• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanki vurum sıfır gibi hissediyorum, tabi kullanmadan yorum yapmam doğru olmaz abi birde hiç dikkatimi çekmiyor :/

Tabi ki zevk meselesi ama MTL kategorisindeki ürünlerde Dvarw sadelikte yatan güzellik felsefesinde bir Ato olarak çok şık, çok güzel bir Ato'dur. Bunu onlarca Ato denedikten sonra daha iyi analiz edebiliryorsunuz bugün basit bir Ato gibi gelebilir ama emin olun öyle değil :)

Tabi ki zevk meselesi ama MTL kategorisindeki ürünlerde Dvarw sadelikte yatan güzellik felsefesinde bir Ato olarak çok şık, çok güzel bir Ato'dur. Bunu onlarca Ato denedikten sonra daha iyi analiz edebiliryorsunuz bugün basit bir Ato gibi gelebilir ama emin olun öyle değil :)
Öyleyse integra mı daha çok vurur dvarw mı ve
Dvarw mı daha kolay akıtır integra mı ?:(

@asknakkaya hocam, karada denizde ve havada her zaman ve her yerde ilk Dvarw karşınıza çıkar. V1, V2, 16mm ve FL serilerinin klonlarını denedim, bence al bi 3 tanklı FL serisi bak keyfine. Aroma desen, en alasını verir. Buhar sıcaklığı dersen, mesela ben en kötü serin/ılık arası içebiliyorum ve 5ml tank ile beni üzmüyor. Boğaz vurumu bu atoda yok derler, nikotini hafif arttır geç diyenlerdenim bende. Dvarw alıp pişman olan nadirdir, yeter ki sağlam bir klon al.

@asknakkaya hocam, karada denizde ve havada her zaman ve her yerde ilk Dvarw karşınıza çıkar. V1, V2, 16mm ve FL serilerinin klonlarını denedim, bence al bi 3 tanklı FL serisi bak keyfine. Aroma desen, en alasını verir. Buhar sıcaklığı dersen, mesela ben en kötü serin/ılık arası içebiliyorum ve 5ml tank ile beni üzmüyor. Boğaz vurumu bu atoda yok derler, nikotini hafif arttır geç diyenlerdenim bende. Dvarw alıp pişman olan nadirdir, yeter ki sağlam bir klon al.
Hocam, klon marka önerisi veya satıcı önerisi alabilir miyim:)
Basf/chem 50/50 ile elden geldiği kadar vurdururuz öyleyse bunu alırsam şayet

Hoş bulduk, selamlar olsun :)

Pandemi sebebiyle şahsi vakitler artınca doğal olarak zaten gözümde tüten e-sigara mecralarına yeniden girebilir oldum.
Aleyküm selam...
Bazen herkes yaşıyor uzaklaşma durumunu,ben olaya o mu yoksa bu mu diye tercih olarak hic bakmadım simdiye dek..
Bazen şartlar gerçekten elvermiyor buhara ???? daha iyi bilirsin...hasılı iyi ettin,gormek guzel...

Tripod rta dimi o :D bir deneyemedim şu atoyu ya :D

Evet Tripod. Kusura bakma kardeşim atlamışım mesajını ????

Biraz anlatsan üstad azım sulansın :) biraz daha

daha önce 3 klon denemiş ve performanstan çok hoşlanmış olsam da birden bire tank boşaltma huyundan ötürü elden çıkartmıştım.

Bunda da birkaç defa yaşayınca firmaya mail attım sorunla ilgili. Gelen cevap acemilere yönelik görünse de basınç kaybının buna neden olacağını da belirtmişler. Başka drip-tip kullanınca ve sarsıntı vs olduğu zaman bir miktar sızma oluyor zira. Sorun olmadığını anlamak için bir tane daha aldım ???? bakalım ne olacak.

Atonun performansına diyecek yok, gerçekten iyi. Buharı serin, aroma çok dengeli ve keyifli, boğaz vurumu da yerinde. Majör ve peno2 den memnun olduğun için bunu da seveceğine eminim (gerçi peno2 çok aşık atamaz bununla)

Tüp pin kullandığı için bir miktar sesli sayılır hava akışı ama rahatsızlık vermiyor.

Evet Tripod. Kusura bakma kardeşim atlamışım mesajını ????

daha önce 3 klon denemiş ve performanstan çok hoşlanmış olsam da birden bire tank boşaltma huyundan ötürü elden çıkartmıştım.

Bunda da birkaç defa yaşayınca firmaya mail attım sorunla ilgili. Gelen cevap acemilere yönelik görünse de basınç kaybının buna neden olacağını da belirtmişler. Başka drip-tip kullanınca ve sarsıntı vs olduğu zaman bir miktar sızma oluyor zira. Sorun olmadığını anlamak için bir tane daha aldım ???? bakalım ne olacak.

