comandante
Council
Görsel atıp kenara çekiliyoruz, insanlar görüp fikir edinsin diye.Ses yok, demek ki gösterip, kaçtı????
Bağzıları gibi kargocudan mı kaçıyoruz ki ????
Görsel atıp kenara çekiliyoruz, insanlar görüp fikir edinsin diye.Ses yok, demek ki gösterip, kaçtı????
Böyle tepki vereceğini bilseydim bişey yazmadım. Bundan sonra daha dikkatli olurum artıkGörsel atıp kenara çekiliyoruz, insanlar görüp fikir edinsin diye.
Bağzıları gibi kargocudan mı kaçıyoruz ki ????
Borsada zararda kagidi satarsin da o kagit yukselir ya… sen bir kac gun ne kadar kar ederdimi hesaplarsin ya. Tahtaciciyi kalaylarsin, sansini kalaylarsin ya…Ayırdığım parayı harcayayım bakın nasıl çıkıyor
Nasipte varsa ????????????Seneye çıkar mı bıktık artık beklemekten ????
abi driptipi ısırdın mı yapısı mı öyle noktalı... bana mı kızdın? ????
ne kadar büyüttün ki resmi ???? ???? ????abi driptipi ısırdın mı yapısı mı öyle noktalı... bana mı kızdın? ????
çok değil printerdan çıkarıp kalıba dökecek kadar büyüttüm... lületaşından kendime yapıcam başka türlü olmayacak gibi ???? ????ne kadar büyüttün ki resmi ???? ???? ????
kırldı, bende atmaya kıyamayıp japonladım ???? en sevdiğim driptidir kendileri ????
Dede, bendeki kizoku ile stratum balance takasina var mısın? Hem senin likiti de getiririm?
biz bir tane sbs mod bulamıyoruz Rabbim verdiğine de veriyor
riski göze alırsan ali, ft, 2fdeal, 3fvape te çok varbiz bir tane sbs mod bulamıyoruz Rabbim verdiğine de veriyor
paramour var piyasada ama ateşlemesini beğenmiyor millet... kizoku arıyorum ben de yok; en çok bunu sevdi millet... aspire da tutuldu mu tutulmadı mı anlamadım...biz bir tane sbs mod bulamıyoruz Rabbim verdiğine de veriyor
3 mixxO yok bende ????
Ekli dosyayı görüntüle 53967