• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavgada söylenmez. Neler dedin yav. Ama kavga çıkarsa da yanındayım. Hele o kokoya domates koymaları yok mu...
üstad İzmir'den Antalya'ya ilk geldim... Bir yerde; midye koko yicez söğüş var mı dedim var dediler... iyi dedim bir tane de söğüş getir. neyse biz kokoları yedik falan dedim söğüş vardı bizim bir de getirdim ya dedi... la dedim ne yediğimi ben bilmiyom mu nerde dedim dilimleyip getirdiği domatesi gösterdi. gene dayak yiyordum ???? ???? ????

Edit: İzmir'de söğüş kuzu kelleden yapılır... Dil, beyin, yanak, göz... şapırt, ağzımın suyu aktı...

üstad İzmir'den Antalya'ya ilk geldim... Bir yerde; midye koko yicez söğüş var mı dedim var dediler... iyi dedim bir tane de söğüş getir. neyse biz kokoları yedik falan dedim söğüş vardı bizim bir de getirdim ya dedi... la dedim ne yediğimi ben bilmiyom mu nerde dedim dilimleyip getirdiği domatesi gösterdi. gene dayak yiyordum ???? ???? ????

Edit: İzmir'de söğüş kuzu kelleden yapılır... Dil, beyin, yanak, göz... şapırt, ağzımın suyu aktı...
Millet majör beklemekten kafayı sıyırdı duy sesimizi maestro.????????????

Sen fena terse düşmüşsün yav. Söğüş desen bizim Ankara’da da domates salatalık soğan gelir.
sizin oralardan bizim buralara kelle söğüş geldi de fiyatı farklı geldi.
altı üstü kelle ama maşallah dönerden fazla fiyat istiyorlar.

Sen fena terse düşmüşsün yav. Söğüş desen bizim Ankara’da da domates salatalık soğan gelir.
sizin oralardan bizim buralara kelle söğüş geldi de fiyatı farklı geldi.
altı üstü kelle ama maşallah dönerden fazla fiyat istiyorlar.
üstad kuzuda tek kelle var... sorun bu... inekten çıkan etle kuzu dan çıkan kelle bir mi ???? ???? ????
7 başlı ejderya gibi olsa kuzular; gör o zaman fiyatları, nasıl düşüyor...

üstad kuzuda tek kelle var... sorun bu... inekten çıkan etle kuzu dan çıkan kelle bir mi ???? ???? ????
7 başlı ejderya gibi olsa kuzular; gör o zaman fiyatları, nasıl düşüyor...
Yav izmirdeki kuzunun kellesi ucuzda ankaradakinin mi pahalı. Bir zevkimiz sakadattı o da yarım kaldı. Balıkesir kuzu paçası 9 TL olmuş. Ayak la ayak. 9 lira nedir.
duysun bizi sakadatçılar madem majorist duymuyor bari onlar duysun.

Yav izmirdeki kuzunun kellesi ucuzda ankaradakinin mi pahalı. Bir zevkimiz sakadattı o da yarım kaldı. Balıkesir kuzu paçası 9 TL olmuş. Ayak la ayak. 9 lira nedir.
duysun bizi sakadatçılar madem majorist duymuyor bari onlar duysun.
Ustad varsa ve gidebiliyorsan mezbahadan al kasap acayip kar ediyordur. Neyse simdi kasapligin kar marji uzi mods un aklina dusmesin. Komple salar bizi ????????????

@Uzi Mods Hiç cevap yazmıyor hayır olsun inşALLAH önce sağlık tabiiki, şimdiye kadar çoktan birşeyler yazması gerekirdi, en son cam kalıpları ve kutulama işlemleri yapılıyordu hatırladığım kadarıyla, belkide çok yoğun ama illaki 5 dk bile olsa ayırıp süreç ile ilgili bilgi verebilirdi, en azından bir heyecan olurdu.
Hayırlısı diyelim.
Biraz daha bekleyelim

Geri