qersnc
Council
Haydarı boşver, hortum süleyman'a gel????ahanda iki haydarcı bi arada ???? kaşıntınız tutmuş yine. uzun zaman oldu dimi
Haydarı boşver, hortum süleyman'a gel????ahanda iki haydarcı bi arada ???? kaşıntınız tutmuş yine. uzun zaman oldu dimi
kimin eliyse çıksın ortaya hieeeyyytttttt
Kalpten gitmem de bi kucuk uzulurum. Teee ingilterelere batumlara gitti de bi bize ugrayamadi diye… ????????????bende desem kalpten gidersin herhalde ????
Hocam, koyu bir zemin üzerinde yeniden çekip ekleyebilir misiniz fotoğrafı. Ayrıca ninja logo'su fotoğrafı tam ortadan biçmiş.
resim bana ait değil. bekleyenleri bilgilendirme amaçlı korsan paylaşım yaptım ellerin sahibine söylerim amaHocam, koyu bir zemin üzerinde yeniden çekip ekleyebilir misiniz fotoğrafı. Ayrıca ninja logo'su fotoğrafı tam ortadan biçmiş.
Bir de bellcap'ın üst kısmındaki çentikler boynuz gibi görünüyor, yakından da öyle mi çekim açısından mı kaynaklı?
Ellerin sahibi kimse çıksın ortaya????
Ekli dosyayı görüntüle 53684
Bu arada, araba Mercedes onu da atlamayalım lütfen ????Derin incelemeler sonucu elin sahibini buldum...
ilk resim batumdan diye iddia edildiğine göre; koltuk ısıtma düğmesinin pozisyonu göz önünde bulundurulunca; sol el arabanın sağ tarafında... demekki arabayı süren @Koba , yan koltukta oturan @Uzi Mods bu da elin sahibinin @Uzi Mods olduğu tezini doğrular...
ancak bir tez daha var: @Koba batumda taksi kullanır ve bu sefer sağ koltukta oturan @Koba olur ki bu çok üzücü bir sonuç doğurur: ninjalık bu değil @Koba kesinlikle bu değil... (bu arada arabanın önünde duran bira şişesi bizim buralardakine benzemiyor [ooohh millet keyif de yapıyor yeni atoyla peehhh])
Ekli dosyayı görüntüle 53685Ekli dosyayı görüntüle 53686
DİP NOT: Mizah içindir ????????????
Yildizi olanlara once mi gidiyor bu ato ????????????Bu arada, araba Mercedes onu da atlamayalım lütfen ????
Çok güzel olmuş gerçekten İnşallah driptip siyah ve ince bir model şeklinde düşünülmüştür. Bu atomizere kalın olur çünkü üzerindeki tarz bir driptip.
@BladeHunter atomizerin çıkması o kadar uzun sürmez ????ato çıkana kadar belki fenerim şampiyon olur ha
???? 2.çocuğa inşallah @Saltuk Buğra Avcı kardeşimAbi hala çıkmamış ya benim cocuk emeklemeye başladı yürümeden çıkar inşallah