• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kadar çok kutuplaştık ki toplum olarak, maalesef her alanda "Benim beğendiğim-bildiğim" en doğrusu, aksini söyleyen de bi halt bilmiyor duygusu maalesef tüm benliğimize sindi :(
Hype muhabbeti bana o kadar gereksiz bir muhabbet geliyor ki anlatmaya kalksam ne zamanım ne de sayfalar yeter, o yüzden hiç girmiyorum o muhabbete :) Herkes sevdiği bir ürünün Hype'ını illaki bir yerde bir zamanlar mutlaka yapmıştır. O yüzden hepimiz "Hype" konusunda aynıyız, aksini iddia edenin de oturuz bir çayını içerim. Yada içmem ya offf :)
Eski sayfalarda da görüleceği üzere bu konuda tek eleştirim "Troy v3 muhabbetine dönmesin" dedim o kadar. Ha döndü mü ? Maalesef :) Ha sıkıntı mı ? Bence değil, hiç değil hatta. Koca ülkemin dağı tepesi yanmış :( 13 uçaklık Cumhurbaşkanlığı filosu olan ülkenin yangın söndürme uçağı yok, ülke ortadoğu bataklığına adım adım çekiliyor her gün biraz daha, sınırlarımız olmuş yol geçen hanı :mad:
Kimse kusura bakmasın da yemişim bir demir parçasını, çıkmasın len 2 yıl daha nolur ?
Yazdıklarımı da kimse üzerine alınmasın lütfen, ortaya yazdım. Kimseyle atışacak ruh hali içinde değilim, laf atmayın üzülürüm :( Belki de üzülmem ne bileyim.
Son olarak da o gördüğüm son fotoda Beyaz oring vardı atomizerin üzerinde, bak o detaya da bayıldım hani :)
Hadi kalın sağlıcakla ;)
Bir an okudum , okudum sonra bir daha okudum.Ben mi yazdım bunları dedim , siz yazmışsınız :)

Son düzenleme:
Sıkıldığınızın farkındayım ama bekletmek zorundayım ilk başta acele etmiycem demiştim hatırlayanlar varsa

çünkü prototip kullanan arkadaşların söylediklerine göre çoğu şey değişti baca çıkmıyordu şimdi çıkıyor

normalde 1 adet şeffaf bellcap ile çıkacaktı şimdi yanında 2 adet renkli gelecek (daha basılmadı resim atarım)

cebinizdeki paraya kesinlikle ortak değilim haziran temmuzda çıksaydı 1 bellcap yine aynı paraya satılacaktı

ama kutu ne kadar dolu olursa bende o kadar mutlu oluyorum

parayı düşünmek yerine daha güzel şeyler eklemek istiyorum kutu içeriğine

@murcix arkadaşı mesela tanımıyorum yorumlarını buraya ekleyebilir

ben ara ara fırçamı yemek için yorumları okuyorum merak etmeyin

Sıkıldığınızın farkındayım ama bekletmek zorundayım ilk başta acele etmiycem demiştim hatırlayanlar varsa

çünkü prototip kullanan arkadaşların söylediklerine göre çoğu şey değişti baca çıkmıyordu şimdi çıkıyor

normalde 1 adet şeffaf bellcap ile çıkacaktı şimdi yanında 2 adet renkli gelecek (daha basılmadı resim atarım)

cebinizdeki paraya kesinlikle ortak değilim haziran temmuzda çıksaydı 1 bellcap yine aynı paraya satılacaktı

ama kutu ne kadar dolu olursa bende o kadar mutlu oluyorum

parayı düşünmek yerine daha güzel şeyler eklemek istiyorum kutu içeriğine

@murcix arkadaşı mesela tanımıyorum yorumlarını buraya ekleyebilir

ben ara ara fırçamı yemek için yorumları okuyorum merak etmeyin

Bilen biliyor seni zaten @Uzi Mods . Sen işini yapmaya devam et. Acelemiz yok. Kimse atomizersiz değil. ;)
Ekleme : Arada sırada uğra, bi merhaba de yeterli

@Epek ve @iPehlivan birkaç güne kadar objektif olarak gördüğüm herşeyi yazacağım. Nasıl olsa Ramazan usta da yorum için yolu açmış ☺
Yalnız aroma konusu çok kişisel, o nedenle üzerinde çok duracağımı düşünmüyorum ama değineceğim mutlaka.

Bu beyaz oringleri atomizer üzerinde gelecek sanmıştım bende :)
Aslında öyle olsa çok şık olurmuş sanki, ayrıca driptip çok yakışmış (y)
Orjinal driptip mi acaba ?

O-ringleri ben değiştirdim, çeşitli atolar için aralıklarla beyaz oring almistim, uyanlar ile revize ettim. Driptip kayfun wave modeli.

@@murcix arkadaşı mesela tanımıyorum yorumlarını buraya ekleyebilir

Teşekkürler ????

Son düzenleme:
Bir kaçtanede tavsiye vermek isterim.
@Uzi Mods
Öncelikle bu işin profesörü degilim. Mükkemmel bilgilerede sahip degilim.
Kendi yağında kavrulan bir buhardaşınızım.
Driptipten başlıyayım
1) driptip iç çapı (v2 de) dar olduğu için ağıza likit gelme sorunu ile karşılaşmıştım çok kez başka driptip ile kullanıyorum.
2) Driptipin girdiği bölge ki bu drop kitte başıma geliyor. Çokça likit birikiyor. 1mlde bir silme ihtiyacı duyuyorum.
Huni benzeri olması likit birikmesini engeller diye düşünüyorum
3) Malzeme kalitesi hiç bir metalden anlamam. Önce bunu belirteyim.
Geçmişte
Penodat v1 / v2
İon s / v2
Majör v2
Spica Pro
yerli olarak aklıma gelen bu ürünleri kullandım. Hiç birinde spica prodaki malzemenin kalitesini göremedim.
İşcilik olarakta üstün bence
Şuan spica , peno.2 yatıyor diğerlerini sattım haftada 1/2 gün majör kullanıyorum. Ama gönlümde majör de minörde o kalite ve işçiliğe sahip olsun.(pro daki)
4) minör aroma odalı bir atomer olduğu için aklıma geldiğinden onuda belirtmekte fayda görüyorum.
dış kısma hava ayar yüzüğü yerine sabit bir hava deliği mtl pinler ile her içim şekline hitap eden bir atomizer haline gelir. 0.8 den 2 ye kadar olan bir mtl pinler. Hatta 2x0.8 neden olmasın.
Gece gece aklıma gelen şuan için bunlar. Aklıma geldikçe ekliyeceğim.
Bunların bir çoğu belki olmiyacak ama insan istiyor işte doyumsuzluk var bende :)

Önemli Not: Tamamı ile şahsi isteklerdir. Belki bir çoğu gereksiz gelebilir.

Güzel Türkçe mizi katletmiş olabilirim.
Noktalama neredeyse hiç kullandım.
Kusuruma bakmayınız.

Geçmişte sıfır tahta kutu alıp satmış ve sonrasında 2. El yedeksiz bir karton kutu majör sahibi bir buhardaşınızım.
İlk aldığımda hiçte iyi söylememiştim.
Ama sonradan çekti beni kendine..

Geri