eger siyahi cikarsa belki o zaman.
bunun da V5i cikmis hic klon gormedim etrafta, paso 3 var. Italyanlar da yani €34 e klon satiyor
Tisvapo’ya özel yapılmış galiba Ataman V2 SE. ????bunun da V5i cikmis hic klon gormedim etrafta, paso 3 var. Italyanlar da yani €34 e klon satiyor
ilaveten
ataman V2, KA V8in aynisi gibi gorunuyor. birkac yorum gordum epey sessiz demisler. ????????
V3 e de bakayim bi
ozelmis yawUmarım özel değildir
Performans aynı diyen birisine denk geldim bugün forumda. Sepette dursun deyip, üç-beş yorumun daha gelmesini bekleyeyim.Fev icin deck almadim, cok ilgimi cekmedi.
bahar kaşıntısı o. su iç geçsin ????Performans aynı diyen birisine denk geldim bugün forumda. Sepette dursun deyip, üç-beş yorumun daha gelmesini bekleyeyim.
geçmiyor geçmiyor ürün yok piyasada ????????????????????????????bahar kaşıntısı o. su iç geçsin ????