• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzaya uydu gonderiyor

Üstat bu kadar üstüne düşme ya, alt tarafı bir ato çıkacak, alacağız bakacağız. Kimimiz beğenecek uzun süre kullanacak, kimimiz de "bu ne biçim ato" diyecek artacak kenara. Beğeniler ve fikirler zaman içinde çokça değişen olgular.

Sonuçta yukarıda buhardaşımızın söylediği doğru. En iyi ato almak istediğin ato ???? hobiye dönüşmüş ise hele sepete atınca bile geçiyor bu his. Hemen sıradakine bakıyorsun. Gelir geçer şeyler bunlar. Ne ilk, ne son????????‍♂️

Üstat bu kadar üstüne düşme ya, alt tarafı bir ato çıkacak, alacağız bakacağız. Kimimiz beğenecek uzun süre kullanacak, kimimiz de "bu ne biçim ato" diyecek artacak kenara. Beğeniler ve fikirler zaman içinde çokça değişen olgular.

Sonuçta yukarıda buhardaşımızın söylediği doğru. En iyi ato almak istediğin ato [emoji23] hobiye dönüşmüş ise hele sepete atınca bile geçiyor bu his. Hemen sıradakine bakıyorsun. Gelir geçer şeyler bunlar. Ne ilk, ne son[emoji2371]

Yok ustad artik takilmiyorum. Onceleri takiktim konuya. Dedim ya ben cikabilme ihtimalini sevdim. Cikarsa bi bosluk olacak bende [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 800 kusur mesajimin yarisi neredeyse bu basliktadir [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Geri