• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortalığı kızıştırayım biraz :cool: Driptip temsili dikkate almayın ;)

Ekli dosyayı görüntüle 53667
Hocam, koyu bir zemin üzerinde yeniden çekip ekleyebilir misiniz fotoğrafı. Ayrıca ninja logo'su fotoğrafı tam ortadan biçmiş.
Bir de bellcap'ın üst kısmındaki çentikler boynuz gibi görünüyor, yakından da öyle mi çekim açısından mı kaynaklı?

Hocam, koyu bir zemin üzerinde yeniden çekip ekleyebilir misiniz fotoğrafı. Ayrıca ninja logo'su fotoğrafı tam ortadan biçmiş.
Bir de bellcap'ın üst kısmındaki çentikler boynuz gibi görünüyor, yakından da öyle mi çekim açısından mı kaynaklı?
resim bana ait değil. bekleyenleri bilgilendirme amaçlı korsan paylaşım yaptım ;) ellerin sahibine söylerim ama :D

Ellerin sahibi kimse çıksın ortaya????
Ekli dosyayı görüntüle 53684

Derin incelemeler sonucu elin sahibini buldum...
ilk resim batumdan diye iddia edildiğine göre; koltuk ısıtma düğmesinin pozisyonu göz önünde bulundurulunca; sol el arabanın sağ tarafında... demekki arabayı süren @Koba , yan koltukta oturan @Uzi Mods bu da elin sahibinin @Uzi Mods olduğu tezini doğrular...

ancak bir tez daha var: @Koba batumda taksi kullanır ve bu sefer sağ koltukta oturan @Koba olur ki bu çok üzücü bir sonuç doğurur: ninjalık bu değil @Koba kesinlikle bu değil... (bu arada arabanın önünde duran bira şişesi bizim buralardakine benzemiyor [ooohh millet keyif de yapıyor yeni atoyla peehhh])

1622529393043.png1622529407113.png

DİP NOT: Mizah içindir ????????????

Derin incelemeler sonucu elin sahibini buldum...
ilk resim batumdan diye iddia edildiğine göre; koltuk ısıtma düğmesinin pozisyonu göz önünde bulundurulunca; sol el arabanın sağ tarafında... demekki arabayı süren @Koba , yan koltukta oturan @Uzi Mods bu da elin sahibinin @Uzi Mods olduğu tezini doğrular...

ancak bir tez daha var: @Koba batumda taksi kullanır ve bu sefer sağ koltukta oturan @Koba olur ki bu çok üzücü bir sonuç doğurur: ninjalık bu değil @Koba kesinlikle bu değil... (bu arada arabanın önünde duran bira şişesi bizim buralardakine benzemiyor [ooohh millet keyif de yapıyor yeni atoyla peehhh])

Ekli dosyayı görüntüle 53685Ekli dosyayı görüntüle 53686

DİP NOT: Mizah içindir ????????????
Bu arada, araba Mercedes onu da atlamayalım lütfen ????

Geri