GaziHazar
Admin
ek yapayım:Tahinsiz olur mu ya
İstanbullu muyuz biz tatlıdan tahini çıkaralım; piyazı kuru fasülye salatasına çevirelim, kokoreçe domat doğrayalım ????????
ek yapayım:Tahinsiz olur mu ya
Dayıcım aslında fena fikir değil. Tahinli ve tatlı kabaklı likit üstüne cevizli bir likit. Likit yapıcılara seslenelim. Duysunlar bizi.DL de mi MTL de mi daha iyi gidiyor?
Kavgada söylenmez. Neler dedin yav. Ama kavga çıkarsa da yanındayım. Hele o kokoya domates koymaları yok mu...ek yapayım:
İstanbullu muyuz biz tatlıdan tahini çıkaralım; piyazı kuru fasülye salatasına çevirelim, kokoreçe domat doğrayalım ????????
üstad İzmir'den Antalya'ya ilk geldim... Bir yerde; midye koko yicez söğüş var mı dedim var dediler... iyi dedim bir tane de söğüş getir. neyse biz kokoları yedik falan dedim söğüş vardı bizim bir de getirdim ya dedi... la dedim ne yediğimi ben bilmiyom mu nerde dedim dilimleyip getirdiği domatesi gösterdi. gene dayak yiyordum ???? ???? ????Kavgada söylenmez. Neler dedin yav. Ama kavga çıkarsa da yanındayım. Hele o kokoya domates koymaları yok mu...
Millet majör beklemekten kafayı sıyırdı duy sesimizi maestro.????????????üstad İzmir'den Antalya'ya ilk geldim... Bir yerde; midye koko yicez söğüş var mı dedim var dediler... iyi dedim bir tane de söğüş getir. neyse biz kokoları yedik falan dedim söğüş vardı bizim bir de getirdim ya dedi... la dedim ne yediğimi ben bilmiyom mu nerde dedim dilimleyip getirdiği domatesi gösterdi. gene dayak yiyordum ???? ???? ????
Edit: İzmir'de söğüş kuzu kelleden yapılır... Dil, beyin, yanak, göz... şapırt, ağzımın suyu aktı...
Sen fena terse düşmüşsün yav. Söğüş desen bizim Ankara’da da domates salatalık soğan gelir.üstad İzmir'den Antalya'ya ilk geldim... Bir yerde; midye koko yicez söğüş var mı dedim var dediler... iyi dedim bir tane de söğüş getir. neyse biz kokoları yedik falan dedim söğüş vardı bizim bir de getirdim ya dedi... la dedim ne yediğimi ben bilmiyom mu nerde dedim dilimleyip getirdiği domatesi gösterdi. gene dayak yiyordum ???? ???? ????
Edit: İzmir'de söğüş kuzu kelleden yapılır... Dil, beyin, yanak, göz... şapırt, ağzımın suyu aktı...
Dayıcım nasıl olsa geleceği yok dedik vurduk sohbetin gözüne.Millet majör beklemekten kafayı sıyırdı duy sesimizi maestro.????????????
üstad kuzuda tek kelle var... sorun bu... inekten çıkan etle kuzu dan çıkan kelle bir mi ???? ???? ????Sen fena terse düşmüşsün yav. Söğüş desen bizim Ankara’da da domates salatalık soğan gelir.
sizin oralardan bizim buralara kelle söğüş geldi de fiyatı farklı geldi.
altı üstü kelle ama maşallah dönerden fazla fiyat istiyorlar.
Yav izmirdeki kuzunun kellesi ucuzda ankaradakinin mi pahalı. Bir zevkimiz sakadattı o da yarım kaldı. Balıkesir kuzu paçası 9 TL olmuş. Ayak la ayak. 9 lira nedir.üstad kuzuda tek kelle var... sorun bu... inekten çıkan etle kuzu dan çıkan kelle bir mi ???? ???? ????
7 başlı ejderya gibi olsa kuzular; gör o zaman fiyatları, nasıl düşüyor...
Üstad o zaman da onlar bizi yerdi. Favorimdir centipeteler. YouTube’a yazar yazar izlerim.@Dsl üstad
esasında keçi paça iyidir ama keçilerde 4 ayak var yetmiyor. keşke kırk ayaklar keçi kadar olsaydı...
Ustad varsa ve gidebiliyorsan mezbahadan al kasap acayip kar ediyordur. Neyse simdi kasapligin kar marji uzi mods un aklina dusmesin. Komple salar bizi ????????????Yav izmirdeki kuzunun kellesi ucuzda ankaradakinin mi pahalı. Bir zevkimiz sakadattı o da yarım kaldı. Balıkesir kuzu paçası 9 TL olmuş. Ayak la ayak. 9 lira nedir.
duysun bizi sakadatçılar madem majorist duymuyor bari onlar duysun.
Şükür, hiçbir problem yok benim tarafımda.
Hayırlısı ile yeni major satışı yapıldıktan sonra , istanbul içi bir buluşma ayarlasak hiç fena olmaz yani! [emoji3]
Niye antalya degil?
Hem denize girersiniz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]