ProdigyBOSS
Community
Hiç ses yok, üretim yarıda kaldı sanırım! Kışı bekleyecez sanırım!
topcapi daha net görmek istiyoruzEkli dosyayı görüntüle 53819
Driptip temsilidir
daha da net görmek istiyorsan adresi biliyon atla geltopcapi daha net görmek istiyoruz
Keşke o boynuzumsu çıkıntılar yerine baca oringlerinin ucuna kadar tırtık oluşturulsaydı
Kral tacı gibi maşallah Isınamadım
herhalde kalıplama gereği diye düşünüyorum ,yoksa estetik olması amaçlanmış olamaz.Kral tacı gibi maşallah Isınamadım
Üretici böyle uygun görmüş demek ki üstat.Keşke o boynuzumsu çıkıntılar yerine baca oringlerinin ucuna kadar tırtık oluşturulsaydı
Hazır daha satışa çıkmamışken biraz daha estetik bir topcap olabilir diyorum abi ben de, ayrıca zevkler renkler meselesi tabi saygı duyarım üreticiyeherhalde kalıplama gereği diye düşünüyorum ,yoksa estetik olması amaçlanmış olamaz.
Üretim safahatını bilmediğimiz için bizim fikirlerimiz hep herşey olup bitip gördükten sonra.Hazır daha satışa çıkmamışken biraz daha estetik bir topcap olabilir diyorum abi ben de, ayrıca zevkler renkler meselesi tabi saygı duyarım üreticiye
Mutlaka vardır bir bildiği kolay açıp kapamak için düşünülmüş olabilir. Ne kadar rahat kullanım, o kadar bize uyarÜretim safahatını bilmediğimiz için bizim fikirlerimiz hep herşey olup bitip gördükten sonra.
Ben; bu şekilde yapıldıysa, demek üreticinin bir bildiği vardır diye düşünürüm hep
+ işçilik sorunsalıda olabilir. Malum çok ileri düzeyde çalışır bizim taşeronlarımızMutlaka vardır bir bildiği kolay açıp kapamak için düşünülmüş olabilir. Ne kadar rahat kullanım, o kadar bize uyar
ben bir suredir kullaniyorum 1.0 da majör 1 ve 2 serilerindeki ustten dolum zorlugu, akıtma,terletme problemini %100 oranda kesiyor denemeyen varsa tavsiye ederim rakamida cok uygun, malzeme ve işçilik kaliteli.Ekli dosyayı görüntüle 53824
Bu gün oltaya bu takıldı.