• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullanın. ???? Dvarw’la benzerliği(?) hakkında bir iki nota rastlamıştım. Kullanmadığım için bir fikrim yok, fakat merak ettim bu kısmı.
Aslında sizin yorumlarınızdan sonra vazgeçmiştim almaktan, ama merakıma yenik düştüm. Genelde 29-30 ga tel kullanıyorum, bakalım nasıl bir performans vericek merak içindeyim.

Bir süre idare eder belki, en büyük vurgunu Dvarw fl ile yaptım. O gün bu gündür sıkıntı yoktu. Sadece fev serisi denemek istiyordum ama boyutlar çok büyük olduğu için vazgeçiyordum. Bu sebeple belki merakı bir miktar giderir diye 4ml olan versiyonu aldım bishop ta. Bakalım fl’ye göre neler değişecek merak içindeyim.
Ben de benzer sistem diye cok heves etmistim fakat heves bukucu @Kanthal devreye girip, bir de farkli platformlarda sekerli yorum bilgisi bas gosterince geri durdum. (Simdilik) :p Zira Fev ve ozellikle Era ile cok mutluyum.
Umarim sizin aroma profilinize uyar icimi.

Onu da otelemisler yaw :cautious:

Yalniz Vertex epey iyi cikti. purussuz bir hava akisi var, sessiz ve pratik. alistigim buhar sicakliginin biraz ustunde fakat yormuyor simdilik.
orta koyulukta krema, biskuvi, vanilya grubundan giris yaptim. bir sure sonra tutun sinavina girecek ama o bolge de beni tatmin etmeyebilir. Bakalim neler olacak.

perseus uzatma kablosunu taktin mi :p

Ben de benzer sistem diye cok heves etmistim fakat heves bukucu @Kanthal devreye girip, bir de farkli platformlarda sekerli yorum bilgisi bas gosterince geri durdum. (Simdilik) :p Zira Fev ve ozellikle Era ile cok mutluyum.
Umarim sizin aroma profilinize uyar icimi.
Aslında aromasız kullanıyorum, sadece tank dolumlarında 2-3 damla aromalı likit damlatıyorum bana yetiyor. Şekerli yorumları bende sevmiyorum ama yinede denemek istedim. Sırada Auguse V2 var radarımda ????

Ekleme:
Aslında aradığım kavram kuru buhar, boğazı gıcık etmeyecek ve pürüzsüz bir içim. Boğazı yakmamalı ve ıslaklık bırakmayacak. Bu sebeple aroma çok aradığım birşey değil, çünkü aromayı hissedebilmek için ıslaklık hissedilmeli. Benim profil bu şekilde.

Hemen cizmissin @Türk hocam :oops:
dustu mu yoksa boya kalitesi mi iyi degil. (Ehpro cold steel siyah kullandim 10 gun, dokulmeler baslamisti)
Belki de en sakar kullanıcı benimdir hocam.
Pek çok kez masada devrildi, bir kaç kez de yere düştü.
Ama şunu diyebilirim ki, kılcal çiziklere mukavemeti var fakat sert düşmelerde böyle ufak boya atması yaptı. Yalnız hoşuma giden taraf, boya atması büyümedi, olduğu gibi duruyor.

Kaşıntılar başlamış gene, benide tuttu kaşıntı ????
Başladı başlamaz olur mu hiç
Five pawns buldum bitane kaptım ıslık sorunu var klasik :) onu nasıl çözerim düşüncesindeyim
Bir sure önce aynısı Sputnik rta için yaşandı. Bir anda ortadan kaybolmuştu. Belki Perseus da geri gelir. Belki de yeni deck ile ????
Umarım üstad

Geri