Kanthal
Council
Müsait bir vakitte hemen ekleyeyim.Merak ettim bir foto ekler misin?
Müsait bir vakitte hemen ekleyeyim.Merak ettim bir foto ekler misin?
Hocam Bishop icin sekerli yorumlama beyanlari goruyorum genel olarak. Ben yuksek oranda tutun icerigi kullandigim icin seker kismini pek sevmem. Mesela Kayfun prime da bu egilimde oldugu icin hic sevmemistim. Tatli/pastane kulvarinda belki bu avantaj olabilir ama yine de notalari bastiracak sekilde sekerli yorumlarsa sikinti olur.Bishop alınmaz mı deniyor son karar olarak? ???? dürtüyor, gördüm yerli satıcıda...
Hayır maalesef. ????Oringi takmadan denediniz mi tam uturuyormu merak ettim
Not edildi bu noktalar. ????(oringsiz) Likit dolum deliklerinde de oringler oldugu icin yine az yukarida kaliyor. tepeden guc uygulayinca tam birlesim olusuyor.
Alt oring bir tik kalin olsa belki tam otutur fakat bu haliyle bile sert bir kullanimi var. Kalin oring ile dert acar. Yivin acisi yada topcap boyu ile cozulebilirdi (orijinalde durum nedir onu bilmiyorum.) Kullanima bir dezavantaji yok, sorunsuzca calisiyor gerci.
@@murcix Durum böyle
???? Rica ederim. Auguse V2 bekleniyor şimdi. ????????Teşekkür ederim @Kanthal hocam, okudum bulup benimde hoşuma gitmedi, yılanın başını küçükken ezdik şimdilik.
ooo gercekten durum fena. Bence uzatma parcasini takip oyle kullan. 2 ila 4ml aroma olarak cok fark yaratmadi bende hissiyat olarak. Bakalim belki de 2ml topcap haznesinde sorun vardir. musait zamaninda denersin.
ayrica bu aciklik hic normal degil, aldigin yer ile gorus bence ????![]()
Deneyeyim uzatma işini. ????Auguse alırken, mesaj atarım mutlaka 3F ekibine. Belki bir şeyler çıkar bu şekilde. ????Yine de denersin bir sansini. belli mi olur ????
Uzatma kablosunu tak sen ustato hali ile belki benimki gibi olur ve sorun olmaktan cikar.
Daha düne kadar her yerde karşıma çıkardı, ben de bulamadım Ali'de ????????
FT’den de kalkmış. ????
Hepsini ben topladım .Almanyadan yola çıkıyor.FT’den de kalkmış. ????![]()
Hepsini ben topladım .Almanyadan yola çıkıyor.![]()
![]()
![]()
???? @murcix hocam siz perseusla ilgileniyorsunuz major ilgisiz kalmasın yazık diye düşünmüştüm mazallah küser falan.