• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyice yılan hikayesine döndü açıkçası.
Hani derler ya "fazla naz aşık usandırır". İşte öyle bir.şey oluyor artık.

Arkadaşlar UziMods'la görüştüm. Kalıpta yaşanan problem nedeniyle ciddi bir problem oluşmuş. Bunun doğal sonucu olarak moral bozukluğu var. Bugün tekrar görüşeceğiz ve kendisi de başlığa bilahare bilgi yazacak.

Bu noktada yaptıkları, yapacaklarının teminatı diyerek süreci takip etmekten başka çare yok. Bugüne kadar üreticinin yapmadığı bir tavrı ona bu aksilik neticesinde yakıştırmanın doğru olmayacağını düşünüyorum.

İyi forumlar

Arkadaşlar UziMods'la görüştüm. Kalıpta yaşanan problem nedeniyle ciddi bir problem oluşmuş. Bunun doğal sonucu olarak moral bozukluğu var. Bugün tekrar görüşeceğiz ve kendisi de başlığa bilahare bilgi yazacak.

Bu noktada yaptıkları, yapacaklarının teminatı diyerek süreci takip etmekten başka çare yok. Bugüne kadar üreticinin yapmadığı bir tavrı ona bu aksilik neticesinde yakıştırmanın doğru olmayacağını düşünüyorum.

İyi forumlar
Birsey yakistirmadik ki koba bak sen bes dakika uzimod ile görüştün bes dakikada buraya yazmak icin vakit ayirdin 10 dakika. Kendisi buraya yazsa 5 dakika. Bunu yazsa herkes arkasinda durmaya devam edecek zaten.

Birsey yakistirmadik ki koba bak sen bes dakika uzimod ile görüştün bes dakikada buraya yazmak icin vakit ayirdin 10 dakika. Kendisi buraya yazsa 5 dakika. Bunu yazsa herkes arkasinda durmaya devam edecek zaten.

o manada söylemedim, yanlış anlaşılmasın, genel olarak ifade ettim. daha önce de yazdım 5 değil 5000 dk dahi ayırırım, zorundayım, tamamen ıskalamışım, herkes hakkını helal etsin.

Arkadaşlar bilgi vereyim, @Uzi Mods 'la uzunca sohbet ettik. Bir hata nedeniyle bir önceki tank kalıbı maalesef çöp olmuş. Bu nedenle, hatanın tespiti ve yeni kalıbın oluşturulması sürecine geçilmiş. Şu an için problem görünmediğini söyledi. Yani hazırlıklara devam...
Satışa çıkışıyla ilgili net bir tarih yok ve resmi siteden satış yapılıp yapılmayacağı da belirsiz. Net olan tek şey öncelikli olarak SBTV üyelerinin ve sonrasında İtalyanların bu ürüne sahip olabileceği;)
Geç olsun, güç olmasın, rantabl olsun, stabil olsun, az hata, bol buhar olsun diyelim, iyi forumlar...

Merak ettiğim bir şey var. Bu majorun geçmişi belli. Atomizer çıktıktan sonra 24 saat içinde deli gibi şikayet yağmadı mı? Delikanlı adamları dikiş ipliği ile gezidrmedi mi? Hype sen nelere kadirsin? Bir kalıbın çöp olması için çok büyük bir hata yapılmış olması gerekir. Çıkıyor, üretimi başlıyor, aa başlayamadı, büyük bir hata yapmışız!? O zamana kadar bir allahın kulu bakmadı mı? Kalıp çöp oldu. He tamam. İngilizce de bunun için bir kalıp var. “Are you kidding me?” diye. O kalıp olmuyorsa bunu verelim bence :)

Öncelikli olarak satış yapacağı platforma gelip iki kelime edemiyor demek ki. İtalyanlar ilginç milletmiş gerçekten.

Yollarsanız denemek isterim, buradan 8-10 kişi düzenli görüşüyoruz hep birlikte dener, organik yorumlarımızı yaparız, sorun olan kısımları açıkça yazarız
Ya yollamak ne kelime, kalıp patlamış galiba, atomizerin çıkış tarihi bile belli değil. Ama şöyle bir ön değerlendirme yaparsak, iyi ki kalıp patlamış, o kubbe olmaz belki deck in üstünde ????

