• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslinda kurumadi ama hem ayni niteliklerle uretim yapiyor Cin tarafi. Genel olarak performanslari iyi gerci ama benim daha cok bekledigim Perseus, Major, KA V8 vs yapisinda serin buhar ve vuruma yonelik atolar. Bunlardan hic uretmiyorlar. Dogal olarak her yeni Cin atosu da findik gibi ve daha cok sekerli likitlere yonelik parcalar.

Ataman V2 ya bakayim bi. V3 uzun sure bakip bakip havadar olmasindan cekindigim icin almadigim bir ato oldu.

Son düzenleme:
bunun da V5i cikmis hic klon gormedim etrafta, paso 3 var. Italyanlar da yani €34 e klon satiyor:sneaky:

ilaveten
ataman V2, KA V8in aynisi gibi gorunuyor. birkac yorum gordum epey sessiz demisler. ????????
V3 e de bakayim bi
Tisvapo’ya özel yapılmış galiba Ataman V2 SE. ????‍♂️ Farklı ürünler de vardı benzer şekilde. Byka mtl afc gibi şeyler de var. €34’ün izahı yok ama. ????????

Ataman derken, ???? oldu biraz.????

Uygun fiyata düşmeye başladı auguse, denk getirirsen al dene, kötü değil, çarpıcı da değil. Tütün için uygun bulmadım ama krema/vanilya/milkshake gibi tatlara çok yatkın. Öyle değişik bir drip-tip yapmışlar ki konforlu ama hangi atoya taksam likitin tadını sanki dudaklara yapıştırıyor. ????
Daha önce de dediğim gibi mühendislik olarak çok iyi, pratik ve kolay.
Aynı karakterde vertex i daha bir sevdim ben.

Geri