• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
???? @murcix hocam siz perseusla ilgileniyorsunuz major ilgisiz kalmasın yazık diye düşünmüştüm mazallah küser falan.
Evet perseus geldiginden beri major'den cok rol caldi ama major asla emekliye ayiracagim bir ato degil.

@murcix hocam çok güzel görünüyor keşke benim olsa ???????? çok sevinirim bulursak düşünüp demeniz bile yeter çok teşekkür ederim
bulunur hocam merak etme.

şu modu denesem mi diyorum bazen millette ato deneme isteği bendeki mod deneme isteği :)))
kanthal/NI80-90/SS316L gibi teller ile power mod kullanicisi iseniz tavsiye ederim. @roadless ustadin dedigi gibi bana gore de tek handikap agirlik, fakat ergonomisi ve kalitesi ile benim gunluk modlarim oldular. genelde her gun 2 kizoku ile cikiyorum disari (bazen paramour yada mixx geliyor yanimda) ama illa ki SBS mod yani. diger modlarim ev kusu oldular ????

Güzel mod, ağırlığı handikap oluştursa da kaliteli hissiyatini artırıyor.
+1

kanthal/NI80-90/SS316L gibi teller ile power mod kullanicisi iseniz tavsiye ederim. @@roadless ustadin dedigi gibi bana gore de tek handikap agirlik, fakat ergonomisi ve kalitesi ile benim gunluk modlarim oldular. genelde her gun 2 kizoku ile cikiyorum disari (bazen paramour yada mixx geliyor yanimda) ama illa ki SBS mod yani. diger modlarim ev kusu oldular ????
diğer modları sormaya korktum ???? ???? neyse benim para biriktirmem lazım bişey almamam lazım ????????????

20210331_112931.jpg
Bence hissiyat ağırlığı gölgeliyor. 21700 desteği de cabası. Hacmen yer artırsa da çeşitlilik açısından kullanıcı dostu bir durum. Ayakta çalışan insanlar için ağırlık sorun olabilse de beyaz yakalılar için ve özellikle w mod kullanımı için ben epey beğendim. Pişman olmadım vallahi @roadless
@Namca

Atoya karsi merak gider, kasintinin yonu degisir :LOL: Gule gule kullanin:giggle:
Bir süre idare eder belki, en büyük vurgunu Dvarw fl ile yaptım. O gün bu gündür sıkıntı yoktu. Sadece fev serisi denemek istiyordum ama boyutlar çok büyük olduğu için vazgeçiyordum. Bu sebeple belki merakı bir miktar giderir diye 4ml olan versiyonu aldım bishop ta. Bakalım fl’ye göre neler değişecek merak içindeyim.

Geri