Kanthal
Council
Haftasonuna bıraktım Perseus işini. ???? Bishop için de bir MacGyver planım vardı. İkisine birden vakit ayırırım.Var mı gelişme üstat @@Kanthal
Haftasonuna bıraktım Perseus işini. ???? Bishop için de bir MacGyver planım vardı. İkisine birden vakit ayırırım.Var mı gelişme üstat @@Kanthal
Okadar mı kötü ? .Ç,nli kardşler yunanlı kardeşlerimizin atolarını kopyalamayı beceremiyurlar galiba.Haftasonuna bıraktım Perseus işini. ???? Bishop için de bir MacGyver planım vardı. İkisine birden vakit ayırırım.
Genel bir oring problemi var sanırım. ????Okadar mı kötü ? .Ç,nli kardşler yunanlı kardeşlerimizin atolarını kopyalamayı beceremiyurlar galiba.![]()
Benimkinde tek oring problemi topcap altindaki idi, gevsek tutuyordu ilk geldiginde ama kullandikca hem o hem de dolum deliklerindeki oringler sisti ve su an zimba gibi tutuyor. yuzuk kismi ile hic ilgilenmedim ama istedigim sikiligi bulunca.Genel bir oring problemi var sanırım
deck kismini ilk dagittigimda benim de o acisal problem dikkatimi cekti ama temizlik falan sonrasi topladigimda yerli yerine oturmustu.hava pin’leri açıyla (yamuk?) duruyor 510 kısmında
bu arkadasin nesi varBishop için de bir MacGyver planım
İlk elime aldığımda o iki küçük o-ring korkutmuştu beni, sökerken katlanır/yerinden çıkar/sıkışır diye. Lakin hiç bir sorun çıkartmadılar. Alt büyük o-ring ise bence olması gerektiği gibi tatlı sert tutuyor. Tırnağı bulunca hafif bastırıp öyle çeviriyorum.Top cap kapanmıyor mesela. Likit dolum kısmındaki iki küçük oring de takılıyor aç-kapa yaparken.
Çekmecenin karanlığına girmeden ben alayım bishop u@murcix Risk var bence de. ????Çekmecenin karanlığına girmeden önce biraz eğlenceli de olur diyorum. Genel bir iyileştirme amacım sadece.
Perseus’a biraz vakit ayırmam gerekecek, şu pürüzleri hallettikten sonra. Yeterli vakit bulabilsem, şimdiye halletmiştim aslında. ????![]()
Yurtdışındayım. ????Çekmecenin karanlığına girmeden ben alayım bishop u![]()
Sağlık olsun ????Yurtdışındayım. ????![]()
Perseus’a biraz vakit ayırmam gerekecek
Tutmadı planlarım. ???? Bir iki sefer daha kullandım, tekrar temizliğe aldım. Haftasonu planı yapıldı yeniden. ????dakika ve skor alalim![]()
alalım zehri![]()
Hem bakiniz 40 yillik yogurtcu @@Kanthal ustadima bir comlek (perseus) tavsiye ettim daha ilk gunden elden dusup catladiLakin umudum var ne yogurtlar demlenecek o comlekte
????????