• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav o değilde v2 için cam ve oring seti lazım, önerilerinizi bekliyorum

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

hello,

I think if I write in English I can get any answer about release date of Minor's... @Uzi Mods what do you think?

Dear master @murcix if I have any grammatical mistake please inform me...

have a nice day dear forummates :)
"Hello and welcome, welcome and hello, this is my YouTube channel I ** Sacha"
Senin yazıyı okurken istemsiz aklıma geldi, yukarıdaki cümleleri iç ses olarak ağır bir İtalyan aksanıyla okursanız benim çocuklara İngilizce aksan farklılıklarını gösterirken neden Sacha nin videolarını izlettiğimi anlayabilirsiniz :ROFLMAO:

"Hello and welcome, welcome and hello, this is my YouTube channel I ** Sacha"
Senin yazıyı okurken istemsiz aklıma geldi, yukarıdaki cümleleri iç ses olarak ağır bir İtalyan aksanıyla okursanız benim çocuklara İngilizce aksan farklılıklarını gösterirken neden Sacha nin videolarını izlettiğimi anlayabilirsiniz :ROFLMAO:
Ustad sen beni konusurken gor bir de. Sacha yi basinin ustunde tasirsin ????????????

şakalar yaptık, güldük, eğlendik; sürçülisan ettimse affola...

yakında talep toplama için web sitesinde ve burada konu açmayı düşünüyorum

ancaaak; her ne kadar konu üreticinin dışında açılmış olsa da belli bir süre konuya dahil olmuş ve bilgilendirme yapmış ancak bir süre sonra bilgi akışını kesip (sanırım 10 mayıstan beri) konuya yeterli ilgi göstermediğini düşündüğüm @Uzi Mods 10 gün içerisinde bilgi akışına devam etmezse bu başlıkta yazmayı da ürünlerini kullanmayı da kendime ar edeceğimi tüm forumdaşalara iletmek isterim...

kesinlikle düşüncem yanlış ancak potansiyel müşteri olarak 2 aydan uzun süredir bilgisiz bırakılmayı hoş karşılayamıyorum.. bu da benim ayıbım olsun...

şakalar apayarı bir tarafa @Koba @Uzi Mods 'un sağlığında, özelinde bir sorun yok değil mi bu konuda çok ciddiyim...

hatta sağlığı ve özeli konusunda da bir aksilik olmadığına da emin olmak istemiştim (insanlık hali)

hasılı kelam kendime verdiğim son tarihtir bu kimse yanlış anlamasın lütfen... artık üreticileri eleştirmiyorum... çünkü birden fazla üretici aynı tutumu sergilediğine göre hata bende ve benim düşünce yapımda...

Son düzenleme:

ancaaak; her ne kadar konu üreticinin dışında açılmış olsa da belli bir süre konuya dahil olmuş ve bilgilendirme yapmış ancak bir süre sonra bilgi akışını kesip (sanırım 10 mayıstan beri) konuya yeterli ilgi göstermediğini düşündüğüm @Uzi Mods 10 gün içerisinde bilgi akışına devam etmezse bu başlıkta yazmayı da ürünlerini de kullanmayı kendime ar edeceğimi tüm forumdaşalara iletmek isterim...

kesinlikle düşüncem yanlış ancak potansiyel müşteri olarak 2 aydan uzun süredir bilgisiz bırakılmayı hoş karşılayamıyorum.. bu da benim ayıbım olsun...

hatta sağlığı ve özeli konusunda da bir aksilik olmadığına da emin olmak istemiştim (insanlık hali)

hasılı kelam kendime verdiğim son tarihtir bu kimse yanlış anlamasın lütfen... artık üreticileri eleştirmiyorum... çünkü birden fazla üretici aynı tutumu sergilediğine göre hata bende ve benim düşünce yapımda...

Bence düşüncelerinde haklısın, biz bagrimiza basıp, seviyorsak, ürün satın alıp destek veriyorsak, uzun zamanlar bekliyorsak, karşılığında iki kelime açıklamayı hakediyoruz demektir.

İşin içinde sağlıkla ilgili bir problem yoksa, bu kadar insanın açıklama yapılmadan bekletilmesi, göz ardı edilmesi hoş bir durum değil bence...

Bence düşüncelerinde haklısın, biz bagrimiza basıp, seviyorsak, ürün satın alıp destek veriyorsak, uzun zamanlar bekliyorsak, karşılığında iki kelime açıklamayı hakediyoruz demektir.

İşin içinde sağlıkla ilgili bir problem yoksa, bu kadar insanın açıklama yapılmadan bekletilmesi, göz ardı edilmesi hoş bir durum değil bence...
Kesinlikle katılıyorum ben biraz sabirsizimdir sessiz kalayim konuya dahil olmayim gerginlik cikmasin sadece okuyayim dedim ama yani bencede bukadar etiketlenmeye karşın en azindan ben iyiyim calismalara devam ediyoruz şu asamadayim yada şöyle bir sorun cikti yazmak 5 dakikayi almaz.

ancaaak; her ne kadar konu üreticinin dışında açılmış olsa da belli bir süre konuya dahil olmuş ve bilgilendirme yapmış ancak bir süre sonra bilgi akışını kesip (sanırım 10 mayıstan beri) konuya yeterli ilgi göstermediğini düşündüğüm @Uzi Mods 10 gün içerisinde bilgi akışına devam etmezse bu başlıkta yazmayı da ürünlerini kullanmayı da kendime ar edeceğimi tüm forumdaşalara iletmek isterim...

Tabi ki böyle bi durum yok ama aklıma geliverdi. ????‍♂️

Basliga bir sakayla veda ediyorum beni listeden dusebilirsiniz @Uzi Mods [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

bd64be410ef99b768410da44e7156385.jpg

Geri