• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi aksamlar dostlar. Konuya bölük pörçük dahil oluyorum. Sanıyorum daha ürünün ne zaman cikacagi belli değil.

İlk zamanlar bir kac resim paylasilmisti ancak prototip dendi.

Ondan sonra guncel baska resim geldi ise bir hayir sahibi bir kac tanesini google drive yahut baska yere yukleyebilir mi. ?

Ne yazik ki buraya yuklenenlerde kalite dususu oluyor watermark yüzünden.

Nasil biseye benzedigini gercekten merak ettim. ????

abi koska klon susamdan yapıyor o yüzden vg/pg yi iyi ayarlaman lazım... 80/20 yaparsan 60/40 elde edebilirsin... bence yerel markalardan tahin al... bulabilirsen elmalı, manavgat üretimi olsun... Bir de Antalya merkezde yıllardır aldığım Akdeniz Tahin var öneririm mutlaka :D
Yorumsuz Alıntıdır .:confused::confused::confused:
''Yerli susam üretimi 15-20 bin tonlarda. Ve yerli susam aslında dünyanın en kaliteli susamı. Ancak bunu ilaç ve kozmetik sanayisi için Japonlar alıyor. İç piyasadaki üretim bizler için pahalı geliyor. .Yurt içindeki talebin yüzde 90'ı. İthalat ile özellikle Afrika ülkelerinden yapılıyor. Büyük bir kısmı ise Nijerya’dan karşılanıyor. Tahmini 15-18 bin ton arasında yurt içi üretimin yanı sıra, ihtiyaç olan 150-160 bin tonun tamamlanması için ithalat kullanılıyor ''

isim kesin MINOR müş, bence münir de olur...
son hali bu şekilde sanırım... geçmeli cap ve boynuzlu cam

en önemlisi de bu sende kaldı mı üstad? almayı mı unuttular... sipariş aşamasına mı gelindi ben kaçırdım...

ayrıca amaç sıcaklık gösterisiyse burada arabalar 53 derece gösteriyor... nem de %98 falandır... solungaç solunumundan önce son çıkıştayız...

bu şekil olmaz ben de kullanıcam ????????????

Geri