Teflon Banti ip gibi yapıp oring yerine güzelce sarsan geçide olsa işini görür sanırımExpromizer 2.1 belcap ve alttaki pinin girdiği oring gibi bişey var kayboldu atomizeri okumuyor, lazım oring seti de olabilir, nerden bulabilirim
Hangi mod olduğunu tam açıklamamışşınız eğer drag x ise, kit halinde satılıyor kendisinin atomizeri olması lazım ,yok ben kendi saracağım bir atomizer ile kullanacağım derseniz harici bir adaptör almanız lazım ne derece kullanılabilir bilmiyorum.Arkadaşlar herkese merhaba, yeniyim
Drag x aldım. Kendi atomizerimi sarmak istiyorum. Tel 26 mm ve pamuk tamamda. Şu atomizer hangisini almam gerekiyor ve buna adaptörde lazımmı, okudukça kafam duman oldu. Teşekkürler
Teşekkürler, aynen ben de ona benzer bişey sardım idare ediyorum.Teflon Banti ip gibi yapıp oring yerine güzelce sarsan geçide olsa işini görür sanırım
Hangi mod olduğunu tam açıklamamışşınız eğer drag x ise, kit halinde satılıyor kendisinin atomizeri olması lazım ,yok ben kendi saracağım bir atomizer ile kullanacağım derseniz harici bir adaptör almanız lazım ne derece kullanılabilir bilmiyorum.
Eğer Drag x Plus modeli ise her türlü atomizer ile kullanabilirsiniz
Bu mod hazır cil ile kullanılır sarım yapamazsınız .Zeus x Rda yı adaptör olmadan kullanamazsınız bu moddaEkli dosyayı görüntüle 52434
Aldığım ürün bu. Yanında gelen atomizere sarım yapılıyormu peki? Yapılmıyorsa eğer Yurtdışında zeus x rta atomizer var buna olurmu peki
Bilemiyeceğim adaptör gözükmüyor resimde .nerden buldunuz bunu yazarsanız bir ben inceliyeyim.Ekli dosyayı görüntüle 52435
Hocam bu paket işimi görür o zaman. 510 adaptör olduğu yazıyor
Bu üçlüyü seviyorsan bence peno2 ve spica dan daha üstün, majör ile yakın çizgide fakat bir tık daha serin buharı ve vurumu ile Perseus denemelisin. Önceki sayfalarda üzerine yazdığım postlar mevcut. Sanırım bir süre sonra @Kanthal üstat da fikrini beyan eder Perseus hakkında. Az biraz anlaşmazlık var gibi aralarında ama aşılacaktır ????Majör,spica,peno v2,
Farklı oringleri kullansam da, top-cap kısmı ne yaptıysam olmuyor: Tam kapanmıyor. ???? AFC kısmındaki problemi görmezden gelmeye başladım, pin var nasıl olsa diye. Tüm bunlara rağmen —sarım kısmına odaklanıp— kullanmaya başladım yine de. ????Sanırım bir süre sonra @@Kanthal üstat da fikrini beyan eder Perseus hakkında. Az biraz anlaşmazlık var gibi aralarında ama aşılacaktır ????