ProdigyBOSS
Community
Hiç ses yok, üretim yarıda kaldı sanırım! Kışı bekleyecez sanırım! 

topcapi daha net görmek istiyoruz
daha da net görmek istiyorsan adresi biliyontopcapi daha net görmek istiyoruz![]()
Keşke o boynuzumsu çıkıntılar yerine baca oringlerinin ucuna kadar tırtık oluşturulsaydı
Kral tacı gibi maşallah
herhalde kalıplama gereği diye düşünüyorum ,yoksa estetik olması amaçlanmış olamaz.Kral tacı gibi maşallahIsınamadım
![]()
Üretici böyle uygun görmüş demek ki üstat.Keşke o boynuzumsu çıkıntılar yerine baca oringlerinin ucuna kadar tırtık oluşturulsaydı
Hazır daha satışa çıkmamışken biraz daha estetik bir topcap olabilir diyorum abi ben de, ayrıca zevkler renkler meselesi tabi saygı duyarım üreticiyeherhalde kalıplama gereği diye düşünüyorum ,yoksa estetik olması amaçlanmış olamaz.![]()
Üretim safahatını bilmediğimiz için bizim fikirlerimiz hep herşey olup bitip gördükten sonra.Hazır daha satışa çıkmamışken biraz daha estetik bir topcap olabilir diyorum abi ben de, ayrıca zevkler renkler meselesi tabi saygı duyarım üreticiye![]()
Mutlaka vardır bir bildiğiÜretim safahatını bilmediğimiz için bizim fikirlerimiz hep herşey olup bitip gördükten sonra.
Ben; bu şekilde yapıldıysa, demek üreticinin bir bildiği vardır diye düşünürüm hep![]()
+ işçilik sorunsalıda olabilir. Malum çok ileri düzeyde çalışır bizim taşeronlarımızMutlaka vardır bir bildiğikolay açıp kapamak için düşünülmüş olabilir. Ne kadar rahat kullanım, o kadar bize uyar
![]()