murcix
Council
Şuna ekleme yapayım.Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence.
Cloudswork satıcısı ile konuştum, fabrikaya sordurdum ama SXK satışa çıkmayacağını söylemiş ????
Şuna ekleme yapayım.Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence.
Bana vapor giant m5s cami bulalım hocamŞuna ekleme yapayım.
Cloudswork satıcısı ile konuştum, fabrikaya sordurdum ama SXK satışa çıkmayacağını söylemiş ????
Cambellcap a baktın mı hocamBana vapor giant m5s cami bulalım hocam![]()
Orada yok hocamCambellcap a baktın mı hocam
Aklıma yazdım gözüme çarparsa bilgi veririm hocamOrada yok hocam
dvarw v2Güncel bir mtl atomizer almak isteyen birisi 300 TL bandında ılık-serin ve buhar akıtmama özellikleriyle hangi atomizeri alabilir?(flash hariç ve tütün hariç kullanım söz konusu ise)
Genel kullanımım 3.9 volt altı sıkı içim ve yüksek ohm yönünde
yeni vapor giant m5 - by ka v8 - v9 bu tarz atomizerleri önerir misin peki abidvarw v2
M5 biraz havadar yalnız, by ka daha iyi bir tercih olabilir, haziran ayını bekleme şansın varsa uzimods un yeni atosu da güzel bir alternatif olacakyeni vapor giant m5 - by ka v8 - v9 bu tarz atomizerleri önerir misin peki abi
eğer uygun fiyata vapor giant m5 bulabilirsen orjinal al gecyeni vapor giant m5 - by ka v8 - v9 bu tarz atomizerleri önerir misin peki abi
Yerli atomizerleri bir türlü çözemiyorum hep fokurduyor elimde, keramet ya mujide yada benim tokamak ellerde ????M5 biraz havadar yalnız, by ka daha iyi bir tercih olabilir, haziran ayını bekleme şansın varsa uzimods un yeni atosu da güzel bir alternatif olacak
Yerli atomizerleri bir türlü çözemiyorum hep fokurduyor elimde, keramet ya mujide yada benim tokamak ellerde ????
Esat hocam hosgeldin ????Atomizer'ın yerlisi yabancısı fark etmez illa ki sarım veya pamuklama ile alakalı bir sıkıntı vardır, burada bahsettiğimiz ürün nedir ona göre belki bir sarım videosu yönlendirerek yardımcı olabiliriz?
Edit: İmla
Esat hocam hosgeldin ????
Öncelikle yardımcı tavrınız için teşekkür ederim, Penodat v2’de ara ara yaşadığım besleme sorunu harici dolu tankla decke ulaşamadığım için elden çıkardım Flash benim için bu konuda hep öndeydi.Atomizer'ın yerlisi yabancısı fark etmez illa ki sarım veya pamuklama ile alakalı bir sıkıntı vardır, burada bahsettiğimiz ürün nedir ona göre belki bir sarım videosu yönlendirerek yardımcı olabiliriz?
Edit: İmla
bence dvarw v2 al aroması üzmez , tam kullanıcı dostu ve kolayÖncelikle yardımcı tavrınız için teşekkür ederim, Penodat v2’de ara ara yaşadığım besleme sorunu harici dolu tankla decke ulaşamadığım için elden çıkardım Flash benim için bu konuda hep öndeydi.
İon v2 edindiğimde fokurdama yaşadım fakat sorun benlikti bunun da farkındayım aslında, yeni uzi mods atomizerini değil de aklımdaki ürünler vapor giant m5 ve by Ka v8-v9 ve integra fakat yine fokurdatmaktan korkuyorum
Sanki vurum sıfır gibi hissediyorum, tabi kullanmadan yorum yapmam doğru olmaz abi birde hiç dikkatimi çekmiyor :/bence dvarw v2 al aroması üzmez , tam kullanıcı dostu ve kolay