Merak ettiğim bir şey var. Bu majorun geçmişi belli. Atomizer çıktıktan sonra 24 saat içinde deli gibi şikayet yağmadı mı? Delikanlı adamları dikiş ipliği ile gezidrmedi mi? Hype sen nelere kadirsin? Bir kalıbın çöp olması için çok büyük bir hata yapılmış olması gerekir. Çıkıyor, üretimi başlıyor, aa başlayamadı, büyük bir hata yapmışız!? O zamana kadar bir allahın kulu bakmadı mı? Kalıp çöp oldu. He tamam. İngilizce de bunun için bir kalıp var. “Are you kidding me?” diye. O kalıp olmuyorsa bunu verelim bence :)

Bu major'un farklı bir geçmişi mi var? Cidden merakımdan soruyorum. Benim ıskaladığım bir şeyler olmuş demek ki... Benim major'un geçmişiyle ilgili en bariz hatırladığım v2'de bizim sitenin yoğunluktan göçmesi... Aynı şekilde v1'in bile hala aranıp, soruluyor oluşu...Ayrıca teknik ayrıntıyı tam olarak anlatamamış olabilirim, ancak kalıptan, çöpten kasıt, a bu cihaz olmadı, başka cihaz yapalım değil. Tank kısmında bir problem olmuş sadece. yani o kalıp, bu kalıp değil, her kalıba girecek bir cihaz hiç değil...

V2 çıktıktan sonra açılan çözüm merkezini hatırlatmak isterim. Kalın oring yüzünden camını kıranlar, ince oring yüzünden camı atoya tutturamayanlar üstü başı likit olanlar, yivlerin bıçaktan hallice keskin olmasından dolayı elini kesenler(ben dahil), chimney ve decki birbirine bağlayan yivlerin arasında boşluk olduğundan dolayı besleme sıkıntısı çeken(buna yanıt olarak tölerans farkı bıraktık cevabı geldi, biz de yedik sindirdik bi güzel). 510 pininin altına tel saranlar, driptip ile besleme ayarı yapılması bekleniyordu ama driptipin oringleri buharlaşan likitten kaynaklı bir süre sonra işlevini kaybetmesi gibi gibi.. bence yeterli bu kadar :) bunları görmemiş olmanızın imkanı yok, hatırlamıyorsunuz bence :)

V1 hala aranıyor sebebi bariz belli. Merak ve gereksiz hype yağmuruna tutulması.

Gel gelelim, yerli üreticiye sahip çıkalım kalıbı var bizim ülkemizde. Atomizer çıksında oringi olmasın camı tutmasın, olsun üretici çok iyi niyetli :) olsun üretici hatasını telafi ediyor, olsun uygun fiyatlı vb vb.. hala böyle düşünüyor insanlar :) helal süper devam :) herhangi bir mağazadan atomizer fiyatına herhangi bir ürün alsalar aynı mağduriyeti yaşasalar o mağazayı yakarlar ama konu yerli üretici olunca ne güzel alttan alıyor insanımız :) süper devam böyle :)

Aa bir de ilk vatandaşını düşünen, onlara ucuza veren ama kalite kontrolü sıfır olan üreticilerimiz var ki harika bir konu bu da :) acaba italyana gönderilen ürünlerde de böyle baştan savma koy kutuya gitsin gibi mi yapılıyor :) yapılmadığına adım gibi eminim çünkü.

Sevgili majör üretici arkadaşımız hep kar amacı gütmediğini, kara borsaya karşılık üretim yaptığını söylemişti, neden sbtvden sonra Türkiye pazarı yerine ilk italyaya dağıtıyor ? Bir de italyanlara gönderilirken yapılan kontroller neden türklerde uygulanmıyor ?

Bir de sevgili admin @Koba , siz majörün sözcüsü değilsiniz ki neden kendisi gelip bir açıklama yapmıyor ?

Bir üretici satışa ilk başlayacağı platforumu neden takip etmez ?

Esas vurgun italyanlardan bekleniyorsa ben de bakmazdım şahsen buraya, tabi böyle bir düşüncesi varsa :)

Geri