Bir an okudum , okudum sonra bir daha okudum.Ben mi yazdım bunları dedim , siz yazmışsınızO kadar çok kutuplaştık ki toplum olarak, maalesef her alanda "Benim beğendiğim-bildiğim" en doğrusu, aksini söyleyen de bi halt bilmiyor duygusu maalesef tüm benliğimize sindi
Hype muhabbeti bana o kadar gereksiz bir muhabbet geliyor ki anlatmaya kalksam ne zamanım ne de sayfalar yeter, o yüzden hiç girmiyorum o muhabbete Herkes sevdiği bir ürünün Hype'ını illaki bir yerde bir zamanlar mutlaka yapmıştır. O yüzden hepimiz "Hype" konusunda aynıyız, aksini iddia edenin de oturuz bir çayını içerim. Yada içmem ya offf
Eski sayfalarda da görüleceği üzere bu konuda tek eleştirim "Troy v3 muhabbetine dönmesin" dedim o kadar. Ha döndü mü ? Maalesef Ha sıkıntı mı ? Bence değil, hiç değil hatta. Koca ülkemin dağı tepesi yanmış 13 uçaklık Cumhurbaşkanlığı filosu olan ülkenin yangın söndürme uçağı yok, ülke ortadoğu bataklığına adım adım çekiliyor her gün biraz daha, sınırlarımız olmuş yol geçen hanı
Kimse kusura bakmasın da yemişim bir demir parçasını, çıkmasın len 2 yıl daha nolur ?
Yazdıklarımı da kimse üzerine alınmasın lütfen, ortaya yazdım. Kimseyle atışacak ruh hali içinde değilim, laf atmayın üzülürüm Belki de üzülmem ne bileyim.
Son olarak da o gördüğüm son fotoda Beyaz oring vardı atomizerin üzerinde, bak o detaya da bayıldım hani
Hadi kalın sağlıcakla
13 uçaklık Cumhurbaşkanlığı filosu olan ülkenin yangın söndürme uçağı yok, ülke ortadoğu bataklığına adım adım çekiliyor her gün biraz daha, sınırlarımız olmuş yol geçen hanı
Denemeler sürüyor.
Bu arada bendeki durmak bilmez modifiye isteği bu atoda da zuhur edince tüm o-ringleri beyaz yaptım ????
Ekli dosyayı görüntüle 54642
Bu beyaz oringleri atomizer üzerinde gelecek sanmıştım bendeDenemeler sürüyor.
Bu arada bendeki durmak bilmez modifiye isteği bu atoda da zuhur edince tüm o-ringleri beyaz yaptım ????
Bu beyaz oringleri atomizer üzerinde gelecek sanmıştım bende
Aslında öyle olsa çok şık olurmuş sanki, ayrıca driptip çok yakışmış
Orjinal driptip mi acaba ?
Sıkıldığınızın farkındayım ama bekletmek zorundayım ilk başta acele etmiycem demiştim hatırlayanlar varsa
çünkü prototip kullanan arkadaşların söylediklerine göre çoğu şey değişti baca çıkmıyordu şimdi çıkıyor
normalde 1 adet şeffaf bellcap ile çıkacaktı şimdi yanında 2 adet renkli gelecek (daha basılmadı resim atarım)
cebinizdeki paraya kesinlikle ortak değilim haziran temmuzda çıksaydı 1 bellcap yine aynı paraya satılacaktı
ama kutu ne kadar dolu olursa bende o kadar mutlu oluyorum
parayı düşünmek yerine daha güzel şeyler eklemek istiyorum kutu içeriğine
@murcix arkadaşı mesela tanımıyorum yorumlarını buraya ekleyebilir
ben ara ara fırçamı yemek için yorumları okuyorum merak etmeyin
Nazar etme @azash ne olur,Denemeler sürüyor.
Bu beyaz oringleri atomizer üzerinde gelecek sanmıştım bende
Aslında öyle olsa çok şık olurmuş sanki, ayrıca driptip çok yakışmış
Orjinal driptip mi acaba ?
@@murcix arkadaşı mesela tanımıyorum yorumlarını buraya ekleyebilir
Sıkıntı yok üstadımOrjinal degil malesef
Peki bu beyaz oring'lerden V1 modeli için bulmak mümkün müdür üstadım ?O-ringleri ben değiştirdim, çeşitli atolar için aralıklarla beyaz oring almistim, uyanlar ile revize ettim.
V1 maalesef yok bende fakat ebatlar V2 ile aynı sanırım.Peki bu beyaz oring'lerden V1 modeli için bulmak mümkün müdür üstadım ?