GaziHazar
Admin
ben ufaktan kaçayım o zaman ???? ???? ????
ya da kaçmıyım mı karar veremedim ????????????
ben ufaktan kaçayım o zaman ???? ???? ????
üstad sen bana;davetiye olur, çalışma izni olur; bir şey çıkar ben bavul ticareti yaparım senin için ne lazımsa... ama senin de çok ihtiyacın yoktur... okulda derdim bu coğfraya ne işe yarayacak diye... meğer kadermiş... din dersinde de demedilerumarim gelen giden biri olur da ona verir gonderirler.
gerci herkes tasimak istemiyor, gecen yil majoru getirmesi icin turkiyeden buraya gelecek olan birinden rica ettim, "sen beni iceri mi attirmak istiyorsun" dedi
kustu konusmuyoruz artik
Sessiz ol sakin ol, zaten ilk 100 sıraya @comandante komutanben ufaktan kaçayım o zaman ???? ???? ????
ya da kaçmıyım mı karar veremedim ????????????
uzi mods da 100er 100er üretirse vay... vay benim kara başım talihsiz başım...Sessiz ol sakin ol, zaten ilk 100 sıraya @comandante komutan
Yerleşmiş????
ihtiyacın yoktur
çalışma izni
öyle oluyor mu... bence olmaz... oluyorsa... olmaz olmaz...pazartesi gel basla
Yftk Flash 4.5s+ Orjinalinide kullandım neredeyse birebir malzeme işçilik içim Tavsiye ederim YTFK al bence, major ile beraber çok iyi gidiyor , Yalnız boğaz vurum majorden biraz daha yüksek bildiğin yumruk atıyor boğaza ve soğuk buhar 1.2 pin tek taraf kapalı oldukça yeterli sıkılık, Ultem tank ile ayrı bir keyfi var,.konuya neşe katayım biraz
deneyen üstadlardan öneri rica ederim:
Opsiyon 1: 2 adet minor
Opsiyon 2: 1 adet minor + 1 adet yftk klonu fev4,5s+
Hangisi mantıklı sizce?
Burdurda tarla teklif ettim seralik ona bile yanasmadi @Uzi Mods ???????????? kesin vardir kenarda 3-5 kendine ayirmistir da bize vermiyodur v2 den@GaziHazar şu major bir sende birde bende yok sanırım ????
Yastık altından çıkarsalar yedekleri sebeplensek fena mı olur ????Burdurda tarla teklif ettim seralik ona bile yanasmadi @Uzi Mods ???????????? kesin vardir kenarda 3-5 kendine ayirmistir da bize vermiyodur v2 den
Keşke ekstra deck satışı için de biraz darlasaydık @Uzi Mods u vakti zamanında. Fazla baca bulunur da deck zor gibi, inşallah bulursunuz hocam.Elinizde atıl durumda duran kullanmadığınız gerek bacasından , gerek cam olmadığı için kullanmadığınız major v1,v1,1 veya v2 deckine ihtiyacım var
Modun herhangi bir rengi için özel mesaj talep ediyorum komutanım aksi taktirde Wp üzerinden taciz ateşinde bulunabilirim