Uzatma kullanılamıyor(muş) maalesef. Tam takılamıyor, dönmüyor. ????Uzatma ile kapak daha iyi oldu mu peki?
bir foto ekle musait zamanda ????
benimki de dün geldi ,durum bu , tam kapanmama olayının sorun çıkaracağını sanmıyorum da ,dizayn hatası var bence kilitleme kanallarını eğimli yapsalarmış sorun olmazdı aslında bir de sonuna kadar sıktığınıza likit doldurma delikleri açık pozisyona geliyor ki büyük hata...3Fvape'e mutlaka bildir, kusurlu urun bariz.
Benim aldigim KA V9 da kusurlu cikti, ohm oynamasindan oturu kullanamiyorum. Cogu modda problem oluyor. satici sxk fabrikaya atti topu ve ilgilenmedi, bir suru video ile tartisma actim satici orali olmadi, ali team %25 geri odemeye karar verdi. vesselam benim de elimde cop bir ato kaldi ????![]()
eğimli yapsalarmış sorun olmazdı
sonuna kadar sıktığınıza likit doldurma delikleri açık pozisyona geliyor
Teşekkürler..teorik olarak doğru .lakin teknik olarak yanlış .sonuna kadar sıkıldığında tam kapanma olmalıydı,doldurmak için sola doğru çevirip hafif gevşeterek likit deliklerinin hizalanması sonucu likit dolumu yapılabilirdi.şimdi dalgın birisi kapağı sıkıyorum diye uğraşınca bütün likiti üstüne dökebilir..örneğin benim gibi birisi????????????sikistirmak ve tam birlesim saglamak icin evet dogru fakat amac farkli (asagida devam)
Bu tasarimla kapagi cikartmadan likit dolumu amaclanmis. Ince uclu siseler (ozellikle standart 10ml siseler) ile cok pratik dolum yapiliyor.
gule gule kullan abi ????
hafif gevşeterek likit deliklerinin hizalanması sonucu
gecenlerde ilk defa ben de yaptim bunubütün likiti üstüne dökebilir.
Yazmayı düşündüm 3F’e, fakat sinir harbini göze alamadım. ????3Fvape'e mutlaka bildir, kusurlu urun bariz.![]()
Yazmayı düşündüm 3F’e, fakat sinir harbini göze alamadım. ????![]()
ben uzun kullanıyorum lakin aroma çok zayıf ,içimi güzel ve sessiz .nerede yanlış yapıyorum.aklima geldi yine durduk yere ????
bence sorunu bir video ile gosterip youtube'a yukleyip linkini at adamlara. Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence. telafi etmeleri lazim.
Guzel tank, sorunlarla ugrasip kusmeni istemem.
Cin seddi gibi kapali OM yollarini acip adres iletirsen bendekini bile gonderebilirim sana![]()
Teşekkürler teklif için. ???? İnanılmaz soğudum Çin kanadından, ama bir email göndermeye çalışayım. Auguse’ü bile askıya almıştım, ki yüzde yüz alırım diyordum.aklima geldi yine durduk yere ????
bence sorunu bir video ile gosterip youtube'a yukleyip linkini at adamlara. Focalecig'de stok gorundu, yakinda tekrar 3f de listeler bence. telafi etmeleri lazim.
Guzel tank, sorunlarla ugrasip kusmeni istemem.
Cin seddi gibi kapali OM yollarini acip adres iletirsen bendekini bile gonderebilirim sana![]()
Ciddi dusunuyorumTeşekkürler teklif için. ????
Askida kalsin su an.Auguse’ü bile askıya almıştım, ki yüzde yüz alırım diyordum.
Askida kalsin su an.
Kötü haber oldu bu! Buhar bütçem içinse iyi haber! ????rotasyonda yer alir ama top5'te ver edinemez gibi gorunuyor.
1-2 parca takviye yapacagim ve nihai karari oyle verecegim.
o zaman alırımDogrudur ????
bakalım burada ne kadar olacak ????????????Uygun fiyatli ve guzel ato vertex. Klon fiyatina, hatta daha ucuz yaw ????