murcix
Council
Üstadların yanında bana laf düşmez pek ama ateslemesi tercihinizi etkiliyor.
Hızlı, seri, çatır çutur ateşlesin derseniz YiHi
Stabil, yumuşak bir ateşlemede Dna
Standard modlar da güzel
Tesla wye 85/86
Side by side (kanguru) modlar dan kizoku, aspire mixx tutulan modlar.
Bir de mekanikler var tabii
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad o zaman SXK bekliyim ya da YFTK. acelem olmadığı için... kısmet belki bulurum@GaziHazar
Ayni fabrikadan cikan klonlar arasinda bile belli bir standart olmadigi icin biraz sans meselesine donuyor is.
FEV ozelinde Ulton 4.5 ve SXK 4.5S+ kullandim ve acik ara SXK onde. YFTK'nin da gayet iyi oldugu soyleniyor.
Genel gorusum ise;
SXK genel olarak cok guzel klonlar yapiyor ve kullanima hazir oluyor fakat Ulton her kullandigim tankta o-ring problemi yasatti bana.
B,raz daha bekle dördü gelecek ,görece yenisin ben hala sıradayım.???? değerli koleksiyoner üstatlar aranızda yokmu bu kardeşinizle majörünü paylaşacak birileri
Yoksa bu da mı gol değil ????????
???? çok beklermiyim @Namca abi. Bu arada koleksiyoner abilerden de ses çıkmadıB,raz daha bekle dördü gelecek ,görece yenisin ben hala sıradayım.![]()
@murcix abi belki sıkılmışsındır (yada majör sıkılmıştır) ???? önce @Namca hocama ardından da bana göndersen bizde biraz denesek yada @comandante hocam elimde olanlardan 1 tanesini bizle paylaşsa ????Kaynak yapma dedi Emmim
Nice genclikler sondu, saclara aklar dustu major ugruna. Sagolsun @comandante sinir otesi bir operasyonla kavusturmustu beni Major Bey ile![]()
???? abi sana nasıl söylesin utanmıştır
sasirma ifadesi yok, buradan sasirayimHep sizin yüzünüzden.
Gittim İon S aldım.![]()
Walla baktım kimse bahsetmemiş. Alayım dedim.sasirma ifadesi yok, buradan sasirayim????????
hem biz oyle bir zehir vermedik, kendi gobegini kendin halletmissin ????