• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Expromizer 2.1 belcap ve alttaki pinin girdiği oring gibi bişey var kayboldu atomizeri okumuyor, lazım oring seti de olabilir, nerden bulabilirim

Arkadaşlar herkese merhaba, yeniyim
Drag x aldım. Kendi atomizerimi sarmak istiyorum. Tel 26 mm ve pamuk tamamda. Şu atomizer hangisini almam gerekiyor ve buna adaptörde lazımmı, okudukça kafam duman oldu. Teşekkürler

Arkadaşlar herkese merhaba, yeniyim
Drag x aldım. Kendi atomizerimi sarmak istiyorum. Tel 26 mm ve pamuk tamamda. Şu atomizer hangisini almam gerekiyor ve buna adaptörde lazımmı, okudukça kafam duman oldu. Teşekkürler
Hangi mod olduğunu tam açıklamamışşınız eğer drag x ise, kit halinde satılıyor kendisinin atomizeri olması lazım ,yok ben kendi saracağım bir atomizer ile kullanacağım derseniz harici bir adaptör almanız lazım ne derece kullanılabilir bilmiyorum.
Eğer Drag x Plus modeli ise her türlü atomizer ile kullanabilirsiniz

Hangi mod olduğunu tam açıklamamışşınız eğer drag x ise, kit halinde satılıyor kendisinin atomizeri olması lazım ,yok ben kendi saracağım bir atomizer ile kullanacağım derseniz harici bir adaptör almanız lazım ne derece kullanılabilir bilmiyorum.
Eğer Drag x Plus modeli ise her türlü atomizer ile kullanabilirsiniz
9A40B663-8434-4CBA-9C8C-39C98C7D82BB.jpeg
Aldığım ürün bu. Yanında gelen atomizere sarım yapılıyormu peki? Yapılmıyorsa eğer Yurtdışında zeus x rta atomizer var buna olurmu peki

Selamlar :)
Uzun süredir pek aktif diildim.
Umarım afiyettesinizdir dostlar :)
Bu aralar kaşıntı tuttu yine
Majör,spica,peno v2, dvarw kardeşlerin yanına iliştiricek bir arayış içerisindeyim.
imperia dikkatimi çekti ama emin olamadım. Varmıdır bir öneri

Majör,spica,peno v2,
Bu üçlüyü seviyorsan bence peno2 ve spica dan daha üstün, majör ile yakın çizgide fakat bir tık daha serin buharı ve vurumu ile Perseus denemelisin. Önceki sayfalarda üzerine yazdığım postlar mevcut. Sanırım bir süre sonra @Kanthal üstat da fikrini beyan eder Perseus hakkında. Az biraz anlaşmazlık var gibi aralarında ama aşılacaktır ????

Dvarw çizgisinden bir öneri dersen, son dönemde denediğim atolar arasında tauren ve experiment 3 aroma performansları ile beğendiğim atolar oldu. Vertex de iyi başladı ve iyi gidiyor.

Hocam açma arayı, yılanlar solucana dönüyor bak ????

Sanırım bir süre sonra @@Kanthal üstat da fikrini beyan eder Perseus hakkında. Az biraz anlaşmazlık var gibi aralarında ama aşılacaktır ????
Farklı oringleri kullansam da, top-cap kısmı ne yaptıysam olmuyor: Tam kapanmıyor. ???? AFC kısmındaki problemi görmezden gelmeye başladım, pin var nasıl olsa diye. Tüm bunlara rağmen —sarım kısmına odaklanıp— kullanmaya başladım yine de. ????

Top cap muhtemelen kanalların açısı yada toleransı nedeniyle tam oturmuyor. Fakat görevini yerine getirdiği için ilk birkaç gün hariç gözüme batmıyor artık.
2ml cam ile denemedim, onda da aynı mı bilmiyorum ama sen de uzatma ile kullanıyor olmalısın.

IMG_20210329_084629.jpgIMG_20210329_084606.jpg

Geri