Kanthal
Council
Güle güle kullanın. ???? Dvarw’la benzerliği(?) hakkında bir iki nota rastlamıştım. Kullanmadığım için bir fikrim yok, fakat merak ettim bu kısmı.Bakalım fl’ye göre neler değişecek merak içindeyim.
Güle güle kullanın. ???? Dvarw’la benzerliği(?) hakkında bir iki nota rastlamıştım. Kullanmadığım için bir fikrim yok, fakat merak ettim bu kısmı.Bakalım fl’ye göre neler değişecek merak içindeyim.
Aslında sizin yorumlarınızdan sonra vazgeçmiştim almaktan, ama merakıma yenik düştüm. Genelde 29-30 ga tel kullanıyorum, bakalım nasıl bir performans vericek merak içindeyim.Güle güle kullanın. ???? Dvarw’la benzerliği(?) hakkında bir iki nota rastlamıştım. Kullanmadığım için bir fikrim yok, fakat merak ettim bu kısmı.
Tuhaf sonuçlar veren bir tank bana göre: Pek alışık olmadığım veya tercih etmediğim bir profili var. ????Aslında sizin yorumlarınızdan sonra vazgeçmiştim almaktan,
Kaçış yok! ????ama merakıma yenik düştüm.
Ben de benzer sistem diye cok heves etmistim fakat heves bukucu @Kanthal devreye girip, bir de farkli platformlarda sekerli yorum bilgisi bas gosterince geri durdum. (Simdilik)Bir süre idare eder belki, en büyük vurgunu Dvarw fl ile yaptım. O gün bu gündür sıkıntı yoktu. Sadece fev serisi denemek istiyordum ama boyutlar çok büyük olduğu için vazgeçiyordum. Bu sebeple belki merakı bir miktar giderir diye 4ml olan versiyonu aldım bishop ta. Bakalım fl’ye göre neler değişecek merak içindeyim.
heves bukucu @@Kanthal devreye girip
Aslında aromasız kullanıyorum, sadece tank dolumlarında 2-3 damla aromalı likit damlatıyorum bana yetiyor. Şekerli yorumları bende sevmiyorum ama yinede denemek istedim. Sırada Auguse V2 var radarımda ????Ben de benzer sistem diye cok heves etmistim fakat heves bukucu @Kanthal devreye girip, bir de farkli platformlarda sekerli yorum bilgisi bas gosterince geri durdum. (Simdilik)Zira Fev ve ozellikle Era ile cok mutluyum.
Umarim sizin aroma profilinize uyar icimi.
Belki de en sakar kullanıcı benimdir hocam.Hemen cizmissin @Türk hocam
dustu mu yoksa boya kalitesi mi iyi degil. (Ehpro cold steel siyah kullandim 10 gun, dokulmeler baslamisti)
Başladı başlamaz olur mu hiçKaşıntılar başlamış gene, benide tuttu kaşıntı ????
Umarım üstadBir sure önce aynısı Sputnik rta için yaşandı. Bir anda ortadan kaybolmuştu. Belki Perseus da geri gelir. Belki de yeni deck ile ????
Yalniz Vertex epey iyi cikti.
Sevdiğim yorum kavramları! Notların devamını bekliyoruz. ????orta koyulukta krema, biskuvi, vanilya grubundan giris yaptim.
Haftasonu servis randevusu var. ????perseus uzatma kablosunu taktin mi![]()
Haftasonu servis randevusu var
Era deyip durmasak [emoji1787]Ben de benzer sistem diye cok heves etmistim fakat heves bukucu @Kanthal devreye girip, bir de farkli platformlarda sekerli yorum bilgisi bas gosterince geri durdum. (Simdilik) [emoji14] Zira Fev ve ozellikle Era ile cok mutluyum.
Umarim sizin aroma profilinize uyar icimi.
Not edildi! ????Vertex benim de radarimda degildi ve acikcasi birsey de beklemiyordum ama huyu suyu iyi. Kullandikca yazarim yine birseyler.
Ben de beklerimVertex benim de radarimda degildi ve acikcasi birsey de beklemiyordum ama huyu suyu iyi. Kullandikca yazarim yine birseyler.
Güle güle kullanınBelki kaşıntı gider azcık akşam bir bakacağız????
Kullanıma aldım; kullanıyorum fırsat buldukça farklı likitlerle. ???? Şu aralar yoğunluk yüzünden tel-pamuk değişiminde bile zorlanıyorum yine de.????Servis raporu cikmadi mi daha![]()