• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncel bir mtl atomizer almak isteyen birisi 300 TL bandında ılık-serin ve buhar akıtmama özellikleriyle hangi atomizeri alabilir?(flash hariç ve tütün hariç kullanım söz konusu ise)
Genel kullanımım 3.9 volt altı sıkı içim ve yüksek ohm yönünde

Yerli atomizerleri bir türlü çözemiyorum hep fokurduyor elimde, keramet ya mujide yada benim tokamak ellerde ????

Atomizer'ın yerlisi yabancısı fark etmez illa ki sarım veya pamuklama ile alakalı bir sıkıntı vardır, burada bahsettiğimiz ürün nedir ona göre belki bir sarım videosu yönlendirerek yardımcı olabiliriz?

Edit: İmla

Son düzenleme:
Atomizer'ın yerlisi yabancısı fark etmez illa ki sarım veya pamuklama ile alakalı bir sıkıntı vardır, burada bahsettiğimiz ürün nedir ona göre belki bir sarım videosu yönlendirerek yardımcı olabiliriz?

Edit: İmla
Öncelikle yardımcı tavrınız için teşekkür ederim, Penodat v2’de ara ara yaşadığım besleme sorunu harici dolu tankla decke ulaşamadığım için elden çıkardım Flash benim için bu konuda hep öndeydi.

İon v2 edindiğimde fokurdama yaşadım fakat sorun benlikti bunun da farkındayım aslında, yeni uzi mods atomizerini değil de aklımdaki ürünler vapor giant m5 ve by Ka v8-v9 ve integra fakat yine fokurdatmaktan korkuyorum

Edit : klon bakıyorum ne yazık ki, sıkı içim biraz vurum biraz ılık olsa buhar yeterli benim için. Zaten genelde düşük watt/volt ve yüksek ohm kullanma taraftarıyım sıkı olduğu sürece. Meyve aşığı olduğum için muhtemelen meyvelilerle kullanacağım ağırlıklı olarak

Öncelikle yardımcı tavrınız için teşekkür ederim, Penodat v2’de ara ara yaşadığım besleme sorunu harici dolu tankla decke ulaşamadığım için elden çıkardım Flash benim için bu konuda hep öndeydi.

İon v2 edindiğimde fokurdama yaşadım fakat sorun benlikti bunun da farkındayım aslında, yeni uzi mods atomizerini değil de aklımdaki ürünler vapor giant m5 ve by Ka v8-v9 ve integra fakat yine fokurdatmaktan korkuyorum
bence dvarw v2 al aroması üzmez , tam kullanıcı dostu ve kolay

Geri