MoNoT10
Council
Desene @comandante asrın çöküşünü yaptı ????Ben onları @MoNoT10 için getirdim ama @comandante için getirdiğim aromalar ile aynı poşet içinde kalmış ????
Yani müracaat ???????? @comandante ????
Desene @comandante asrın çöküşünü yaptı ????Ben onları @MoNoT10 için getirdim ama @comandante için getirdiğim aromalar ile aynı poşet içinde kalmış ????
Ben onları @MoNoT10 için getirdim ama @comandante için getirdiğim aromalar ile aynı poşet içinde kalmış ????
Kimin zehri acaba ???? iyi ki önerdin ????Red Burley! ???? Majör’de fena olmaz. ????
Aromada affetmem —nokta atışı olmuş, sevindim! ????????Kimin zehri acaba ???? iyi ki önerdin ????
Perseus ile de fena keyifli oliii
Aynı şey değil mi ya o@Uzi Mods aman hocam ay sonu değilde ay başı çıkart zora girmeyelim
10 ml no:37 likiti için öm lüffenBenim hiçbişiden heberim yoktu. Günahımı almayın lütven MonoDon bey. Hepiciğini demledim gitti ????
Susuz tütün tarlası işletiyom şunun şurasında ???? Tohumlar @murcix ten ????
Benim barnaklar da meşhur olmuş ????????
Ekli dosyayı görüntüle 54687
yoktu.V2 karton kutuda yedek cam var mıydı? Camını kırdım da. Kutu yanımda değil
Melo 3 camı uygun 4ml olanı alabilirsiniz.V2 karton kutuda yedek cam var mıydı? Camını kırdım da. Kutu yanımda değil
torunlarına vasiyet bırak şimdiden... gelecekte dünyaya geldiklerinde senin bıraktığın yerden takibe devam etsinler
Minör v1 ????Major v3 Minör mü?
Teşekkürler hocamMinör v1 ????
3 vakte kadar gelecek kesin bilgi yayabiliriz. 3 gün geçti, 3 ay da geçti şunun şurasında ne kaldı ki 3 seneye...Hocam çok fazla yorum olmuş ne zaman geliyor acaba?