• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olur olur, istisna tamamsa kaideler de bozulur ;)
vay arkadaş başka başlıktaki yazımı bile taşımış adam
yememiş içmemiş; unutmamış...
???? ???? ????

şimdi o konu şöyle farklı;
üstad; bana değer vermiş, hediye olarak göndermiş... ben de temizledim kullandım... tabiki de istisnanın en âlâsını uygularım... elin adamı değil değer verdiğim değer bulduğum üstadlardan biri (sen de tabii ki)...

mesela değer verdiğim üstadlardan @comandante kizokularından birini gönderse onu da kullanırım ;);) (adetim olmamasına rağmen)

vay arkadaş başka başlıktaki yazımı bile taşımış adam
yememiş içmemiş; unutmamış...

tenor.gif

@@comandante kizokularından birini gönderse

minorden daha cok beklersin ???? aklar 117.000 olur

ikinci el mevzusunda da; tabiki hasat olmus, elden ele gezmis atolari alma fakat ocu de degil.
Dedigin gibi zaman icinde tanidigin, guvendigin insanlarin satislarindan faydalanabilirsin.

Opsiyon 4: Major V1, major V1.1, major V2, 1 minör, + bolca sirke :LOL:

bu opsiyon efsane olur... @Uzi Mods bunların sıfırını bana sunabilirse ücretini öder + firmasına yatırım yapar, ayakçısı olur bavul ticaretine başlarım...

olmadı;
bunların hepsini bana sağlayabilecek üstadlara duyururum... sirkeyi ben hallederim...
+ bolca oring lazım çünkü benim temizlik işlemlerimde oringler pert oluyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

denemeyen biri olarak mantiklisi bu :) lakin Fev i SXK bulursan daha iyi bence
Üstad SXK da kullandım ytfk da bence ytfk sxk yı döfer yaw :D Ama bana gelen sxkda problemli olabilir. Deckdeki çentik kırık gelmiş idi çok incelemeden uygun yollu elden çıkartmış idim.:D Gerçi ytfk nında baca kısmı zor geçiyor ama oringle üstesinden gelebiliriz :D
Bu arada ftdeki ss besleme fitillerininde siparişini verdim dört gözle kargo bekliyorum. Ek olarak v4 işinide hallettik :D ATO gelmeden neler aldım neler :D

haydaaa, kotu olmus @CmZ
benim kullandigimda gram kusur yok. hatta bir suru sxk urunu alip duruyorum genel itibariyla cok da iyiler.
bir arkadasim icin SXK fev siparis etmistim, bakalim o nasil cikacak. gerci eline gecmesi 1-2 ay surecek gibi.

bunun icin yaziyordum sana :) iyi olmus sevindim. ayni yer mi, farkli bir kanal mi buldun?

ilaveten:
Tripod'ta gelisme var mi?
Bi abim yardımcı oldu 2. el olarak yurtdışından bulduk Fiyatta buraya göre bi hayli makul oldu. 5-6ay kadar sürecek gelmesi belki daha fazla
Tripod hala Almanyada :D Beklemeye beklicek yanına DANİ SBS ekleme niyetim var. Hala kavuşamadık TRİPOD a çok merak ediyorum kavuşma esnasında mutluluğumu arttırmak için Sbsyide ekleyi verdim :D

Geri