Adamsınız beyefendi.Major v1.1 adamdir!
Bi yaşıma daha girdim H o m o sapiens in homosu sansürlenmişGüzel söylemişsin, sonuna kadar katılıyorum, önemli olan pozitif fikirleri ve negatif fikirleri aynı ortamda söyleyebilmek zaten bunu yapamıyorsak demokratik ortam kelimesini kullanmamak lazım. Nefret ederim kritik yapıp beğenmeyenlerin veya olumsuz eleştirenlerin olduğu bir ortamda gelip neden böyle bakıyorsun, olumsuz eleştiremezsin diyenlerden.
Unutmayın ki en büyük buluşlar ve teknolojiler olumsuz eleştirilerden sonra olmuştur. Aslında olumlu eleştiri kadar olumsuz eleştiriler de bir bakıma gelişmeye etki eder. Burda önemli olan olumlu veya olumsuz eleştiri yaparken karşınızdakine saygılı olmanızdır. Bu yüzden @Nacruno yu destekliyorum bu konuda.
Öne sürdüğü bütün olaylar hepimizin bildiği hatta forumda okuyup gördüğümüz şeyler. Kimse bunları inkar edemez. ( tölerans sorunları, cam sorunları, besleme sorunları)
Eğer bir kişi bunları inkar ederse gözümde ciddi yalancı durumuna düşer.
Şöyle diyenler olacaktır : ''Ama benim başıma gelmedi'' bu dahada kötü ki bize ürünler arasında aynı atomizerler arasında farklılıkları olduğunu gösterir.
Sonuç olarak @Uzi Mods ortaya yenilikler koymaya çalışan ve dar zamanda birşeyler yaratmaya çalışan ve içten herşeyi paylaşan bir arkadaşımız. Sonuna kadar desteklerim böyle insanları. Tabiki sadece Türkiye değil yurtdışınada satış yapsın, pazarı bol olsun. Temennimiz Türkiye piyasasına satılacak ürünler ile İtalya ya satılacak ürünlerin son kontrolünün iyi yapılması olacaktır.
V1, v1.1, v2 de yaşanan aksaklıklar ve sorunlar herkesi farklı düşğnmeye itebilir. Beğenmeyeni taşlamak, hype yapmak, **** Sapiens olarak beyin gelişimimize yakışmayan hareketlerdir. Önce saygı lütfen, gerisi gelir zaten.
Adamsınız ı **** sapiens olarak mı anlayalım beyefendi ????Adamsınız beyefendi.
söylüyorum ki millet yaptığınız hypetan
Geçmiş olsun @Namca abi, Allah acil şifalar versin, "bu da geçer ya hu!"Ben hiçbir kişiyi ve kurumu desteklemiyorum.benim desteğe ihtiyacım var şu anda .ayak sekiyor..baston önerisi istiyorum sadece ,
Bana bahşedilmiş gibi sunulan hiç bir ürünü ne aldım ne de kullandım
şimdiye dek.bu yüzden hiç bir yerli üreticinin ürününüzü alıp kullanmadım ve peşine de düşmedim.haaa bu yüzden üreticiler çok şey mi kaybetti tabii ki hayır..
Sadece şunu söylemek isterim ki. .zaman ve mekan değişse de insan .her yer de aynı insan bozukluk her yerde olabilir.
Ama şunu açıklık ile söyleyebilirim ki bu platformda diğer platformdaki gibi karaktersiz yöneticilere rastlamadım neyse ki.bu yüzden kafam rahat şurada üç beş aylık ömrüm kalmış amaannnn bunlarımı dert edeceğim .varsın majörümde olmayıversin tek derdimiz bu olsun kırmayın birbirinizi bir metal parçası için.????
Arkadaşlar @comandante ile konuştuk, yanlış anlaşılma olmuş, ben anlık yükselip yine gereksiz alınganlık yaptım Yav beni de böyle kabul edin.Sevgili hocam,
1. Doğmamış çocuğa don biçmek diyorsunuz, ürün çıkmadan hype yapıp insanları özendiren sizsiniz, çıkmamış olmamış prototip üründen don biçen sizsiniz.
2. Heybemiz çok genişledi v2 den sonra, çözüm merkezini tekrar okuyun, buraya yazan tek benim diğer heybesi genişler atoları satıp kurtulduk kafasında ben konuşunca mı sıkıntı oluyor ?
3. Ön yargı değil, çıkardıkları ürünler ortada yapmayın allah aşkına samimi olun biraz. Yerli üreticiye eyvallah çeke çeke zaman ilerledikçe profesyonel ürünler çıkarcaklarına bir ato diğerini tutmuyor sonra ön yargı oluyor. Ön yargı olacak tabi kusura bakmayın.
4. Evet beğenmiyorum, açık açık v2de yaşananları söylüyorum ki millet yaptığınız hypetan etkilenip boşa heveslenip hevesi kırılmasın. Nereye neden yazacağıma kim karışır, rahatsız olan raporlasın yönetime. Buyrun lütfen.
Yaşınıza hürmeten konuyu uzatmıyorum.
Belli ki ifade özgürlüğü burda da eleştiriliyor.
Buyrun bu güzel nezih forumunuzda sadece majörü konuşup hypelamaya devam edin.
Selametle.
estağfurullah yanlış anlama yokBen su anda cok etkilendim yazdiklarinizdan ben alim beraber paslasalim olur mu ?
Not : Eski samimiyetinize binaen yazdim, yanlis anlasilmasin lutfen
estağfurullah yanlış anlama yok
olur tabi paslaşırız hehehe