GaziHazar
Admin
Niye Ankara değil?
Hem Ata'yı ziyaret edersiniz [emoji3526]
Ona kosa kosa gelirim her daim.
Deniz orada ironi iceriyordu. Hava soguk olur zor girersiniz baabinda
Niye Ankara değil?
Hem Ata'yı ziyaret edersiniz [emoji3526]
Major Doğum yeri: istanbul olduğundan olaiblirmi hocamNiye antalya degil?
Hem denize girersiniz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
abi koska klon susamdan yapıyor o yüzden vg/pg yi iyi ayarlaman lazım... 80/20 yaparsan 60/40 elde edebilirsin... bence yerel markalardan tahin al... bulabilirsen elmalı, manavgat üretimi olsun... Bir de Antalya merkezde yıllardır aldığım Akdeniz Tahin var öneririm mutlakaTahin Aldım likit yapacağım????
Ekli dosyayı görüntüle 54132
Yorumsuz Alıntıdır .abi koska klon susamdan yapıyor o yüzden vg/pg yi iyi ayarlaman lazım... 80/20 yaparsan 60/40 elde edebilirsin... bence yerel markalardan tahin al... bulabilirsen elmalı, manavgat üretimi olsun... Bir de Antalya merkezde yıllardır aldığım Akdeniz Tahin var öneririm mutlaka
isim kesin MINOR müş, bence münir de olur...
bu sende kaldı mı üstad?
cumartesi bi etkinlik mi var ????zaten benim. çok yolculuk yaptı. cumartesiye kadar dinlendiriyorum az
sevip, sayıp gelenimiz çok. kapımız açık gelmek isteyene ????cumartesi bi etkinlik mi var ????
bir telefon, bir adres yeterli aslında davete gerek yok tavşan gibi biterim her yerdesevip, sayıp gelenimiz çok. kapımız açık gelmek isteyene ????
bir telefon, bir adres yeterli aslında davete gerek yok tavşan gibi biterim her yerde
yüzsüzümdür...
sevmediğimiz kişinin yanında zaten işimiz yok ????
bunu öğrenmem yetti kalanı ben hallederim
İstanbul semt mekan öm atarsan abi ben gelirim ziyarete telefon no da alırım sıkıntı olmazsaist gelirsen beklerim. ulaşmak istedikten sonra insan zaten ulaşır bir şekilde
Sorun değil acelem yokbeylikdüzü ama cumartesi yolculuğa çıkıyor yine
Beraber ramazan hocayı ziyarete gideriz araba varbeylikdüzü ama cumartesi yolculuğa çıkıyor yine
geri dönüş yapınca haber veririm özeldenSorun değil acelem yok
tel no alayım öm den kayıtlı dursun