• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
(oringsiz) Likit dolum deliklerinde de oringler oldugu icin yine az yukarida kaliyor. tepeden guc uygulayinca tam birlesim olusuyor.

Alt oring bir tik kalin olsa belki tam otutur fakat bu haliyle bile sert bir kullanimi var. Kalin oring ile dert acar. Yivin acisi yada topcap boyu ile cozulebilirdi (orijinalde durum nedir onu bilmiyorum.) Kullanima bir dezavantaji yok, sorunsuzca calisiyor gerci.

Bishop alınmaz mı deniyor son karar olarak? ???? dürtüyor, gördüm yerli satıcıda...
Hocam Bishop icin sekerli yorumlama beyanlari goruyorum genel olarak. Ben yuksek oranda tutun icerigi kullandigim icin seker kismini pek sevmem. Mesela Kayfun prime da bu egilimde oldugu icin hic sevmemistim. Tatli/pastane kulvarinda belki bu avantaj olabilir ama yine de notalari bastiracak sekilde sekerli yorumlarsa sikinti olur.
@Kanthal ustat daha net yorumlayacaktir. (Ato hakkinda bu konuda detayli paylasimi vardi)

@murcix Durum böyle.
13ABEB18-4DC7-40F2-8650-134B09CE9200.jpeg
Oringi takmadan denediniz mi tam uturuyormu merak ettim
Hayır maalesef. ????‍♂️ Müsait zamanda deneyeyim.
(oringsiz) Likit dolum deliklerinde de oringler oldugu icin yine az yukarida kaliyor. tepeden guc uygulayinca tam birlesim olusuyor.

Alt oring bir tik kalin olsa belki tam otutur fakat bu haliyle bile sert bir kullanimi var. Kalin oring ile dert acar. Yivin acisi yada topcap boyu ile cozulebilirdi (orijinalde durum nedir onu bilmiyorum.) Kullanima bir dezavantaji yok, sorunsuzca calisiyor gerci.
Not edildi bu noktalar. ????

@serbest Bishop için kısa kısa kullanım notlarını mesajımı güncelleyerek aktarmıştım. Pek bir şey değişmedi uzun dönem kullanımım sonucunda. ????‍♂️ Öneri notu vermeye çalışırsam, nötr-negatif arasında bir yere yerleşiyor Bishop bana göre.

(Unutmadan ekleyeyim, mesh kullanımına müsait bir platform, fakat bu şekilde kullanmaya hiç fırsatım olmadı.)

Teşekkür ederim @Kanthal hocam, okudum bulup benimde hoşuma gitmedi, yılanın başını küçükken ezdik şimdilik :).
???? Rica ederim. Auguse V2 bekleniyor şimdi. ????????
ooo gercekten durum fena. Bence uzatma parcasini takip oyle kullan. 2 ila 4ml aroma olarak cok fark yaratmadi bende hissiyat olarak. Bakalim belki de 2ml topcap haznesinde sorun vardir. musait zamaninda denersin.

ayrica bu aciklik hic normal degil, aldigin yer ile gorus bence ????‍♂️

FT olsaydı çözüm gelirdi. Bunu 3F’ten almıştım. 3F’in müşteri hizmetleri berbat. ????

Geri