• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustad ilk calisma resmi 26/08/2020 de instagram hesabinda paylasilmis. Resmin sene-i devriyesinde cikmazsa garip bence. Tamam acele olmasin da millet bir senede uzaya uydu gonderiyor. Bir atomizer icin sure baya uzun.
bu mesajı uyku sersemi gece uyandığımda yazmıştım... 85 yaşındaki ananem de geceleri uyanıp televizyon izliyo; ben de onun gibi forum bakıyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

bir de nasıl bilinç altıma basmışsam garipsediğim konuyu; gecenin bir yarısı açığa çıkmış:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

(not: alkol almamıştım; yani içip içip "tieeeeyyyttt ulleeeyynnn dağıtırım" durumu değil)

Araştırmalarım sonucu canlılarda en uzun gebelik 616 gün ile Asya Fili'ne ait. Deve 390, evcil at 335 günde gebeliği doğumla sonuçlandırıyor. İnsanlarda ise 270 - 290 gün arasında sürüyor gebelik.
Bu durumda V3'ün gelişi yakın olmalı sonuçta atla deve değil (toplam gebelik süreleri baz alınmıştır) ????????????
Şu en solda ki mod nedir acaba? Aynı ibelo çakmağa benziyor

Ne oldu ya cikmiyomu ?
Suyu çıktı, kendisi çıkmadı.
Konuya katılmasam da neredeyse başından beri takip ediyorum diyebilirim.
Artık çıkıp bedava da dağıtılsa işim olmaz diyecek duruma geldim.
Çıkarsa ekime kadar, çıkmazsa kasımda aşk başkadır...
Uzi mods için değil bu sözüm;
genel olarak yerli üreticilerin gereğinden fazla pohpohlandığını düşünüyorum.

değerli buhardaşlar,

her ne kadar ara ara celallensek de konunun ilk açılışı üreticinin talebiyle değil kullanıcıların isteğiyle olmuş... forumun bu kısmı üreticinin yönetiminde gerçi :) ... şakayla karışık serzenişlerimizi dikkate aldığını düşünüyorum. daha önce (ben de yeni öğrendim) v2 versiyonunda ilk zamanlar çok sıkıntı çıkmış... bunu yaşamaktansa sabırlı olmak üretici açısından da faydalı olacaktır...

malesef butik işler butik kalıyor... anladığım kadarıyla butik yapılan işlerde üretici farklı düşüncelere sahip oluyor... ileri görüş ya da ileriyi planlamada yeteri kadar çalışmaları olamayabiliyor, olsa bile planlarına sadık kalamayabiliyor.

bence bana düşen: butik iş ise butik iş gibi yaklaşıp; olursa ne ala, olmazsa da canı sağolsun düsturuyla yaklaşmak...

v1 , v1.1 veya v2 deck aranıyor buhardaşlar.Saygılar
@Uzi Mods Öyle bir ayrı satış yapmadığı için, malesef deckte sorun olursa, tekrar major almak şart oluyor, Tabii bulabilirsen 2 el, Kalan parcalarda yedek parca olarak kullanılıyor, bence büyük eksiklik, keşke farkirs gibi ayrı olarak deck chimney vb satış yapılsa, gerçi kısa süre sonra stok bitirip kalıyor öyle, malum sayı az olduğu için 2 el major fiyatlarıda 3.4 katına çıkıyor :(

Neyse zaten biz kabak tatlısı severiz
Üstad yolun Antalya'ya düşerse ısmarlarım mutlaka, güzel yapılır buralarda. (e tabii memleketin tatlısı)

Gereksiz bir bilgi daha vereyim: son halini bilmemekle beraber 2000'li yılların başına kadar cumhurbaşkanlığı düzeyindeki resmi davetlerde tatlı olarak sunulurdu. Yunanlıların ve bir çok milletin taklit etmediği özel, milli tatlımızdır...

uff canım çekti....

Üstad yolun Antalya'ya düşerse ısmarlarım mutlaka, güzel yapılır buralarda. (e tabii memleketin tatlısı)

Gereksiz bir bilgi daha vereyim: son halini bilmemekle beraber 2000'li yılların başına kadar cumhurbaşkanlığı düzeyindeki resmi davetlerde tatlı olarak sunulurdu. Yunanlıların ve bir çok milletin taklit etmediği özel, milli tatlımızdır...

uff canım çekti....

Yolum duserse kapını çalarım hocam ???? Anne eli değmiş gibisi de yoktur. Kaymak maymak hikaye uzerine iri dövülmüş ceviz eşliğinde efsanedir ❤

Geri