ProdigyBOSS
Community
Beklemede kalıcam.geri dönüş yapınca haber veririm özelden
Beklemede kalıcam.geri dönüş yapınca haber veririm özelden
sen benim ato için gelmiyeceğimi biliyorsundur umarım...beylikdüzü ama cumartesi yolculuğa çıkıyor yine
Keşke istanbulda olsan bize katılırdın hocamsen benim ato için gelmiyeceğimi biliyorsundur umarım...
boş hayaller peşinde koşma yeğensen benim ato için gelmiyeceğimi biliyorsundur umarım...
birader istanbulda dükkana açana kadar sık gelip gidiyordum pandemi yüzünden 1 buçuk senedir facetime... bitsin ya da azalsın gelicem istanbulaKeşke istanbulda olsan bize katılırdın hocam
yaw bir şey almaya da gelmiycem... şöyle bir yüz yüze iki lafın belini kıralım diye... abooo etrafında hep mi çıkarcılar var üstadboş hayaller peşinde koşma yeğen
Aslında bende, ato için değil, tanışmak ortam kurmak amacım, sonuçta ortak noktalarımız var majorumuzda var yani @comandante
sana laf çarpmış gibi oldum kusura bakma üstad senin de aynı şekilde düşündüğünü biliyorum da tekil yazayım yine de dedim... affolaAslında bende, ato için değil, tanışmak ortam kurmak amacım, sonuçta ortak noktalarımız var majorumuzda var yani @comandante
Estağfurullah, yanlış anlamadım, mesajı görünce belirtmek istedim sadece, minör olması şart değil zaten sonunda sahip olacağızsana laf çarpmış gibi oldum kusura bakma üstad senin de aynı şekilde düşündüğünü biliyorum da tekil yazayım yine de dedim... affola
karar verdim dna c serisi dışında mod kullanmayacam o yüzden almıycam kanguru da merak etme
taam taam gel hadi. bildiğim bi küfteci var. orda buluşuruz. sana dico bilem ayarlarım ????karar verdim dna c serisi dışında mod kullanmayacam o yüzden almıycam kanguru da merak etme
ne kıymetli kizokuymuş kapıp kaçarlar diye kapıya çift sürgü taktı almayacak içeri
Kabak tatlısı da getirirsin herhalde, o kadar anlattın ????yaw bir şey almaya da gelmiycem... şöyle bir yüz yüze iki lafın belini kıralım diye... abooo etrafında hep mi çıkarcılar var üstad
küfteden sonra yeriz dimi ???? ????Kabak tatlısı da getirirsin herhalde, o kadar anlattın ????
Çi küfteci diil dimi ????taam taam gel hadi. bildiğim bi küfteci var. orda buluşuruz. sana dico bilem ayarlarım ????
çakma küfte ????Çi küfteci diil dimi ????
İkisini birden dürüm yaparız ????küfteden sonra yeriz dimi ???? ????
İkisini birden dürüm yaparız ????