• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okadar mı kötü ? .Ç,nli kardşler yunanlı kardeşlerimizin atolarını kopyalamayı beceremiyurlar galiba.:ROFLMAO:
Genel bir oring problemi var sanırım. ????‍♂️ Bir de, hava pin’leri açıyla (yamuk?) duruyor 510 kısmında. Deck vidalarından biri sorunluydu, fakat biraz zorlayarak çözüldü. Performans kısmına pek bakamadım bunlarla uğraşırken. ????‍♂️

Genel bir oring problemi var sanırım
Benimkinde tek oring problemi topcap altindaki idi, gevsek tutuyordu ilk geldiginde ama kullandikca hem o hem de dolum deliklerindeki oringler sisti ve su an zimba gibi tutuyor. yuzuk kismi ile hic ilgilenmedim ama istedigim sikiligi bulunca.

hava pin’leri açıyla (yamuk?) duruyor 510 kısmında
deck kismini ilk dagittigimda benim de o acisal problem dikkatimi cekti ama temizlik falan sonrasi topladigimda yerli yerine oturmustu.
bir de aklinda olsun, decki toplarken iyice sikmani tavsiye ederim, tuttugu yerde birakma huyum yuzunden bir keresinde tanki cevirirken oradan acilmisti epey ugrasmistim.

Bishop için de bir MacGyver planım
bu arkadasin nesi var :unsure:

@murcix Notlar için teşekkürler. ???? Dikkat edeyim o konulara. Oringleri değiştirmem gerekiyor yine de. Top cap kapanmıyor mesela. Likit dolum kısmındaki iki küçük oring de takılıyor aç-kapa yaparken. Hava kaçağı kısmına da bu şekilde bakarım kısaca —oring üzerinden. Pin vasıtasıyla MTL olabilen bir cihaz sonuçta.

Bishop’ı sadece başka cihazlar temizlenirken kullanıyorum. Biraz heyecan lazım! ???? Pin’leri kısaltmayı düşünüyorum, 1mm keserek (?). Bu işlemi yapanların olduğunu okumuştum, hatta, bunu, bir yerlere not etmiş de olabilirim. Neyle nasıl kesilebilir, bir araştırma yapmam lazım sadece.

Riskli bir iş gibi görünüyor hava vidasını kesmek. Bu tip vidalarda ötme sorununu epey tecrübe ettim. Umarım yolunda gider kesim işlemi.
Amaç vurum artırmak sanırım??

Top cap kapanmıyor mesela. Likit dolum kısmındaki iki küçük oring de takılıyor aç-kapa yaparken.
İlk elime aldığımda o iki küçük o-ring korkutmuştu beni, sökerken katlanır/yerinden çıkar/sıkışır diye. Lakin hiç bir sorun çıkartmadılar. Alt büyük o-ring ise bence olması gerektiği gibi tatlı sert tutuyor. Tırnağı bulunca hafif bastırıp öyle çeviriyorum.

Umarım bunları atlatır keyifle kullanırsın. Şu an için benim en keyif aldığım atoların başında geliyor. Hem epey serin buharı, güçlü boğaz vurumu ve dengeli aroma performansı ile son gözdem. Aşabildiğim minik sorunları akabinde sorunsuz ve güvenilir hale geldi. Bana da keyfini sürmek kaldı ☺️

@murcix Risk var bence de. ????‍♂️ Çekmecenin karanlığına girmeden önce biraz eğlenceli de olur diyorum. Genel bir iyileştirme amacım sadece.

Perseus’a biraz vakit ayırmam gerekecek, şu pürüzleri hallettikten sonra. Yeterli vakit bulabilsem, şimdiye halletmiştim aslında. ????‍♂️

Konusuna attığım değerlendirme sonrası ve tabii ki senin de olumsuz yorumlarınla benim biraz ilgim düştü Bishop a, eş zamanda Era da tamamen sessizliğe bürünüp içim keyfi iyice artınca rafa kalktı papaz. Daha önce de söylediğim gibi iyi bir indirim ile karşıma çıkarsa ancak alırım gibi.

Bu arada penodat 2 ve experiment 3 klonu aldım. Özellikle experiment aroma performansı ile çok şaşırttı beni. Sıcağa yakın buhar ve epey dandik malzemeden tankı ile sana gelmez ama şimdilik memnun kaldım. İlerleyen günlerde neler olur bilemem ????

IMG_20210313_193509.jpg

Ustat aslinda bu konu ???? kayniyor, ayrica hemen hemen tum MTL tanklar hakkinda bircok bilgi iceriyor. Musait zamanlarda onceki mesajlari okursaniz hem keyifli zaman gecirirsiniz hem de epey mtl atoyu kismen tanimis olursunuz. Buhar isi kisinin tecrube etmesi gereken tamamen oznel bir konu.

Hem bakiniz 40 yillik yogurtcu @Kanthal ustadima bir comlek (perseus) tavsiye ettim daha ilk gunden elden dusup catladi :LOL: Lakin umudum var ne yogurtlar demlenecek o comlekte ;)????????

Geri