ben ona kardeş alıcam öneririm özellikle ultem set yapınca çok hoşuma gittiValla benimde ion v2 ye gozum kaymaya basladi. Ciksada kavussak artik.
Ben ultemi sadece driptipte seviyorum baca falan ultem olunca bi yavan geliyo buhar sanki bana.ben ona kardeş alıcam öneririm özellikle ultem set yapınca çok hoşuma gitti
Ben ultemi sadece driptipte seviyorum baca falan ultem olunca bi yavan geliyo buhar sanki bana.
Mimkin diil o tarih benceAyın 10 un dan önce çıkarsa ben elendim alacaklara hayırlı olsun
Ağustos ayında çıkarsa öpüp başıma koyacağım ben artık????Mimkin diil o tarih bence
Ağustos ayında çıkarsa öpüp başıma koyacağım ben artık[emoji1]
agustos olmus eylul olmus…
Yitik umutlar ,en azından benim için öyle .Ekim'e kadar yolu var diyorsun yani ????????????
En iyi atomizer hiç çıkmamış olandır
İnsan çıkmış olan atomizer'in nankör'ü
Çıkmamış olan'ın müptelası'dır
Ekim'e kadar yolu var diyorsun yani [emoji33][emoji48][emoji2960]
Tertemiz ve sorunsuz çıksın, herkes sadece performansı hakkında konuşsun. Yeter [emoji2371]
uzaya uydu gonderiyor
Üstat bu kadar üstüne düşme ya, alt tarafı bir ato çıkacak, alacağız bakacağız. Kimimiz beğenecek uzun süre kullanacak, kimimiz de "bu ne biçim ato" diyecek artacak kenara. Beğeniler ve fikirler zaman içinde çokça değişen olgular.
Sonuçta yukarıda buhardaşımızın söylediği doğru. En iyi ato almak istediğin ato [emoji23] hobiye dönüşmüş ise hele sepete atınca bile geçiyor bu his. Hemen sıradakine bakıyorsun. Gelir geçer şeyler bunlar. Ne ilk, ne son[emoji2371]