Atonun performansına diyecek yok, gerçekten iyi. Buharı serin, aroma çok dengeli ve keyifli, boğaz vurumu da yerinde. Majör ve peno2 den memnun olduğun için bunu da seveceğine eminim (gerçi peno2 çok aşık atamaz bununla)

Tüp pin kullandığı için bir miktar sesli sayılır hava akışı ama rahatsızlık vermiyor.
Gelmedi iki gözümün çiçeğüüü :)
Dvarwı aromada dövebilir gibime gelen bir ato olduğu için heyecan ile sipariş vermiş idim bakalım geldiğinde dvarwın yerini alabilecek mi :) elimde yeterince tütün atosu mevcut pastane ve meyvede sadece dvarw var heyecan ile gelmesini bekliyorum çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz için
Bunları almışım
39AA95ED-7315-44E1-BA71-736D616EF2E8.png

Ekleme peno 2 1-1.5 aydır kutusunda yatıyor üstad besleme problemi vs yaşadım 1-2 tank üst üste dedim seninle mi uğraşıcam :)

Son düzenleme:
Gelmedi iki gözümün çiçeğüüü :)
Dvarwı aromada dövebilir gibime gelen bir ato olduğu için heyecan ile sipariş vermiş idim bakalım geldiğinde dvarwın yerini alabilecek mi :) elimde yeterince tütün atosu mevcut pastane ve meyvede sadece dvarw var heyecan ile gelmesini bekliyorum çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz için
Bunları almışım
Ekli dosyayı görüntüle 53117

Ekleme peno 2 1-1.5 aydır kutusunda yatıyor üstad besleme problemi vs yaşadım 1-2 tank üst üste dedim seninle mi uğraşıcam :)
Oo extension kit ile geliyor hemde. İnşallah hemen elinize ulaşır hocam. Yorumları bekliyorum valla :)

ben tutun performasini cok begendigim ve agirlikli tutun kullandigim icin tripod'u da tutuncu yaptim :ROFLMAO:
Baca daraltici da kullanmiyorum, boylece hem daha serin hem de vurum hissiyati daha iyi.

tatli likit atosu bulmak bana gore daha kolay, cogu yeni cikan ato buna endeksli bana gore.
buna istinaden; Vertex, Experiment 3, Tauren ve YDDZ T1 (22mm) aroma konusunda epey begendiklerim oldu.

peno 2 1-1.5 aydır kutusunda yatıyor

ilk mesajdaki parantez ici senin peno2'yi sevdigini dusundugum icin "soft" idi. :ROFLMAO:

ben tutun performasini cok begendigim ve agirlikli tutun kullandigim icin tripod'u da tutuncu yaptim :ROFLMAO:
Baca daraltici da kullanmiyorum, boylece hem daha serin hem de vurum hissiyati daha iyi.

tatli likit atosu bulmak bana gore daha kolay, cogu yeni cikan ato buna endeksli bana gore.
buna istinaden; Vertex, Experiment 3, Tauren ve YDDZ T1 (22mm) aroma konusunda epey begendiklerim oldu.

ilk mesajdaki parantez ici senin peno2'yi sevdigini dusundugum icin "soft" idi. :ROFLMAO:
Yalan yok seviyor İDİM. Hatta şunu demek yanlış olmaz kısa tank ile fev 17 den aldığım aromanın yanına birde vurum eklenmiş idi tütünlü bir likit idi adını anımsayamadım çok hoşumada gitti ama dediğim gibi bir iki kez ağıza likit gelmesi besleme problemleri derken 1 kerede fokurdadı sanırım ( bir kaç damla likit geldi hava kanalından sonra aramız açıldı)
Çin atolarını pek sevemiyorum belki dediğiniz ürünlerin arasında çin olmayanda vardır ama dikkatimi çekmemiştir. Radarımda olan ama ulaşamadığım birde byka v8 var şu sıralar yerli ürünlernden en iyi anlaştığım ato spicadır. Bir çok yerli ürünü denemişimdir. Şu sıralar ne majör ne spica sadece fotodakiler ile mutlu bir birlikteliğim var :)
image.jpgimage.jpg
Bana bi Dico sbs titan lazım :D

Eğer performansını beğeniyorsam bazı küçük sorunlarına katlanıyorum atoların. Fakat muadil yada daha iyi ve sorunsuz bir rakibi varsa da eleniyor doğal olarak. Peno2 de öyle oldu bende.

Ka v8 çok sevdiğim bir ato ama sesli ve havadar. Yüzükten çeyrek delikle ancak kullanıyorum. Aslında sevmediğim iki nitelik ama performansı ile göz ardı edilesi oluyor bunlar.

Soldaki atoyu tanıyamadım @CmZ ???? kayfun LP 2 mi acep?

Geri