GaziHazar
Admin
Ben ikinci el urun almayi pek sevmedigimden ikinci elde kazik yemiyorum sukur ????HıHıı veiki, bugün komşuda çok paraya koymuşlar satıldı tahta kutu sandım değilmiş, bitek custom tank vardı ekstrası,
Ben ikinci el urun almayi pek sevmedigimden ikinci elde kazik yemiyorum sukur ????HıHıı veiki, bugün komşuda çok paraya koymuşlar satıldı tahta kutu sandım değilmiş, bitek custom tank vardı ekstrası,
Ben satın alınca keyifle kullanacağımı biliyorum ama bir taraftan da ya @GaziHazar beğenmezse diye ödüm kopuyor.
Wallahi @Uzi Mods kadar emeği geçti Minör e.
Aksine düsünüp içerisine bacaya takilmak uzere extra oring koymus o oringi taktinizmi acaba?Görünüm bu şekilde kısa süre sonra baca ile bellcap arasındakiki boşluk yüzünden basınc düşüyor hava kanalına akıyor likit, ozzmods düşünmemiş sanırım o boşluğu , major orjinal topcap iç kaşınlığı ebatında olsaydı çok iyi olurmuş, ürün çok güzel ,
Eksileri,
1-Bellcap topcap kısmı hafiften geniş olduğu için boşluk yapıyor. kutudaki oring major kendi oring ile aynı kalınlıkta, bir tık kalın oring koysaymış kutuya sorun çözülecekmiş.
2- yandan likit dolum delikleri biraz ufak, yani gorilla şişe ucu. Gibi ince sivri uçlu likit şişeleri kullanmak şart.
Bunlar haricinde malzeme , işçilik çok kaliteli, görünümü şık.
Afedersin yukarida belirtmissiniz o oringi kullandiginizi. Yani ben icinden cikan oringi taktim ve boyle bir sorunla karsilasmadim.Aksine düsünüp içerisine bacaya takilmak uzere extra oring koymus o oringi taktinizmi acaba?
Resimleri sildim hocam, yanlış oring takmışım, güncel resim paylaşıcam.Aksine düsünüp içerisine bacaya takilmak uzere extra oring koymus o oringi taktinizmi acaba?
bu arada üstad ben buraya yazı yazmaktan 3-5 şakadan başka bişey yapmadım kiWallahi @@Uzi Mods kadar emeği geçti Minör e.
Üretim kısıtlı olduğu için talebi elemine etme taktiği bence.zaman geçtikçe alamayacağım gibi oluyor benim
mecburiyetten elenicem gibi ben kenara ayırdığım majorv3/minor bütçesi başka ihtiyaçlara gitmeye başladı bu ara :/Üretim kısıtlı olduğu için talebi elemine etme taktiği bence.
ben o parayı yedim; yerine yeniden koydum; yine tırtıklamaya başladım... ek hesap var şükür ama yftk klonu fev 4.5s almamak için direniyorum bir kaç haftadır. onu alırsam bunu alamayabilirim... neyse ben direnmeye devam edeyim...mecburiyetten elenicem gibi ben kenara ayırdığım majorv3/minor bütçesi başka ihtiyaçlara gitmeye başladı bu ara :/