• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3Fvape'e mutlaka bildir, kusurlu urun bariz.:mad:

Benim aldigim KA V9 da kusurlu cikti, ohm oynamasindan oturu kullanamiyorum. Cogu modda problem oluyor. satici sxk fabrikaya atti topu ve ilgilenmedi, bir suru video ile tartisma actim satici orali olmadi, ali team %25 geri odemeye karar verdi. vesselam benim de elimde cop bir ato kaldi ????‍♂️

3Fvape'e mutlaka bildir, kusurlu urun bariz.:mad:

Benim aldigim KA V9 da kusurlu cikti, ohm oynamasindan oturu kullanamiyorum. Cogu modda problem oluyor. satici sxk fabrikaya atti topu ve ilgilenmedi, bir suru video ile tartisma actim satici orali olmadi, ali team %25 geri odemeye karar verdi. vesselam benim de elimde cop bir ato kaldi ????‍♂️
benimki de dün geldi ,durum bu , tam kapanmama olayının sorun çıkaracağını sanmıyorum da ,dizayn hatası var bence kilitleme kanallarını eğimli yapsalarmış sorun olmazdı aslında bir de sonuna kadar sıktığınıza likit doldurma delikleri açık pozisyona geliyor ki büyük hata...

1618487882933.jpg

eğimli yapsalarmış sorun olmazdı

sikistirmak ve tam birlesim saglamak icin evet dogru fakat amac farkli (asagida devam) :)

sonuna kadar sıktığınıza likit doldurma delikleri açık pozisyona geliyor

Bu tasarimla kapagi cikartmadan likit dolumu amaclanmis. Ince uclu siseler (ozellikle standart 10ml siseler) ile cok pratik dolum yapiliyor.

gule gule kullan abi ????

Son düzenleme:
sikistirmak ve tam birlesim saglamak icin evet dogru fakat amac farkli (asagida devam) :)

Bu tasarimla kapagi cikartmadan likit dolumu amaclanmis. Ince uclu siseler (ozellikle standart 10ml siseler) ile cok pratik dolum yapiliyor.

gule gule kullan abi ????
Teşekkürler..teorik olarak doğru .lakin teknik olarak yanlış .sonuna kadar sıkıldığında tam kapanma olmalıydı,doldurmak için sola doğru çevirip hafif gevşeterek likit deliklerinin hizalanması sonucu likit dolumu yapılabilirdi.şimdi dalgın birisi kapağı sıkıyorum diye uğraşınca bütün likiti üstüne dökebilir..örneğin benim gibi birisi????????????

hafif gevşeterek likit deliklerinin hizalanması sonucu

abi emin ol cok zor olurdu oyle. Zaten yeterince sert, onu hizalamak falan delirtirdi adami. ince uclu sise kullananlar icin cok pratik fakat benim kullandigim uclar 10ml sise kadar :)))

bütün likiti üstüne dökebilir.
gecenlerde ilk defa ben de yaptim bunu :LOL: ustume dokulmedi ama beslemeyi acip firt cekince gurultuyu fark edip hemen uste baktim. kapatmayi unutmusum :giggle:

Yazmayı düşündüm 3F’e, fakat sinir harbini göze alamadım. ????‍♂️

aklima geldi yine durduk yere ????‍♂️

bence sorunu bir video ile gosterip youtube'a yukleyip linkini at adamlara. Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence. telafi etmeleri lazim.

Guzel tank, sorunlarla ugrasip kusmeni istemem.
Cin seddi gibi kapali OM yollarini acip adres iletirsen bendekini bile gonderebilirim sana :giggle:

bence sorunu bir video ile gosterip youtube'a yukleyip linkini at adamlara. Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence. telafi etmeleri lazim.

Cin seddi gibi kapali OM yollarini acip adres iletirsen bendekini bile gonderebilirim sana :giggle:
ben uzun kullanıyorum lakin aroma çok zayıf ,içimi güzel ve sessiz .nerede yanlış yapıyorum.

Teşekkürler teklif için. ???? İnanılmaz soğudum Çin kanadından, ama bir email göndermeye çalışayım. Auguse’ü bile askıya almıştım, ki yüzde yüz alırım diyordum.

@Namca
Abi neye gore kiyasladigini bilmiyorum fakat kisa ve aromaya yonelik tanklardan ayirmak lazim.

soyleki, benim hissiyatima gore;
ayni likiti vertex, tauren, pioneer yada segmentteki muadil atolara gore dusuk veriyor gibi gorunuyor basta, fakat icim kalitesi, serinligi, bogaz vurumu hissiyati gibi hususlarda digerlerinden bariz bir sekilde ayriliyor. Digerlerinin huneri biraz da aroma hissiyat duygusunu "sekerli yorum" ile kandirarak daha iyi oldugunu dusundurmesi. Burada Vertex biraz one cikiyor cunku akranlarina gore sekerli yorum huyu dusuk.

Dolayisiyla ben yogunlukla tutun kullandigim icin oldugundan sekerli olmayan, serin ve doyurucu buhar ariyorum. Bu noktada Perseus bana bunlari veriyor.
Ozellikle tutun grubunda "asla" sicaga yakin ilik noktasina bile tahammul edemiyorum. Hal boyle olunca diger tanklarda sadece tatli/pastane likitlerini kullaniyorum.

Sarim onerisi kisminda;
ben epey soguk kisma gectim, 31GA kanthal 2.5 cap, 7/8 tur gibi yapiyorum bobinleri ve araliklar neredeyse 1mm kadar ????. Kucuk tanklarda da 5-6 tur gibi.
Yani yuzey alanini epey daralttim :giggle:

Teşekkürler teklif için. ????
Ciddi dusunuyorum :LOL: Ne zaman istersen diyip topu sana atayim :giggle:

Auguse’ü bile askıya almıştım, ki yüzde yüz alırım diyordum.
Askida kalsin su an.
isleyis ve genel kullanim acisindan harika bir is cikartmislar ama ben bekledigim performasi alamadim. En azindan V1.5 kullanmis biri olarak tank tutun grubundan uzaklasmis diyebilirim. Ne ondaki serinlik var ne de icim keyfi. Kotu bir tank degil asla, memnun kalanlar cok olacaktir ki - gecenlerde konusunda da yorumlamistim - uygun hava akisini buldugunda aromatik epey verim artiyor, hatta bazi likitlerde sapsapci dayiya donuyorum ama yine de tutulmadim. rotasyonda yer alir ama top5'te ver edinemez gibi gorunuyor. Buna ragmen 1-2 parca takviye yapacagim ve nihai karari oyle verecegim.

Geri