GaziHazar
Admin
umarim konunun son baglami benimle alakali degildir
daha da net görmek istiyorsan adresi biliyon atla gel
Adres icin om
daha da net görmek istiyorsan adresi biliyon atla gel
Valla ben de begendim. Degisik bir havasi var. Duz de olsa boynuzlu da olsa ilk zamanki dusuncem degismedi. Acayip yukseldim bu atoya ???? ????Valla o boynuzumsu çıkıntılar bir tek benim mi hoşuma gitti yaw
Ekli dosyayı görüntüle 53823
Night King geliyor gözümün önüne her baktığımda, belki de ondan sevdim bilemedim ( Forever Night King ????) ama ben acayip sevdim bu tasarımı.
Sabırsızlıkla bekliyorum ilk incelemeyi ( inşallah videolu olur hatta incelemesi )
@Uzi Mods beni gormezden geliyor ama bu duzen degisir devran doner @comandante el verir @Koba destek atar ikinci olarak denerim v4 u
???? @GaziHazar nefes alsa yeter modundasınValla ben de begendim. Degisik bir havasi var. Duz de olsa boynuzlu da olsa ilk zamanki dusuncem degismedi. Acayip yukseldim bu atoya ???? ????
Ustad senin tuttugun v2 galiba. Ondan istedim onunda tutturmadilar bana ????????????
Nefes alsindan ziyade buhar versin, major serisinden olsun falan ???????????????? @GaziHazar nefes alsa yeter modundasın
Üstadım ayıptır sorması ne kadar acaba fiyatı ?Ekli dosyayı görüntüle 53825ben bir suredir kullaniyorum 1.0 da majör 1 ve 2 serilerindeki ustten dolum zorlugu, akıtma,terletme problemini %100 oranda kesiyor denemeyen varsa tavsiye ederim rakamida cok uygun, malzeme ve işçilik kaliteli.
Pek güzel de benim sosyal medya hesabım yok iletişim numarası varmı sizde?Ekli dosyayı görüntüle 53825ben bir suredir kullaniyorum 1.0 da majör 1 ve 2 serilerindeki ustten dolum zorlugu, akıtma,terletme problemini %100 oranda kesiyor denemeyen varsa tavsiye ederim rakamida cok uygun, malzeme ve işçilik kaliteli.
85 lira ustadimÜstadım ayıptır sorması ne kadar acaba fiyatı ?
Evet var ozelden yazıyorum ustadimPek güzel de benim sosyal medya hesabım yok iletişim numarası varmı sizde?
@Uzi Mods beni gormezden geliyor ama bu duzen degisir devran doner @comandante el verir @Koba destek atar ikinci olarak denerim v4 u
Bi amaca hizmet ediyor olabilir mesela masa ustunde ters bir sekilde dik dursun diye.Keşke o boynuzumsu çıkıntılar yerine baca oringlerinin ucuna kadar tırtık oluşturulsaydı
Benim açımdan bir sorun yok ,sadece estetik olarak değerlendirdim .aslolan teknik olarak ne vereceği önem taşıyor ,hayat arkadaşı aramıyoruz sonuçdaBi amaca hizmet ediyor olabilir mesela masa ustunde ters bir sekilde dik dursun diye.
V3’ün prototipini geçtim satış versiyonunu bile vermeyecek sanırım bana, o yüzden şimdiden v4’ün çalışmalarına başlıyayım dedim ????????????. Millet ikinci hatta üçüncü turu dönüyor; bu kadar yazı yazdım cıks; ellerim bomboş ????????????როგორ! v4 nereden çıktı????
Yani bende baska bir anlam veremedim muhtemelen boyle birsey cikacaktir ????Benim açımdan bir sorun yok ,sadece estetik olarak değerlendirdim .aslolan teknik olarak ne vereceği önem taşıyor ,kız almıyoruz sonuçta.
Ben de rica etsem numarayı hocam, sosyal medya kullanmıyorum daEvet var ozelden yazıyorum ustadim
Tabiki yolluyorum özelden????Ben de rica etsem numarayı hocam, sosyal medya kullanmıyorum da
Ustad senin tuttugun v2 galiba. Ondan istedim onunda tutturmadilar bana ????????????